![]() |
Citiraj:
Nisam vidio ali da sam znao da mu se tako žuri rušal bi mu cijenu :D Radilo je 15-tak minuta i uspio sam kupit memu te hard i onda opet potop, nikad uzbudljivija trgovina :smoke: |
ROFL :D
|
lol daso stvarno ti se žuri: lol2 :
|
Bitno da radi forum danas punom parom poslije pada:D,eto valjda ste uspjeli rješit ove poteškoće koje su bile prisutne zadnjih par mjeseci,:beer: za trud.
|
Nebudi tako siguran ;)...znaš kako uvijek bude, kad ga pohvalimo da radi, za 10min opet padne :)
EDIT: ovo je zbilja iznenađujuće, 200 online korisnika, prošlo 10min od pohvale, a on još uvijek leti i ne pokazuje znakove umora :). Nice... Kako kažeš, Lihto, ovo zbilja jest za pohvalu :beer: |
Citiraj:
|
Zadnji put ga je Lesa zacopral (reko bi Jelc). Sada vi još izazivate vraga :D.
Dok radi, super, kad ne, čitajte vijesti iz svijeta or something ^_^ |
khmkhm.... daklen... sve radi super vech 2 dana i 2 noci, a vi nishta :)
ha-ha... kako neocekivano :) daklen, mr. dpavlin je "malo" "prčko" po apašu i majsikvelu i uspio nas rešiti problema sa "nezaustavljivim" swapanjem. svaka mu dala. |
Čestitam čestitam! :)
|
Citiraj:
|
Rekla bih ja, no prošli put me zapičili sa crvenima kad sam pohvalila, pa rekoh, nabijem ja vas :) Props to Dobrica. Svaka mu dala.
|
Citiraj:
Da sad vidimo trebam li kupovati tajice i plašt i baciti se u borbu protiv kriminala ili su "super moći" samo slučajnost. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajme, opet ne radi, spor je, raspada se, NE RADI, nebude ni radio... AARRRGH :D:D:D
|
Citiraj:
A ne tamo neki "radi!", "svaka čast", "forum leti" i slično oftopikarenje! :D |
Citiraj:
|
Odlično radi zadnjih tjedan dana, samo sam jednom-dvaput naletio da je zašteko. Bravo ljudi
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
http://blogs.starwars.com/static/img...ll/misc/37.jpg |
ma horza nismo htjeli zacoprat opet
sad he sve pet, super radi, nadam se da ce tako i ostat |
Danas me zastekao 2put ili 3put. Ali primjetio sam nesto. Svaki put kad su Horza i Jelc online forum zasteka. Dokaz? Evo ga: :D :D :D
http://img246.imageshack.us/img246/6053/forumff3.th.jpg |
Suti, meni je maloprije zbljuval database error. Trajalo je minutu-dvije, sad opet radi super :D Ma to nas valjda horza malo pika, da nas ipak ne ulovi nostalgicna sjeta o DB erroru : lol2 :
|
Citiraj:
Horza? On radi besplatno. Brijem da mu je toga više dosta pa tu-i-tamo zrompa forum čisto da si da oduška:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
rofl :)
je, je... forum dela ko metak. znao sam ja de će memtest pomoći :D |
Jedna sitnica - kad se pretplatim na neki thread ponovno mi nudi istu mogućnost, i tako koliko god puta kliknem :)
|
eto sad sve radi!!rekao sam vam....
trebalo je malo pricekati i to je to sve je sjelo na svoje mjesto....:gringo: |
i ja u zadnjih par dana nemam problema. jel konacno gotova ova trakavica?:D
|
neeee....ceka se nastavak gdje ce se pojaviti zli brat blizanac :D
forum radi savrseno :) |
hahaha:D nedajbozevecegzla
|
Forum je bezveze. Do sada je radio OK, a sada je poludio totalno.
Prije 2 tjedna mi je trebalo sat-dva da pročitam površno teme koje me zanimaju, a sada možda pola sata. Barem stavite kakvu igricu da ubijem ostatak vremena. Ne znam što je čupko radio ali je forum brži nego može biti. Ludo brz. Valjda je Flare konačno poslušala Žderonje i konačno onoj dvojici žgabavaca pripremila ručak koji uključuje kalorije i okus. |
Bravo Horza & co. Forum NIJE u komi ;)
|
E svaka čast što ste sredili forum, pogotovo u nedjelju navečer kad je najgore. Sve radi savršeno sad, kucam u drvo da tako ostane.
|
Bah, mrzim kad sve radi. Dosta mi je.
*Hacker mode on* tri... dva... jedan... : evil : :p |
Citiraj:
|
OT: Zakaj je POP dobio ban :confused:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:14. |