![]() |
Evo sad stoji last blok 11 sati iskopan, a trenutna varijanca 56% sto bi znacilo da nam treba manje od 1 dan za 1 blok u prosjeku, e sad bi netko od jacih statisticara i matematicara trebao izracunat koje su sanse da nas pogodi neko nevrijeme tipa 5 dana da nema bloka kao sto je bilo prosli put.
|
Citiraj:
Isto kakve su i one da nam treba par sati za blok kao nocas. |
Citiraj:
edit: pokusavam svojih 6 rigova prebaciti, ali mi bas i ne ide za rukom... na Simpleminingu... iz prvog posta kaze "-pool eth.gigantpool.com:8008" ali... ETH: Stratum - connecting to 'eth.gigantpool.com' lt;185.203.18.10gt; port 8008 (unsecure) ETH: Stratum - Connected (eth.gigantpool.com:8008) (unsecure) GPU0 t=49C fan=47%, GPU1 t=45C fan=47%, GPU2 t=44C fan=47%, GPU3 t=46C fan=47%, GPU4 t=52C fan=47% ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec... Probao sam i sa stratum+tcp i ista stvar... |
Ja sam iamo problema sa workerom, kada sam ubacio -eworker nesto a maknuo naj simpleminingov worker code proradilo je.
|
Citiraj:
Pošto ste imali 3 laka a ukupni share diff je još 122% prognoza je još jedan ispod 100% a onda poslije toga će se vrtjeti oko 100%. Ovo je fantastičan softwer iako je vizuala loša, no treba gledati ispod haube a to nam je svima najbitnije..Ovaj pool ima niveliranje na max 98% sveukupnih blokova iskopanih ikada a to je broj 1..Ostali pool-evi su fensi našminkani a unutra je motor od motokultivatora... Kopajte i isplatiće vam se, ovo je ko golf dvojka prije crkne šofer neg on..hahahahahahahahahahaha |
Citiraj:
-wd 1 -r 1 -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal 0x111111111111111111 -eworker $rigName -epsw x |
-epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal "celi nofčanik" -eworker miner1 -epsw x -mode 1 -ftime 10 -eres 0
To je za 1060 3gb Naravno vaš se nemora zvat miner1 I nakon malog remonta 9 grafi na Z270-A PRO radi i fercera,uz pol satno štimanje koja je grafa koja zbog clocka ... Kako inače znat koja je grafa koja,zamijetio sam da nakon stavljanja 7,8,9 kartice on malo pomješa redosljed (ako gledam po portovima) u biti 7 mi je bacio na 5 (GPU 4),a ove dvije stavio na 8 i 9 (GPU 7 i GPU 8),ono zakaj i kak saznati gdje je koja kartica ... Problem je kaj imam 3x3 1060 3gb (G1 sam,WF2 sam,WF2 Hyn) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pojacaj vent od jedne na 100% i vidit ces koja je, zapamti i tjt:chears: |
Evo i mene sa 2riga
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Pozdrav svima, Šibenik sutra spaja jedan rig, nadam se za dan dva sva 4.. Naprid gigant..... kupujmo hrvatsko :goood: |
Podrska iz bih za dva dana sa 210Mh.
Zalomio nam se opet dugi blok, ali onda ce par brzih!
Jedva cekam! :goood: |
Izgleda da je vrijeme da i ja pripomognem. U toku dana dok uhvatim vremena prebaciti ću i ja cca 700mhs :)
|
Citiraj:
|
evo i mojih cca 370mhs...bude se to zakoturalo polako... lp
|
Ja ću dati šansu na bazi od tjedan dana, u nedjelju (jučer) u 12h sam prebacio rigove i sad iduću ću vidjeti koliko će biti zarađeno. Ako bude manje vraćam se na ethermine
Sviđa mi se ovaj realtime refresh hashratea, ali aplikacija ne radi i to mi je ogromni problem. Nadam se da će FR uspjeti to riješiti :hitthewal: |
https://build.phonegap.com/apps/3144...dHte2a9FKti4bB
Evo ti privremene ak pomaze stogod...pa dok ne rijesimo drugu verziju... |
Meni nije bitna aplikacija već samo da bar mogu dobiti obavijest mailom kad prdne rig jer nemam automatski restart riga
Btw, pokušao prebaciti i treći rig i nakon 20 minuta puklo, no connection to pool...
Četvrti rig mi je smrzne nakon par minuta rada, vratim ga na nanopool i evo opet radi bez problema.. Wtf Sent from my iPhone using Tapatalk |
Evo 500 MH/s da vidimo koliko je to realno, iako čudno pokazuje taj hashrate
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Taman mi riknuo noćas rig,a ja poja o tome nisam imao dok nisam došao na posao ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima i simplemining Telegram, kad se logiraš klikneš na svoju email adresu u gornjem desnom uglu i tamo su upute, jednostavno je. Ja bi ipak "vanjsku" uslugu da mi javi kad je rig offline. Da cijeli Simplemining web stane ja nebih znao to jer provjeravam jednom u 10 dana kako stoji farma ili kad je temperatura vani visoka.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
tvrd ovaj neki blok,ima nas više ali ga isklesat nemožemo :(
|
Samo sto nismo!
|
Citiraj:
Ovu sada novu si instalirao? Jer ova treba raditi...meni radi |
Jesam, ista stvar... Ova niti kod prvog pokretanja ne šljaka
|
Meni je radila i prije i radi i sada ova sa zadnjeg linka. Huawei P10 Plus - Oreo
|
Kad se nitko ne hvali...
Zadnji blok pronađen:*3 minutes ago 👍 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zasato su nule svugdje?
https://s17.postimg.cc/5zrsu9r4f/nule.jpg |
Vjerujem tek si poceo, kad padne novi block pokazat ce ti se, citajte.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:39. |