![]() |
Citiraj:
|
Sorry. Procita i posla mail. :beer:
|
Jel još uvijek na snazi "Open days" režim?
|
mislim da je...
|
Open days su na snazi dok ne bude objavljeno drugačije, no open days nije pozivnica za koroštenje exploiteva i cheateva kog se ulovi leti. Bez diskusije, ako želi igrat prljavo nek ode na Bihnet ili logosoft ili bilo kkoji drugi server na ovoj planeti al ne tu.
Sumnive SSove šaljete na mail, tako da nebude "hrpa cheatera", sve pozicije za koje niste sigurni jel exploit ili ne, molim da nam pošaljete na mail na koji ste se i regali i NAZNAČITE kaj šaljete. Sve kaj dobijemo će se objaviti i na forumu tak da se zna što je a što nije exploit kao i PB ss ovi. |
Opet nema nikoga.
Trebam jednog dobrovoljca da ga izrešetam. :D |
Citiraj:
|
Haha al smo maloprije Isus i ja razbili guze Amd-u i Balkanskom Hakeru na CTF :p
http://img03.picoodle.com/img/img03/...2m_54e73ed.jpg |
jučer je bilo lijepo, malo smo igrali ctf, malo se natrčkarali, a netko je i ležao :p
|
dobro je jučer bilo, nadam se da se i večeras vidimo u barem jednakom broju...
e da, da nezaboravim reči da je ISUS njubara :D |
Citiraj:
: lol2 : |
Citiraj:
da, ali morao sam to napomenuti :D |
Citiraj:
Samo prijeti kickanjem. Jedino s time zna ubit. :D |
istina... jučer je u powcampu od 30 naleta, uspio me ubiti, hmm, par puta, možda :D :p
|
pao je reinstall windoza, izgubio sam sve podatke... može na PM IP servera.. :)
da se malo igramo.... nisam pitao, da li su potrebni kakvi modovi odnekud ili igram sa čistom instalacijom igre? nemoj me Atha lupit po glavi zbog ovih pitanja :) edit: našao sam preko screenshotova.. pass je PCE i dalje? |
je, pass je pce, modovi? samo mape treba skinut...
|
koje, odakle?
|
Citiraj:
|
Pao je server?!
|
izgleda, i meni nije dostupan...
|
pao je bili ja i b3mti pa se srušio. očito nije mogao podnesti toliko skilla buahahah :D
|
Zašto ne radi?
Tko je kriv? |
Isus je kriv :D sad vidite da nije dobro kad njubovi imaju rcon :wtf:
|
Eliteplaying ima problema sa tim serverom, javiti cu kada bude otklonjen kvar.
|
Citiraj:
|
A baš sam vas malo mislio :Machineg:
|
Citiraj:
|
Ma isus je najjaci njub kojeg znam :)
|
Citiraj:
A kaj se tiče kickanja, tog se mora sam gandža bojati, vjerojatno se ne pojavljuje na serveru, pa je meni dodsadno i duša mi plače kaj nemrem gadžu kickat. @Ofucanaprofuknjača :D rekao sam ti već da nije dobro preveć gledat u ogledalo dobivaš halucinacije. @riječkadroca http://www.kissforum.de/phpbb2/images/smiles/Keule.gif |
Počel sam pelcovati specijalnu mahovinu koju bum zasadil po leđima.
|
Da primjetilo se. :D
|
aj na server, odma
|
OK, što su to cl_maxpackets i zašto su isti razlog da me PB kicka sa PCECOD2 servera???
|
Stavi da su ti maxpackets 60, a ne 30.
To ti je najbolje promijeniti u config_mp fajlu. |
Citiraj:
|
Hvala obojici, ali ne vidim da to odgovara na moje pitanje. Dakle što je to i zašto ja to moram podešavat da me ne kicka sa servera???
|
da, najbolje je ručno promijeniti u configu jer se inače ne sejva ponekad (mislim na upisivanje u konzolu) :P
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\IME TVOJE otvori config_mp sa wordpadom stisni ctrl f i upisi maxpackets.enter seta cl_maxpackets "30" ri sad pise jel e pa zbrisi 30 i upisi 100 ili 60, ali metci se bolje lijepe na 100 file save i to je to :) :goood: |
maksimalan broj paketa sto klijent (ti) smije poslat serveru (ili je obrnuto)
uglavnom manji paketi = vise lagga, manji ping veci paketi = manje lagga, veci ping tako bi trebalo bit u teoriji, al se to jedva primjeti |
a viš da Goof skuži razliku :D njub :D
|
pa da li itko ikada bude na serveru??
ja kad god upalim ASE, uvijek prazno.. UVIJEKKK odem na server, pa tujim gore 15min... ništa.. opet.. navečćer,, ništa... bezveze... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:29. |