![]() |
A gle jedinos to mozes je da otvoris account i uzmes taj document u ruke i provjeris sve tocno da bude, veliko malo slovo, moguce je da to radi bot, nebi me zacudilo.
I onda posaljes ponovno, mozda stvarno imaju nekog mulca koji klikce, yes, no, no, yes, no |
A šta misliš... Trenutno imam dva ticketa otvoreno. Razmišljam o trećem gdje ih šaljem u tri lijepe.
Provjerio sam sve dok sam upisivao i maloprije sam ponovo upisivao (update info). Glupo što ne možeš uopće vidjeti što je upisano već je sve pod "XXXXX XXXX". Vidim sad da postoji brisanje acca. Ne znam što više nego izbrisati i nanovo sve. Edit: Brzinski ticket: "Comment says: "Comment: the address in the document provided is different from the address in the account details. No it is not! Common people! What is going on there? How many more requests will I get rejected? This is insane..." SMS upravo. "Congratulations! The verification of the address has been successfully completed!" A L E L U J A! |
Cek, daj malo objasni kak je sad aleluja?
nakon sto si im napisao this is insane oni te odobrili ili si nanovo opet nesto slao? EDIT: P.S. jos ce te morat provjerit ovaj sto izdaje kartice. Ali ako su te ovi odobrili onda ce te i on vjerojatno. |
Pozdrav, jučer sam otvorio advcash acc i pokrenuo verifikaciju. Onda sam sa Jaxx-a prebacio preko changer.com 0,02eth na adv u dolarima. Sa Jaxxa su skinuli odmah eth, a na adv još ništa nije sjelo. Na jaxxu imam 12+ confirmations ali para i dalje nema.
Da li je netko imao sličan problem, šta sam krivo napravio? Jedino ako nije zbog toga što mi račun nije još verificiran.... :( |
0.02 ETH je mozda premalo. Mozda ima neki limit, sili je zapelo negdje na blockchainu jer je to mali iznos. Pa sto nisi slao neki shitcoin ako si vec koristio changer.com
|
Naručio sam TenX neki dan pa ćemo vidjet (kad budu nove kartice išle).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo provjerio, sad je sjelo na adv cash. :):goood: |
15.1. poslana kartica i danas stigla. Normalnom poštom
Edit: advcash |
Citiraj:
Izdavanje i slanje kartice je besplatno. Ovdje je exchange rate za fiat: https://www.leupay.eu/en/currency-exchange-rates Čini se ok. Tečaj HRK/EUR je 7.508 - 7.358. Danas je u Zabi 7.49 - 7.37 za efektivu i 7.48 - 7.38 za devize. Ovi imaju veću marginu, 2.0% umjesto 1.6% i 1.35% iz Zabe. http://www.xn--teajnalista-onb.com/zaba-tecajna-lista/ Čini se da je dnevni limit podizanja na bankomatu 1000 EUR, a naknada za podizanje je fiksna, 4 EUR. To je ništa, 0.4%. Mjesečni limit 15.000 EUR. https://www.leupaywallet.com/en/transaction-limits Svoje limite vidiš tek kad dobiješ karticu i kad izvršiš neke dodatne verifikacije. Pretpostavljam da su ovakvi kao što piše. Uloga Leupaya bi u ovoj priči bila da na njega sa exchangea povučeš EUR kojima onda možeš dalje raspolagati s plastičnom karticom. Leupay nema direktnu vezu s bitcoinom. Kao online bankovni račun, mijenja ti Zabu ili PBZ, to je sve. Ako je tko blokiran ovo mu je dobro rješenje. |
Citiraj:
nisu bas neki reviewovi https://bitcointalk.org/index.php?topic=1810594.20 https://www.offshorecorptalk.com/thr...re-bank.19847/ Leupay is based in Malta and reports automatically clients and account information to the tax authorities (CRS). |
Citiraj:
e sad tko prijavljuje tko ne, teško je to znati. ako netko zna najsigurniji način slušam, može i na PM. |
Citiraj:
|
|
Stigla mi Wirex VISA kartica ali kada ju idem aktivirati izbacuje mi već par dana isto :
Thanks for your patience as we undergo scheduled maintenance to keep things running smoothly. You'll be able to use your card again shortly. Ima li tko kakvu informaciju kada će i hoće li uopće te kartce više raditi? |
Nekome radi adv na pbz bankomatima?
Nema dovoljno sredstva... |
Citiraj:
|
Uplatio novce preko Visa kartice, za to morao proći još jednu verifikaciju.
Kartica naručena. Pa da vidimo koliko ću ja čekati. Kako mi je krenulo s njima, možda dogodine dođe. haha |
ADVcash ne radi nigdje (ducani, bankomati..) :/
EDIT. Budala sam. Nisam "fandao" karticu sa walleta :D Probam pa javim. |
Citiraj:
|
Koja je kartica na adv-u? visa, master?
|
Citiraj:
|
I meni konačno stigla ADV.Koliko sam popamtio, najbolje je sa coinbase prebaciti sa changer-om,btc ili možda bolje eth,u eure na plastičnu adv i onda mogu peglati.Virtualnu sam napravio na dolare.Dali se može prebaciti i direkt sa coinbase na ADV?Dali je mogu vezati na paypal?Lp
|
Citiraj:
|
DOGE je još jeftiniji i brži
|
Ali na coinbase, nemam mogućnost kupiti DOGE?lp
|
Možda već bilo govora o ovome.
Napravio račun na advcash-u (nije još verificiran) i kada idem na -Create Card dobijem poruku: Unfortunately, your country is not supported for cards creation Da li se samo treba čekati verifikacija ili prebaciti neki novci na račun? |
Evo jedno iskustvo s ADVCACHe neverificiranom karticom.
limit kartice je 100EUR na bankomatu (ukupni) i 250EUR na pos automatu. Prebacivao sam DOGE prek ochangera i tu je sve super proslo. Nakon toga USD->EURO Znaci 100 EURA sad imam na kartiic i odem na bankomat dignut 700kn jer neda manje od 100kn. Prije provjerim stanje i odma me mazne za 0,5 eura na provjeri. Zatrazim 700kn i obrada u tijeku stoji jedno 3 minute i zbaci mi karticu i ponisti transakciju. Naknadno utvrdim da me opet mazno za 0,5EURA .To je sve bilo na HPB bankomatu. Onda se prebacim na ADIKO bankomat i opet provjera stanja jer neznam da mi uzima 0,5eura pa me opet mazne za 0,5 zatrazim opet 700kn. i on mi kaze nemate dovoljno sredstava i opet me mazne za 0,65 EUR (neznam zasto je vise uzo). Eto znaci 100EURA nije 700 kuna:( Onda odem u ducan i imam racun 70,76kn i dam karticu - ukucam pin i sve ok. (rajfajzen pos) Odem opet na bankomat HPB i kazem mu da mi da 500kn(mislim si valjda tolko ima) i uredno mi ispalati 500kn. al kurs im je oko 6.88kn 1 euro i evo sad na kraju na kartici imam jos 13,44EURA a platio sam racun 70kn i digo 500kn :) a to sam sve platio 127.35USD a srednji tecaj je 6,06KN ili ti ga 771kn. Nisam se bas usrecio :) (cirka 100kn manje) |
Ja digo danas 100kn, ispalo me 17,62$ na PBZ bankomatu (po danasnjem tecaju 106,50kn).
Imam USD karticu i filam usd. "when there is currency exchange and you are withdrawing any other currency, the fee is 2.99 + 2.95%." Ode i ADVcash: 23 January 2018 Closure of the Wave Crest Card Program Unfortunately we have to let you know that Wave Crest, our current card solution provider, is unilaterally shutting down our card program. New virtual and plastic cards are no longer issued to any users whether or not they are EEA/SEPA area residents. - you will not be able to fund currently active plastic and virtual cards after Feb 9, 2018 - all existing plastic and virtual cards will be closed on March 27, 2018 - currently ATM withdrawals are allowed with a daily limit of EUR 1000 / USD 1000 in SEPA countries and EUR 500 / USD 500 outside the SEPA zone - there are no new limits concerning POS transactions in shops All plastic and virtual cards will be reissued for free after we implement the card platform from our new provider which is about to happen soon. We appreciate your understanding and cooperation and we apologise for any inconvenience caused. |
Taman mi dosle I USD I Euro kartice :)
Predivno,ovo je 3.kartica koja mi je riknula u manje od 1 mj |
Citiraj:
|
super znaci za 15dana nema vise kartice koja radi:wtf2:
|
I meni danas stigla adv kartica. Gdje je ta obavijest, ne vidim je na mailu ni u adv inboxu? I da, isto je wavecrest izdavatelj kartice kao i svih ovih kartica dosad što su prestale raditi.
Tko je još u tom bussinesu osim wavecresta?? |
Gledam još Revolut (bankovni račun kao i Leupay) i Upaycard (moguća direktna uplata bitcoina). Ako mi se ne svidi ništa, ostajem s Netellerom.
Citiraj:
Citiraj:
|
Treba prouciti Payoneer... kartica (Master) je besplatna, ali njima se uplacuje fiat... sa The Rock Tradinga je prosla isplata EUR normalno, ali se po defaultu dobije MasterCard u USD... Ne vidim nikakav nacin za prebaciti EUR u USD pa koristiti USD karticu pa mi to sve skupa nema bas smisla... jel netko probao?
|
Citiraj:
Ja i dalje ne vidim obavijest od advcasha da kartica prestaje raditi. |
ADVc obavijest :
23 January 2018 Closure of the Wave Crest Card Program Unfortunately we have to let you know that Wave Crest, our current card solution provider, is unilaterally shutting down our card program. New virtual and plastic cards are no longer issued to any users whether or not they are EEA/SEPA area residents. Please make sure you have read and understood the info below: - you will not be able to fund currently active plastic and virtual cards after Feb 9, 2018 - all existing plastic and virtual cards will be closed on March 27, 2018 - currently ATM withdrawals are allowed with a daily limit of EUR 1000 / USD 1000 in SEPA countries and EUR 500 / USD 500 outside the SEPA zone - there are no new limits concerning POS transactions in shops All plastic and virtual cards will be reissued for free after we implement the card platform from our new provider which is about to happen soon. We appreciate your understanding and cooperation and we apologise for any inconvenience caused. Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk |
Stvari se ubrzavaju :wtf2:
Citiraj:
|
I koju sad karticu naruciti, da radi i da nema listu cekanja? :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:33. |