![]() |
Jedvaj i Kramarić su zaqrac.
Sent from Usreo Mobara |
Ćorluka iskače. Svi ostali jad i bijeda. Ali, taman toliko nam i treba. Da ne dobijemo masu kartona i da se ne ozlijedimo. Doslovce nam puca k kakav bude ishod.
Jedino mi je zao navijaca koji su prije prvenstva ocekivali da cemo prolaz traziti protiv Islanda i pojurili u Rusiju samo da bi gledali ovaj trulez od tekme. |
FIFA World Cup 2018 Russia
Slabo. Golman odlican. No nece ni on sve moc odbranit.
|
+ Kovacic odlican. Njega se najvise vidi. Ostali zakurac i bez duse.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A i fala bogu kaj su dokazali da si ti i nekolicina ovdje za nogomet lajbeki jer ste prognozirali ispadanje iz grupne faze :D :D :D na kraju zgazilo grupu ko fap žabu :D Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Ovaj Jedvaj brate, di je Boćkaj kad ga trebaš |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
|
Jao Milaneeeee
Sent from Usreo Mobara |
1:1 messi trenutno ispada :D
Sent from Usreo Mobara |
MILANEEEEEEEEEEEEEEEEE. MILANČEEEEEEEEEEEE.
Sent from Usreo Mobara |
Ovaj huk od islanđana mi je super, baš za naježit se.
|
Čakir i VAR gamad pokrala Nigeriju.
|
Kaj je bilo?
Sent from Usreo Mobara |
Ova izmjena Pjaca - Lovren mi je baš bezveze. Nevezano sad za penal, ono se može svakom dogoditi. S 5 u obrani se samo bezveze gužvamo. Bekovi bi trebali izaći naprijed, a Jedvaj i Pivaric nemaju "kapaciteta". :p
|
Citiraj:
|
Oće fifa oće tako. Jučer crveni Ronaldu oprošten, Švedima penal protiv švaba koji bi ih izbacio... rekao sam na pocetku,.VAR će pogodovat onima od kojih FUFA ima koristi.
Povela Argentina. Ajmo pustit 2 gola sad Islandu. Sent from Usreo Mobara |
Rojo zabio :(
|
A ništa, navijat ćemo za Urugvaj da skinu Portugal i Francusku/Argentinu.
|
Imamo više bodova u skupini nego ostale 3 ekipe zajedno :goood:
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Odlično. Odmorena desetorica, nitko nije ozlijeđen, i još pobjeda za kraj.
Po dosad prikazanome nitko nema ovakav tim. Skidam kapu. Sad eliminacije, Danska pa Španjolska. Predivno. :D |
Danački izbornik najavljuje "pametnu igru" protu nas. Dakle autobus, bunkerija i kukavičluk.
Sent from Usreo Mobara |
Smrdljiva Argentina prođe, ne znam je li itko manje zaslužio prolaz.
Nadam se da će ih Francuzi natamburat. |
jel mi se čini ili je prosinečki drven ko marija :D
|
Bit će nam jako teško sa Danskom. Bit će bunker na max i jako teška tekma. Ali bolji ždrijeb nismo mogli poželiti.
Argentina iduću tekmu neće moći preživjeti. |
Ždrijeb je nebitan. Za biti prvak moraš skinuti 3 velike ekipe kako god okreneš. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
|
Citiraj:
|
Kakva je uopce korist od ovog vara?
Penaldo sinoc prodje liso, ovaj veceras ide gledati je li Argentinac igrao rukom i ne dosudi penal. Ovo su samo dva dana, a tek sve prije i sto ce jos biti. Onda ni Lovren nije napravio penal. Cisto pogodovanje ovim ljigama koje se u mukama prosle skupine. Strah me samo kad (ako) naiđemo na Spanjolsku ili domacina da nas sudac ne pokrade. Dovoljna je samo jedna ovakva situacija oko penala... Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
VAR je odličan!! Ali druga stvar je što se namješta i pogoduje velikim nacijama, ekipama i novcima. Sve je to namješteno. Ali ok, ništa im neće pomoći iduće kolo. :lol2:
|
Citiraj:
|
Sve mi se čini da će poslije ovog prvenstva i UEFA dopustiti VAR u Ligi Šampinjona, mogu nastaviti po starom a istovremeno glumiti da su moderni i kewl.
|
Uglavnom, opet kontra Šmajhela,...
|
Citiraj:
Pa da ona govanca poput precijenjenog Otakretendija opet cvile i budu nervozni :) |
Citiraj:
Btw nekome jasno zašto nije suđen penal Nigeriji? |
treći put, da messi prođe a nebitna nigerija ode doma
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:33. |