PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Gdje su nestali stari članovi PCE foruma? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=284153)

ZED 24.09.2020. 21:32

Citiraj:

Autor buljo (Post 3441571)
Nekim normalnim putem ljudi kak stare dobivaju kile :D

Nemoj mi reć da si isto debeo kao i na ovim slikama?

Suma sumarum 4 kile.

Citiraj:

Autor Daddy (Post 3441635)
Čuj ti ovog :D

Hahahah, pa di si debeli :D

Pa evo sreco, gdje si mi ti?

Visage 24.09.2020. 22:02

Citiraj:

Autor Bubba (Post 3440269)
Sta je ovo, noc zivih mrtvaca?!

Noc dazdevnjaka iz vasione

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 3440276)
Opa! Jel to povratak il si samo navratio?

Sto je povratak, sto je odlazak, u trenu zivota? Citamo se cesce sada.

Citiraj:

Autor tOta (Post 3440279)
Vidjevši ovo, popravio mi se vikend koji je počeo dosta loše. Samo piši. :)

nadam se da si dobro, kako hund?

Citiraj:

Autor m4dm4n (Post 3440519)
Mali podsjetnik, jer se naslov teme promijenio, no u originalnom postu sam i pitao za Visagea. Eto, nakon samo 3 i pol godine se čovjek javio. 😀

M4dm4n,

hvala na brizi, nadam se da si sredio svoja vrata ili odabrao nova?

Citiraj:

Autor tor (Post 3440642)
ž
isusati :goood:

https://abload.de/thumb/029-torw0kc4.jpg

...

tor 25.09.2020. 07:53

ahhahahaha, falio si visaže, falio ;)

^SuperUnknown^ 25.09.2020. 11:14

Citiraj:

Autor Visage (Post 3441879)
Sto je povratak, sto je odlazak, u trenu zivota? Citamo se cesce sada.

Mene zanima sto od CRT monitora jos imas na lageru :D:D:D

Vuco 25.09.2020. 13:04

Isuse ovaj ZED mi izmamio suze na oči!

Od kad je Lanište postalo pošten kvart, više se ne javljaš prijateljima iz centra!

Razer 25.09.2020. 23:15

Citiraj:

Autor Hamm (Post 3441680)
Ne ne puno je tu neistina izneseno u vezi Razera :D

PRVI PUT

Sjedi razer preko puta mene i supera te jasno ode čoek na wc. Mi mu u tanjur metnemo octa, soli papra ma čuda.

Vrati se čoek i jede uredno ko da nikaj nije bilo. Super i ja grcamo u suzama nemrem disati ovaj ništ ne kuži. :D

Što nas Razer više gleda zašto se Super i ja gušimo od smijeha to je nama smješnije. :D

DRUGI PUT

Naučio Razer lekciju i ode s tanjurom na wc. Taj put je panorama dofurao neke ubojite fefače. Probao sam vrh jednoga te mi je čeljust bila utrnula na pola sata. :D

No u glavnom ode razer na WC s tanjurom, ja uzmem taj fefač, prepolovim ga i premažem mu žlicu i vratim se na svoje mjesto. :D

Sjeda Razer sav ponosan s tanjurom i uzme tu istu žlicu te je digne u zrak i izjavi "AJ MI SADA NEŠTO STAVI". Ja naravno onak slegnem ramenima i kao jbg nemrem nikaj.

Krene jesti i čuješ "U JEBOTE ZAŠ JE OVO TAKO LJUTO" :D

Suze opet nemrem disati ovog peče sve od fefača od panorame. :D :D

Razeru, svaka čast uveseliš me svaki put kad se sjetim. :D

Tako nekako je bilo :D
Eh da, to su bili dani. Žao mi je što nisam bio u mogućnosti dolaziti na ove ranije Ždere :(

Inače, tu sam ja, ipak većinom u lurk modu :D
Pozdrav svim matorcima ovdje :beer: :beer:

Staromodan 26.09.2020. 15:03

Gledam i prisjecam se svojeg tadasnjeg drustva (nema veze s forumom) iz tog vremena, dobro sto je ostao samo mali broj fotografija. Da se vratim na temu... Na stolovima su kutije bez slika, mobiteli koji su se koristile samo za pozive i poruke, a drustvo se razgovara i zeza. Rijetkost u danasnje vrijeme.

Gemmy 26.09.2020. 18:33

Hehe vidi kose.

Sta smo mladi bili onda.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Visage 27.09.2020. 20:39

Citiraj:

Autor ^SuperUnknown^ (Post 3442044)
Mene zanima sto od CRT monitora jos imas na lageru :D:D:D

Da malo probudimo probudimo CRT temu, odgovorih ti tamo.

Codiac 28.09.2020. 19:19

Citiraj:

Autor Vuco (Post 3441120)
Jebale Vas slike, cijeli dan dobivam poruke na Viber i Whatsapp sa tim slikama di imam pljugu :D, a nitko neće reći od kuda i onda vidim ovaj topik.

Pa iskreno, 90% ljudi bi dan danas prepoznao na cesti, sve isto, IT klasa nikad ne stari!

Nego kad cemo na cugu :chears::lol2:

Citiraj:

Autor Bubba (Post 3440269)
Sta je ovo, noc zivih mrtvaca?!

Pravi se javio :goood:

Dizel 18.12.2020. 20:38

Nabauljah na ovo temu...sad vidim da sam vec 15 god na PCE...jezus.

I dalje pijem kao ruska vozila :)

Nikky 18.12.2020. 20:48

Neka si (nam) živ i zdrav (ovo koliko se danas može 😁).

Dizel 18.12.2020. 21:28

U mojim godinama(48)doktore izbjegavas, jer ti slijedi generalka nakon prvog posjeta :)

Sinac 18.12.2020. 21:53

Citiraj:

Autor Dizel (Post 3473374)
U mojim godinama(48)doktore izbjegavas, jer ti slijedi generalka nakon prvog posjeta :)

Ma da generalka, kad te počnu pipat i gledat ispada da bi te najradije poslali na 100 pregleda i svaki ti doktor nešto nađe, to ti sve i ispriča a na papiru napiše da si ono, "sposoban za vojsku". :kafa:
Imam okruglih 50. :no2drug:

Nikky 18.12.2020. 22:25

Ja odavno kažem garancija istekla a rezervnih djelova nema 😁

Nikky 18.12.2020. 22:36

Ima ona, znaju stari ... 😂

Zmaj000 21.12.2020. 01:01

Samo da pozz c2y ekipu, raspali smo se ko bitlsi :D

Sam Fischer 21.12.2020. 07:48

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 3474132)
Samo da pozz c2y ekipu, raspali smo se ko bitlsi :D

Gle ga! Ajde živio, pozdrav i tebi!

All the good things come to an end :)

Ali da, taj C2Y je baš bio dobra ekipa i zajebancija.

Zmaj000 21.12.2020. 12:49

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 3474149)
Gle ga! Ajde živio, pozdrav i tebi!

All the good things come to an end :)

Ali da, taj C2Y je baš bio dobra ekipa i zajebancija.

Necu nikad zaboravit dane i noci provedene na serveru i pjevanje na TS :roller:

Sam Fischer 23.12.2020. 14:09

I onda su kada nas je retroaktivno banala ekipa (Rak je bio admin ako se ne varam?) zbog silovanja TS-a i nereda po serveru :D

Zmaj000 24.12.2020. 03:09

Citiraj:

Autor Sam Fischer (Post 3475035)
I onda su kada nas je retroaktivno banala ekipa (Rak je bio admin ako se ne varam?) zbog silovanja TS-a i nereda po serveru :D

Rakonja je bio main mf :D a ekipa zaduzena za bananice sam bio ja, atha, E.T. I ebga vise se nesjecam tko jos. Znam samo da je max vajnao za svaku custom mapu koja je bila ubacena :D maxx javi seeeeeeee :D

Visage 21.10.2021. 19:21

Neki dan mi netko salje poruku na staru Matrox temu, jer Matrox slavi 45 rodjendan ovaj mjesec, pa medju upisima vidim Gabre forumasa. A znam da je i u ovoj temi ostavio pokoji upis.

No Gabre se zacrvenio profilom :stoopid:

A nije ni datumski daleko, sto se desilo Gabri?

Opcenito nakon duze pauze, skacuci u arhivske postove, dok sam nesto trazio, pronalazim dosta poznatijih forumskih imena koju su dobili udaljenje s foruma.

Poznavajuci proslost foruma, nerijetko je bilo impulzivno, bas od samih forumasa, koji su ili lancano brisali stare postove, ili molili da ih se udalji. Zanimljivo fenomenoloski. Posebno one koje pamtim da po nicemu nisu bili konfliktni u komunikaciji od ranije.

...

fanATIk 21.10.2021. 19:36

Bio je Gabre aktivan i kasnije pod drugim imenom, al opet se zacrvenio...

De5tr0yer 21.10.2021. 19:39

Koliko sam upratio, Gabre se preselio u Kanadu, popio naizgled (gotovo) svu pamet svijeta, napuhao se ko puran i nametao svoja subjektvina mišljenja kao dogme te time uzrokovao puno flejmanja. Činilo se kao da je tinejdžer preuzeo račun. :)
Ako dobro povezujem lončiće, nakon bananka se opet registrirao kao King of 4, a vjerojatno u međuvremenu ima i još koji trol račun, samo agira malo smirenije.

buljaka 21.10.2021. 20:34

Gabre je sigurno na forumu. Naime radi kod punca, tj ne radi nego dobiva plaću a visi na forumima tako da nije upitno da li je tu.

Dečko nije bio loš ali kao što kolega destroyer kaže, poprimio je ponašanje purana🤣

zalman1 21.10.2021. 21:29

Citiraj:

Autor buljaka (Post 3555334)
Naime radi kod punca, tj ne radi nego dobiva plaću a visi na forumima

De pitaj punca jel mu treba još takvih radnika, čini se ok posao :goood:

buljaka 21.10.2021. 21:36

Citiraj:

Autor zalman1 (Post 3555355)
De pitaj punca jel mu treba još takvih radnika, čini se ok posao :goood:

Hahaha jbg. Vjerojatno ga mora platiti da mu trpi kćer 🤣🤣

Šalu na stranu, gabre prije Kanade i dok nije bio isfrustrirana baba, sasvim ok lik

vga killer 21.10.2021. 21:45

Al ga serete bzvz.
Pitajte druga brku - svaki put kad kaže nekaj protiv kmice u formula threadu mu ovaj spiči ban.

buljaka 21.10.2021. 22:19

Citiraj:

Autor vga killer (Post 3555359)
Al ga serete bzvz.
Pitajte druga brku - svaki put kad kaže nekaj protiv kmice u formula threadu mu ovaj spiči ban.

Sorry ali nije samo to razlog. Podjebava na svakom topicu . Troll

^SuperUnknown^ 21.10.2021. 22:43

Covjeku smo vjerojatno banom napravili uslugu :) Nije forum ocito za njega.

vga killer 22.10.2021. 09:15

Imat svoje mišljenje nije podjebavanje, samo što se često njegovo nije slagalo sa vašim i naučili ste skakat na svaku njegovu rečenicu, kolko god bila točna ili kriva.

Matta 22.10.2021. 10:19

Zanimljivo da se to dešava samo rijetkima (uključujući i njega) da im se ne da imati vlastito mišljenje, i zanimljivo da većina njih odluči napraviti nove accounte da bi i dalje imali "vlastito" mišljenje na ama baš svim topicima.

Ovo nije forum.hr i slična legla trolova i ovo nije OOUR ili SOUR, odnosno samoupravljanje. Ovaj forum je privatno vlasništvo i kome ne paše nek 'vata crtu odavde.

Puna podrška modovima i adminima.

rendula 22.10.2021. 10:50

Moram priznati da ni meni nije bilo jasno zasto je Gabre stalno dobivao banove. Cini mi se totalno pretjerano, i u vecini slucajeva da nije nista napravio protiv pravila (nego, eto, iziritirao neke ljude).

Ne znam, mozda sam i ja subjektivan, jer vise ne pratim forum kao davnih dana, i znao sam Gabreta.

tomek@vz 22.10.2021. 11:08

I Hitler je imao vlastito misljenje (ne usporedujem kolegu s njim , al kuzite na kaj ciljam) - to ne znaci da je bio u pravu i da bi svaciji idiotizam ili bahatost trebalo tolerirat. Na forumu vrijedi kao i u stvarnom svijetu - budi covjek. Ak nisi - hebiga bato. Ak se ponasao kao normalna osoba i dobio ban...e to ne valja.

:chears:

tor 22.10.2021. 12:25

Citiraj:

Autor vga killer (Post 3555433)
Imat svoje mišljenje nije podjebavanje, samo što se često njegovo nije slagalo sa vašim i naučili ste skakat na svaku njegovu rečenicu, kolko god bila točna ili kriva.

Citiraj:

Autor rendula (Post 3555464)
Moram priznati da ni meni nije bilo jasno zasto je Gabre stalno dobivao banove. Cini mi se totalno pretjerano, i u vecini slucajeva da nije nista napravio protiv pravila (nego, eto, iziritirao neke ljude).

Ne znam, mozda sam i ja subjektivan, jer vise ne pratim forum kao davnih dana, i znao sam Gabreta.

Gabre mi se sam 3x javio na PM s rečenicom "znam da sam bio kreten i dobio ban s razlogom" al ono, sad sam ok, nisam više tak usijan glava, daj mi nazad na forum.

Svaki put je završilo isto, plus - ako je netko dobio xy prilika - on je. Tak da, nemojte skakati u zaključke, ne znate sve detalje, hrpe privatnih poruka razmijenjenih, hrpu postova koji su obrisani, a vi niste niti vidjeli ih itd. I ne govorim to samo za Gabreta, već općenito.

Da ne spominjem činjenicu da stvarno ne banamo sam tak ekipu koja je tu desetljeće plus, vjerujte - stvarno moraju zasrati pošteno ili zasrati dobro preko nekoliko puta. Gabre je ispunio sve čekliste sa svim crvenim poljima i to je to, nema smisla drviti oko toga dalje.

vga killer 22.10.2021. 12:33

Citiraj:

Autor rendula (Post 3555464)

Drug Brko ti je najbolji primjer...svi seru protiv Hamiltona i Mercedesa...uključujući i mene jer ih nemrem smislit...jedino Gabre dobi perma ban od njega.
Čovjek je bio na forumu dok su većina još bila u pelenama i kolko god išo nekima na živce, ima brutalno puno iskustva u mnogim stvarima i u 90% sere nakon što nekaj prova ili prouči.
Sto put se desilo da on nekaj napiše i bude apsolutno u pravu, al svi instant na njega. Prođe par dana, neko drugi napiše isto i onda se iste seronje slože.

Stvarno sam tu sto godina, poznajem mnoge i sa većinom sam si super...ali ako vam je Gabre najveći problem na forumu onda u qrac.
Očito je najbitnije da se nečije mišljenje slaže sa vašim.

Budite bar sigurni da vas on nikad neće zajebat za razliku od nekih ovdje.

tor 22.10.2021. 12:44

Ekipa, nemate pojma u čemu pišete. Niste ispratili 80% tema i postova, pišete o svom osobnom dojmu o nekome, onak, nema smisla. Bano sam ga ja, više od jednom, nitko drugi od moderatora nema veze s time, praktički u dogovoru s njim. Ono, zastupate lika koji ni sam ne želi biti tu - jel to samo meni smiješno :D

Pročitajte, još jednom ako niste, moj prijašnji post.

Joj da, sad sam se sjetio - Brko je jednom tražio nakon što sam Gabrea ja banao, da ga vratim na forum, na njegovu dušu. Čak sam i bio protiv toga, no dobio je ako se ne varam i tu, šestu ili koju šansu. Toliko o vašem poznavanju problematike.

vga killer 22.10.2021. 12:52

Nije baš 100 posto tako, al ne da mi se raspravljat u nedogled.

Tajl3r 22.10.2021. 12:58

Bice ima sad zastupnike ,ima je koliko se sijecam vise profila tu mozda je jos sa nama

Sent from my Poco F3 using Tapatalk

tor 22.10.2021. 13:22

Citiraj:

Autor vga killer (Post 3555504)
Nije baš 100 posto tako, al ne da mi se raspravljat u nedogled.

Što se Gabrea tiče i toga što sam napisao - stojim 150% iza svakog slova. TO što je ON tebi napričao i TO što ti misliš da znaš - to je sasvim nešto drugo ;) Nemoj se dati uvaljivati u tuđe priče i probleme.
I tko je rekao da je Gabre najveći problem na forumu, riješili smo ga odavno, uopće nije problem.

Al da, ova rasprava uopće nema smisla, pogotovo na ovoj retro romantičnoj temi, ne kvarimo je dalje.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:11.