![]() |
ljudovi vech dugo nisam uspio biti na PCE-u prilikom high-loada (poput vremena kada je napisana ova poruka) i ono... 'ko to laže da je PCE spor? :)
|
Evo sad otvaram stranice i treba im dobrih 20 sec, ako ne i više da se otvore.
Ko da imam modem. Vrijeme od 00:20 do 00:30. |
Citiraj:
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=123
moj_sig.txt Pa malo editiraj i budi mastovit - imas sig. |
@Bego2
Baš ti treba nacrtat. Jel ti je ljepo na kraju napisao da klikneš na QUOTE. Otvorit će ti se menu sa kodom. |
Otvorio se drek nema nikakvog koda.:D:D
hvala atha.;) |
Nešt se shebalo, sad kad idem promijenit sig neće prihvatit "Save signature" samo stoji.:(
i neke tipke nisu na mjestu gdje bi trebale biti, tipke Edit, Quote:( |
Citiraj:
http://img237.imageshack.us/img237/8...eovoee3.th.jpg |
Bego, nesto si zayebao u kodu, rasturio si izgled foruma.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
proba :)
|
okej, meni zgleda da sve sad radi kak spada.... josh čekam mysql check da prođe, al zgleda da će sad raditi
|
da vidimo...
ewo radiii... |
Ima Boga! :D
|
jao... vidi radi :D
|
jedan od pokušaja otvaranja pce foruma
http://i9.tinypic.com/2dkgy0l.jpg |
Citiraj:
|
je, baš smo se fino napričali :D
|
hvala bogu da sad radi vec sam mislio da necu imati vise od koga traziti savjete. Ucinilo mi se da neko namjerno rusi forum jer nisam imao pojma da je forum u nadogradnji! No ajde....
Nadam se da u slijedeca dva tjedna ce sve raditi kako treba jer mi trebaju neke informacije.... Pozdrav svima! : giljotin |
hoće li bit vraćeni najnoviji threadovi i postovi jer vidim da nema niti jednog posta nakon 25.09. ?
ili da jednostavno zaboravimo na njih |
Citiraj:
Citiraj:
|
lol ode forum aaa :D
|
dali se to meni cini ili sad forum radi nekak sporije......... imam modem i ide to uvijek dost sporo ......ali sad mi ide jos sporije........
|
Citiraj:
|
nice radi
|
Radi:)
|
Citiraj:
Meni zgleda da Rendula ima preveliki utjecaj sa svojim vrećicama na rad PCE foruma. :D |
:clap:
Konacnoooooo ! Radi, makar ne vidim jos sve ali mislim da mi je to do Firefoxa. Nesto mi se zblesirao, popapao mi bookmarkse (imam backup, sva sreca) i ne prikazuje mi sve kako treba. Slijedi reinstal :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sad i meni dobro radi ali kad sam ga prvi pu otvorio nekak je sporo radio o otvarao postove
|
uocite da vam pishe "Kućista i napajanja" kad otvorite PCE Forum-->Rachunala : evil :
|
Citiraj:
|
jucer oko 12h u noci mi se opet pokazivao onaj famuozni database error, o cemu je rijec?
|
Mislio je na Č i Ć, valjda.
@Crash009 To se je jučer pokazivalo kad se je htjela napisati poruka, ali samo kad se je išlo na Go Advanced i kad se je htjela postat poruka. Post Quick Reply je radio normalno. Browser Opera9.1, OS Win Borg Edition 4.0. |
@horza: mozilla firefox 1.5.0.7, winXP pro SP2...isto mi je i na IE 6...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
neka, mislil sam da je problem uPCE-u. ak je kod mene probljem, neka :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |