![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne kažem da je idealan sustav ali ovaj PS+ porez zaista nije skup kad uzmeš u obzir dobiveno. |
mislim da se vise isplati uzet onaj ps+ srednji rang, jer za razliku izmedu ta dva imas hrpu vise izbora igara, uz sve ove koje skupis usput
|
Citiraj:
|
Kad se kod nas moze igrat d4 tocno?
Ne mislim na early access vec kad bu serveri online za one sa standardnom vezijom igre? |
Utorak mislim
|
Citiraj:
Diablo 3 mi je bio odličan baš zbog tog COOP bez plus subscriptiona. |
Meni je diablo oduvijek sinonim za pc kakva plejka ...a ako bas mora biti joy ima od xboxa koji isto radi perfektno
|
Citiraj:
|
ja sam se zajebo pa došo do lvl 50 bez mounta :D
išo po tamnicama, cellarima, eventima, side questovima, kraj mene prolazi lik lvl 17 na konju a ja pehaka :D pa sam išo riješit act 2 i 3 da dobim mounta, čisto da znate vi koji krećete, igrajte samo story na početku jer poslije s mountom lako riješite sve ostalo |
Citiraj:
Išao si odmah na neki "advanture" mode? Nisam još upalio igru pa ne znam kako to funkcionira. |
niš, kreiro lika, tier I (igrajte to, ne II, jer ovako brže idete kroz mobove i ne zapinjete na bossu), i imaš hrpu evenata po mapi, hrpu cellara, hrpu dungeona, hrpu plavih questova
ja sam sve to rješavo, došo do lvl 50 a još uvijek bio act I bez mounta :D |
Citiraj:
Pa ti si stari blizzardovac, prvo priča pa ostalo. :D |
ha da al onda kad kraj tebe proleti lik lvl 17 na mountu, pitaš se ko je glup :D
|
Citiraj:
Učimo kad smo živi. |
sada po timeru skuzio da tek u 1 ujutro nas pustaju?
ima da cu tek sutra ujutro igrat onda :D |
Ja si kontam otić ranije spavati, pa se probuditi sat vremena ranije, da malo izguštam prije posla...u protivnom, tko će dočekati doći kući sutra :D
|
Uff, ne sjećam se kad sam zapeo za igrom toliko.
3 noći do 4-5 ujutro, vikend fino strunio na kauču. Pogodilo su sve u bobu, svaka čast. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
Citiraj:
mount je prvi quest na Act 4, dobio ga tek sad na lvl 45.. i igrajte na tier2 odmah, više expa se dobije i bolji loot, ne može se na tier3 nightmare ako nisi tier2 riješio, tako da bolje odmah a i nije puno teže.. |
tier 1 i 2 imaju isti loot, dobije se više expa ali ide sporije, pa vagnite
|
Citiraj:
|
Uspio sam izguštati malo prije posla :D
Krenuo sam ipak roguea igrati, ranged, došao taman na 10. lvl, pa vidio da bi mogao i na posao krenuti, jedva čekam popodne :) Igram na veteran težini i za sada je poprilično lagano. |
Citiraj:
Sinoc zavrsija na lvl 47 main quest i sad idemo dalje polako. |
@flegma, sad kad si završio s jednim likom main quest, kad ideš kreirat novog lika nudi ti da skipaš priču?
|
Dosao iz nocne da cu pokrenut igru, update igre, pa drivera, pa que 1m i povecava se na 3, 5, 9, 12.
Prvi put da que ide u krivom smjeru. Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
A kod mene sasvim drugačije - sinoć sam malo igrao i opet jutros,
nikakvo čekanje, doslovno me odmah ubacilo u igru. To kod Blizzarda još nisam doživio :) |
Ja refundao za pc i uzeo za ps5.Preporod.Puno bolje igrat na game pad i niti jedan framedrop.Na oledu igra brutalno izgleda.Igram pulverize druida i lvl 15 trenutno.
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk |
main quest je retardiran.. ispočetka sam pratio, a onda se u priču upetljala neka klinčadija i žene, samo sam preskakao cut sceneove, ne znam ni o čem se radi u igri osim da je bad guy Lilith
i Lorath ima glas ko Miley Cyrus |
Citiraj:
|
apsolutno ne, ali ono najavljuju igru kao "welcome to Hell" i onda ovako mrljavo odrade, dosad nijedan epic fight.. još uvijek diablo 2 najjači ikad
|
|
Citiraj:
Hebo vas taj peasant kontroler |
odustao od gamepada, samo miš i tipkovnica
|
Ja igram sorca na m+k. Namjestio bindove kako mi pase na misa i tipkovnicu i super radi. Pogotovo teleportiranje i ciljanje.
Ali kad budem igrao melee klasu se prebacujem na kontroler Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sorcerer će biti sljedeći ako necro u međuvremenu ne dobije neki buff, tad ponovno dam priliku mišu i tipkovnici |
Igra rula, ovo s konjem je i mene zadesilo, nisam još iz act 2 izasao, a na 50. Nisam nikad vjerovao da ću ovu herezu reć, ali bolje mi plejka i kontroler nego komp. Definitivno starost xD
|
Citiraj:
Zasad nisam pogriješio. Puno ugodnije i nema znojenja. |
Ko bi rekao, ali Blizzard je izbacio dobru igru :D
Uzeo Roguea i za sad je stvarno dobro. Osim dijaloga, to je baš loše. |
Citiraj:
|
Citiraj:
I odmah u onaj capstone da otkljucam Tier3, odradio bez problema. Flurry Rogue, full zabavan, a i tamani mobove samo tako. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13. |