![]() |
Kaže Trump da Nvidia krene potpuno fušariti, što dijelom i je s ovom zadnjom 50 serijom grafičkih, opet bi konkurenciji trebalo 10 godina da ih sustigne :D
https://x.com/amitisinvesting/status...15259862364211 |
Trump možda nema pojma o čemu priča, isto kak nema pojma što je nVidia (1 - 2), ali zato Jensen Huang jako dobro zna koje karte mora odigrati da mu monopol ne ode kvragu.:)
Citiraj:
EDIT: |
|
Ko na placu, kakva grafička vam treba, koja količina memorije, kakav čip, aha, evo bude sad, malo pričekajte, pa pokupite na susjednom štandu.:):D Istinabog, taj zanat su usavršili još za vrijeme inicijalnih kripto ludila, samo kaj se u to vrijeme činilo kao Sci-Fi da se custom-made kartice proizvode mimo nVidijinog znanja i dopuštenja koja žmiri na jedno oko, ali Heavy Metal Steve bude sad fino i taj dio pokril kak spada. Ovaj novi dokumentarac mu je taman nastavak na prijašnja dva s tematikom tarifa i carina općenito, tak da sve paše kak spada.:frend:
|
Bez ovog "kao na placi" :D
Definitivno je tako i sve ide, što god ti treba. Kinezi su nezaustavljivi, a Jensena boli uvo dokle god lova kapa. A zapravo me zanima koliko će se ovo proširiti po ostalim kanalima i portalima jer mi se čini da se nitko ne želi zamjeriti kožnom Big Daddy-u. |
Mislim da bude slično ko i s prijašnjim GN materijalima, bilo ASUS, EKWB, Intel, NZXT itd., pa oni kojima takav sadržaj remeti sponzoriranu mjesečnu računicu, uopće ništa ne spominju, odnosno prave se da se o tome ne priča. Ostali koji su na istoj ili sličnoj GN frekvenciji uvijek uredno sve poprate, tak da nemaju brige, dok Steve nakon onih GPP prijetnji i ucjena više ne mari ni najmanje kaj si netko, a posebice kaj nVidia misli.:)
|
The nVidia AI GPU Black Market | Investigating Smuggling, Corruption, & Governments:sweating: EDIT::):D |
Mala korekcija cijena: https://www.techpowerup.com/340062/n...-lower-tariffs
Zanimljivo tajmirana taman tjedan nakon što su HUB i Daniel Owen po***li vrijednost 5080. |
|
Bacio sam oko na brzinu na TPU i Guru3D, dva većinom GPU orijentirana sitea.
Nigdje ni spomena o GN istraživanju i Bloombergovom blokiranju. Ne da nema spomena, nego je otprilike u to vrijeme krcato nV pozitivnim vjestima o ovome i onome. GG Jensen. |
Citiraj:
Kina je u međuvremenu kompletno zabranila H20 modele, dok nVidia priprema nove B30 varijante, koje se tak jasno "neće moći nabaviti mimo službenih kanala".:):D |
Javil se ovaj mali, volim ga slušat jer ima razgovijetan i jasan glas :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |