![]() |
Uglavnom kako je morph sigurno rekao (pošto je editirao post :p), puno je bolje imati 3 privatna, pa svaki specijaliziran za pojedino, nego jedan koji ima sve.
Ne velim ja da je demonoid loš. Stvarno ima dosta stvari što na drugim nema, ali je DL i općenito ekipa loša. Jako malo seedaju i DL im je koma... |
Citiraj:
|
E ljudi,jako bi vas molio da mi posaljete Invitation Code za Demonoid.com,treba mi zbog nekih torenta koje ne mogu skinuti,...a jako su mi vazni,....Zato bi vas molio da ako mozete,jako bi vam bio zahvalan da mi posaljete na moj e-mail
ili na msn boris.stjepanovic@hotmail.com Unaprijed vam zahvaljujem! |
Opet ja, molim vas mi posaljite pozivnicu jer nemam gdje skinut windows 95 torrent osim na demonoidu, trebam win 95 za staru kantu :). Vec molim za pozivnicu 2 tjedna, ako ne i vise
isoptija@yahoo.com |
..deminvitcd
Pozdrav...ako bi ko moga poslat invit.code meni na biglebowski@net.hr to bi bilo fantastično....thx in advance.
|
Citiraj:
|
ja mislim da su ti pozivnice za demonoid.com jos uvijek zatvorene
|
bio bi zahvalan kad bi i meni neko dao!
Hvala tko god bio! |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
molio bih jednu na neumrli@MAKNIMEgmail.com
|
Citiraj:
|
može meni
neko objasnit šta je to? jel to nešto tipa da moraš imat određeni share ratio pri downlodanju? |
Da, moraš imati ratio koji oni postave kao pravilo.
Uglavnom tracker sa puno dobrih stvari, ali lošim brzinama. |
Na bit-hdtv su provaljene sifre i napraljen je password reset za sve korisnike.
Svi koji imate account na bithdtv, a upotrebaljavali ste identicne username/passworde na drugim siteovima bilo bi pametno da promijenite pass sto prije. |
joj ja bi ja bi isto htel invitation code THX!!!
|
Citiraj:
|
Matija Š. poslano
|
|
Eto kad već ima dobrih duša i ja bi zamolio za pozivnicu:
matija_king@yahoo.com |
Eh pa i ja bi na PM :chears:
|
matt i ipsens - poslano
|
Citiraj:
Hvala ali nisam ga iskoristio zato jer: Otvoreni su za slobodnu registraciju BEZ pozivnice - > NAVALITE! :chears: http://www.demonoid.com/register.php |
Kao što kolega ipsens kaže otvoreno je za registraciju.
Svejedno kao što sam ti rekao i u pm jollyb, hvala! |
|
Citiraj:
:chears: |
Ljudovi, ova tema ide pod lock. Svako malo je demonoid.com otvoren za free registraciju, a na njemu se ionako nalazi ilegalan sadrzaj, tako da njemu nije mjesto na PCE forumu. Lock, a za pozivnice se snalazite drugacije (Hint: Imate PM-ove, pa se dogovarajte).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |