![]() |
Marketing Alene. Za Doom je pisalo da je GTX970 Minimum... pa znamo kako se vrti na toj kartici.
Tako i ovo. Gonit će je bilo koji i5 ili i7 od druge generacije pa nadalje. Ili misle da svi već imanu 1440p monitore pa ono... |
Citiraj:
|
Ni meni WW1 nije napet. Jebeni konji i bodeži. Šta je slijedeće, prehistorik BF, gađat ćemo se kamenjem? :p
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Vidiš da je Far Cry ošal u tom smjeru :) Toljaga, kamen, kotač, vatra, koplje... the end :D Pozitivna stvar u tom slučaju bi bila - nema reloada :D |
Očekujem ispriku od njih, poželjno u obliku BC3 ili barem BF2143 sa destrukcijom 4.0. To bi bilo dobro, spičiš ion cannon na zgradu u kojoj su kemperi i pobijes pola teama dok gledaš kako se zgrada ruši.
nema ispod 40-ak eura, nije ni jeftino bas, valjda ce s vremenom pojeftinit
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-b...ompare-prices/ |
Citiraj:
|
Ja stalno gledam Jackfragsa kako igra Battlefield 1 i pwna likove kao king, sad jel bi ja tako igrao vjerovatno ne ali zanimljiva je igra. Meni je iskreno dosta sci fi ratovanja ali nikad nikom udovoljit uvijek ce se nesto naci. Cisto sumnjam da cu moci igrati to cudo na mojoj pili.
|
Citiraj:
Mislim da veći broj igrača BF serije čeka BC3, samo se ne usude svi to javno priznati :D |
Citiraj:
A vidiš a meni je baš gusto, baš sam sa starim frendom pričao kako nakon bf4 i nakon onog svemirskog cod-a bi baš sjeo starinski štih 1. ili 2. svjetski rat. Odigrali betu, nije loše, nije ni savršeno. Naravno da će se igrati. Mene vidiš baš iritiraju ta futuristička sranja sa robotima, laserima i slično. Ako hoću rat onda želim koliko toliko imati realnost, a ne jedi sablje iz star warsa. |
Pa dobro da, ove futurističke idiotarije su glupost isto. WW2 i sadašnjost je OK. Iako i ratovi 70/80tih bi bili OK za pokriti.
|
+1
Zajebi lasere i ionska torpeda... baruta i bajuneta, to nam treba! "Nema pucanja dok im ne vidite beonjače"- ima nešto u tome... :D |
Meni je sada BF4 fora itd i znam nekada zaigrati, ali za sve proživljeno s njima i ja smatram da bi za ispriku trebali dobiti Ultimate BF1 kao poklon bez da trepnu okicama. Sjećam se kada sam želio refund BF4 , tražio na stranici nisam uspio naći gdje se nalazi. A cijelo vrijeme dok sam išao prema refund tabovima mi je iskakalo kako mogu kupiti i ekspanziju !!!!!!! :D
|
Prcanje u mozak :D
... Znam da ću biti pušiona, neće biti prvi put. Čekati ću još malo kakvu "akciju", i onda uletavam k'o sivonja pa šta bude ;) |
Nije baš da "gamespot" tako lako dava ocjenu 9. Valjda onda ovo i vrijedi nešto!?
http://www.gamespot.com/reviews/batt.../1900-6416555/ |
Najbolja WW1 pucačina je bia Verdun. WW2 - Red Orchestra 2. Najbolja pucačina koja pokriva moderno doba bi bila Insurgency. Noviji Battlefield naslovi nisu do koljena tim igrama. Sve sam igrao. Stariji BF-i su bili cool.
Međutim, moram priznat da novi Battlefield 1 (ovako s previewa) izgleda zanimljivo. Bumo vidjeli. Iako, svaki put kad upalim ARMU 3 pomislim. "Koji sam k**** ikad igrao one arkade". :D:D:D Nije fer usporedba jel ARMA je simulacija ali..... |
Pa stvarno se igra fino vrti s obzirom na grafiku - http://www.guru3d.com/articles-pages...-review,1.html
Još me zanima ovaj dio testa gdje će usporediti intelovu zvjerku protiv 8370 :) |
I mene pere nostalgija za BC2.. BF3 je bio dobar, ali sam odustao od BF serijala. Isto se čeka neki veliki popust.
BF je čini mi se prešao na drugu publiku, imat će dovoljno klinaca koji će ovo kupovat. |
Za sada dobar BF. Odlična atmosfera.
Bolja optimizacija od bete. Na High postavkama 100 - 130 frejmova a na Ultra 70 - 90 sa i7 870 i GTX 970 |
Igra je sinoc skinuta. Danas poslije posla u napaaaad. :)
|
Ima kakva grupa da zajedno?
Eh da, igra je savrsenstvo! Nesto jebenije nisam jos upalio na racunalu a inace sam do daske izbirljiv s igrama. |
Gaming since 2013 ftw!
Citiraj:
moram priznati da mi traileri izgledaju jebeno, ali koliko puta sam se opekao zbog trailera, a na kraju je igra ispala govno, tak da sam ovaj put oprezan... |
Citiraj:
U neke analize uopce necu ulazit igre, ima ih dovoljno na netu, jednostavno je odlicna. Znaci igrao sam je 5 minuta vise mi nije trebalo da to kazem. |
Citiraj:
|
Bacia san oko na twitch i youtube, gameplay se cini zabavan i dobar.
Dobar je ovaj novi Operations mode, i dobre su klase Trenutno je preskupa,pa ništa od toga zasad. Al da bi htio igrat, htio bih. |
Nakon 4 i pol sata u komadu mogu rec da mi je igra predobra i prezabavna. Bas je gust igrat i gledat kaos sve oko sebe :D
Ima svojih musica i nekih bugova, ali nakon ne znam ni sam koliko vremena konacno MP fps koji je bas "on point". Nadam se da mi odusevljenje nece splasnut nakon 20-ak sati kao sto je bio slucaj s Overwatchom :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nezz bih li kupio
zadnje multiplayer pucacine koje sam sa gustom igrao su bile cod2 i cod4, sve kasnije je meh. battlefield serijal do sada mi je je ok ali za vozila, za hodajuce napucavanje mi nikako ne lezi, tesko uocljivi neprijatelji, i sve padne u vodu kad ti se tenk pojavi iza ugla a ti pjesice... battlefield 3 se igra aktivno aktivno ali 95% sam air player odnosno u avionu ili helikopteru sam (overpowered, ownage, i precool su), ovih 5% samo kad iskocim :beer: , a u battlefieldu 1 su world war 1 avioni... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Toliko na ovu temu. |
Citiraj:
|
Posteno :chears: nego nije mi jasno ako smatras da je igra losa i nije vrijedna vremena, cemu gubit vrijeme na ovoj temi, znaci potvrdjujes opis, cinik, ps. svaka budala ima svoje veselje na kraju dana.
Nakon malo igranja jedan malo veci nedostatak za pocetak u multiplayeru, team balance koliko sam shvatio za sada ne postoji, 15 na 15, izadje 10 igraca druge ekipe ostaje 15 na 5 do kraja runde (cijele partije)... no to ce vjerovatno srediti do vikenda |
Citiraj:
|
dok ovo ne padne na 2 3 glave upravo sam ponovno instalirao:
http://www.igreklik.com/slike/images...5560_thumb.jpg :D |
Erm, na kinguinu me origin key ispao točno 315kn.
Zasad sve super, zabavno mi je, multiplayer ima mana ali već vidim da ću se naigrati. |
Kad ce key bit 200 onda kupujem.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |