![]() |
Citiraj:
A pa na kome Burnley izgubi bodove..pa strašno.. :( :D :D :D |
MU ce ove sezone sigurno osvojiti trofej "Losers Of The Year"
|
Citiraj:
bolje i Negredo nego nitko! |
Juj pa i city gubi. :D Samo tako! Jos danas i cfc izgubi pa opet inamo show od lige. :D
|
Cityu je zabio Mame Biram :lol2:
|
City je pao. :D
Issss Newcastle 3-3 Crystal Palace Pa koja tekma. :D Na žalost nisam gledao jerbo radim pa samo ovak pratim rezultate. :) U zadnjim sekundama valjda CP dao gol, a i dva puta su vodili. :) 34. sekunda utakmice i cfc vodi 0:1 :p :D Fabregas - Costa gol.. :D 2:0 Ivanović..treca minuta. :D UUUUUUJ :D |
Haha, Chelski u 40 sec. zabili. :D
Edit: 2:0 u 2min 54 sec. :D |
Nemoj pretjerivati. :D Treća minuta je bila kad su dali drugi gol. :D
1:2 Neloš Everton. :) AJMO CFC! :) Krumpir za chelsea i Everton ODLIČNO uzvraća i EVO GA 2:3. UNTI TEKME! :D I da ih everton rokne bilo bi apsolutno zasluženo. PFFFF Nemanja 2:4 Pa zavaljao ih je ko djecu. :D |
Unitedu nisu suđena 2 penala, sramotno.
Počela Seria A. Juve kreće po 4. uzastopni naslov. Chievo-Juve 0-1 :) Pobjedom u novu sezonu. Coman, kakva će to igračina biti... |
Penali su ti potrebni za takav klub? E to je sramotno.
Eto zabija za everton. ;) 3:4 PFF FTEKMA I POL! :D AAAA RAMIRES 3:5 UUUUUHAHAHAHA :D Costa 3:6 Tak se to radi. ;) |
I opet Cesc uz asist napravio 3 šanse za gol. Na kraju godine ce se vidjeti...ako ovako nastavi postavice rekorde u asistima i stvorenim šansama u povijesti Premiershipa :)
|
Pa realno, i u Barci je igrao odlično ( dok nije morao igrat šugavog false nine ), neznam zašto su ga se tako olako riješiili...
|
da ,kako stvari sada stoje Chelsea ima sve produvjete za berbu trofeja ove sezone:
Vrhunskog trenera, najbolji roster igrača u europi,top klase na klupi, u odličnoj su formi! Mislim kad ti jedan Drogba ulazi u 85 minuti kao taktička zamjena ,sve ti je jasno. Da sada Real i Barca stanu pred njih ,jao im majko,na sreću ,duga je sezona. I molim samo bez komentara o dizanju forme,i uigranosti.Chelsea je već sada uigran a imaju isto hrpu novih igrača. E da nam je ostao Mourihno u Realu a ne onaj bucko! |
Mandzo otvorio primeru :)
Sutra Tottenham i Liverpool, mogla bi biti dobra tekma :) |
Kad se sjetim kako je Hamm plakao što Fabregasa uzimaju :D
|
Nisam imao nikakav dojam o njemu dok je bio u Arsenalu, a Barcelonu ne gledam pa da je zadnji nogomet na svijetu. :D
MOŽDA sam bio malo u krivu. :p Citiraj:
Leicester - Arsenal TO ĆE BITI TEKMA! :) |
http://www.realmadrid.com/noticias/2...-real-sociedad
Eto zašto Realu treba napadač,i koji je to uz Benzemu,koji je i sam rupa u zadnje vrijeme. Nema Ronalda,bude iznimno teško danas,nadam se da sam u krivu! Bude ona Barcina,jalovi posjed otraga ,a prema naprijed,samo slučajno! |
Citiraj:
|
MOŽDA I ZA DIEGA! :D Za sada im ide dobro i drago mi je da sam bio u krivu. :p
|
Pa naravno da ti drago,znali smo to otpocetka :D.
|
Nego, Arsenal. :D GG :D
|
Di Leicester izgubi dva boda :D
|
|
Ode Milanče |
Real zasad ko Hajduk. Sa 2:0 na 2:3. :D
|
4:2 real gubi :D
|
Citiraj:
|
Ma sramota.. Znao sam cim su prodali xabija da nece bit dobro.. Mah
|
Neka neka, nadam se da će konačno Florentinu doći iz stražnjice u glavu da se ne miješa u rad struke.
Jedan prigodni ... |
Daley Blind u Unitedu :goood:
Sad će se sve posložiti tijekom reprezentativne stanke. QPR jednostavno mora pasti drugu nedjelju. Vidić sjajno započeo u interu. :roller: |
Ja mislim isto, da će se sad pregrupirati i posložiti
i Di Maria, Blind. i da ide pobjednička serija! |
Bomba na Otoku... Falcao će potpisati za United??? :D
|
igrat ce kao i lpool prosle sezone..zabiti vise golova nego sto prime
|
Samo posudba ali dovoljno. Malo jače srediti obranu i moglo bi biti nešto od.uniteda :D
|
Chicarito u realu!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače,meni je hernandes simpatičan igrač,wellcome! Na posudbu mogu igrači i nakon 31.08,tak da nije to konačno kaj se tiče Reala,ako misle nešto osvojiti ove godine,jer je ono jučer tragedija u četiri čina. Pazi ,Casillas dobije 3 gola unutar 5 metara,i još brani.E to je kriv Anchelotti.Modrić, koma na treću.Izgleda da je Real prodao krivi dvojac u veznoj liniji,trebali su riješiti Modrića i Khediru. |
Gdje je Panda koju je drobio gluposti ? Da sam smiješan glede dovođenje igrača u MU.
Dragi Panda, ovaj put nisi u pravu i smiješan si. :) Vidim da je izbrisan moj post. Mod: izbrisan je jerbo vrijeđaš. ;) |
Kakva momčad Uniteda :goood:
Sad mi je napamet pao jedan refren, ako je neprimjeren molim cijenjenog moda da ga ukloni. Opet će Panda i Hamm plakati cijelu noć, _ebi se Bayern i Chelsea, United je šampion. Ajmooooo Manchester :D:D:D |
Citiraj:
:D hahaha Panda i Hamm na infuzijama od šoka:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:00. |