![]() |
Postoji li mogučnost mjenjanja PIN koda za pojedinu karticu, ako imamo pristup aplikaciji, ali smo zaboravili trenutni PIN?
|
Ne. A i da ima, vjerujem da bi te trazio stari pin prije.
|
Savjet, što da radim sad? Dal izdaju i novu karticu uz pin, ili samo pin?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ides,platis,dobijes i bok. Kad dobijas novu karticu jer je stara istekla,pin ostaje isti.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
Dali zna tko koliko je vodenje racuna za pbz visa inspire?
Do sada nisam kupovao nista na rate putem kartica pa me zanima dali ima jos kojih dodatnih troskova na sto paziti osim troska vodenja racuna. Zahvaljujem. |
Ako misliš na karticu tekućeg računa, vođenje je 9 kn manje popusti. Visina kvote za obročnu otplatu ti ovisi o odobrenom minusu, odnosno isti iznos imaš za obročnu otplatu i za dozvoljeno prekoračenje, ali jedno ne utječe na drugo (obročnom ne umanjuješ prekoračenje i obratno).
|
Citiraj:
Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk |
Imam nekoliko primjera da je iznos bio isti, ali moguće da nije pravilo.
|
Pozdrav, molim vas informaciju.
Htio bih kupiti nešto na rate, ali radim na ugovor o djelu - koji isplaćuje na žiro račun. Može li se kupiti u dućanu na rate? Što još trebam znati? Do sad nisam ništa uzimao na rate. Imam karticu od tekućeg, deviznog (visa electron), i od žiro računa i neku Visa Gold, koju mi je dala banka ali ju nikad nisam do sad koristio. Hvala :)! |
Pogledaj si putem bankarstva, koje opcije ti nude
Dal imas opcije za na rate Obicno je veliko koliko i minus Eto, ja prebacio placu zbog uvjetovanja poslodavca ka rba, i pbz mi sve ukinuo Makar si ja sve pare isti dan prebacivao u pbz i rba drzao na 20kn Politika takva |
Citiraj:
Primanja moraju ići na tekući račun da bi se odobrilo prekoračenje i kupovina na rate. |
Jel se ne može uzeti ona Visa Premium bez obzira na primanja?
|
Pa moraš popuniti onaj upitnik i biti kreditno sposoban. Ali da, rekao bih da je lakše uzet nju nego klasične rate imati u tak nekim situacijama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tehnički gledano to nije istina. PBZ studosima nudi pakete sa prekoračenjem (doduše od “samo” 1k kn) i onom standardnom bijelom VIŠA Electron karticom s kojom možeš plaćati na rate… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Aktivacijski kod radi u paru s onim drugim kodom iz banke kada prvi put podesavas app - to je jednokratni kod za inicijalni setup.
Recovery pin sam definiras u jednom od sljedecih koraka kod prvog setupa. On je trajan, kao i tvoj user ID kojeg procitas u appu, i kasnije s njima restoras app. Kod prvog setupa u pbz appu trebas odabrati login postojeceg korisnika i unosis used ID i recovery pin (sjecam se da je do prije godinu dana to bilo nezgrapno slozeno, lako je bilo ne primjetiti tu opciju nego jer te app odmah navodi na klasicnu aktivaciju). |
Citiraj:
Ugl. Ne radi se o novom mobu, nego brisanju aplikacije |
Pazite ovo. Kao što sam rekao ne sjećam se da sam ikad namjestio recovery pin. Idem ga kao promjeniti (prije brisanja aplikacije, da si znam ponovo instalirat). Sve što sam probao - stara lozinka nije valjana. Ok odustanem, tek odjednom pbz aplikacija - postavi lozinku za oporavak!? Da faq? Postavio je, mjenjao je itd. i funkcionira...
Jel moguće da nisam imao lozinku za oporavak? |
Koliko dugo si imao tu instalaciju mpbz-a na mobu? Moguce je, iirc, ta opcija je dosla s nekim updejtom al ubij me ako se sjecam kako je izgledao taj proces kod mene. Mozda te app pitao da ga postavis i ti si dismissao i vise te nije informiralo. Kroz kakve su sve probleme prosli s tim appom, nista me ne bi cudilo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
možda ako ga fulaš par puta (a imaš pristup samoj aplikaciji) ti ponudi automatsku promjenu... |
Nemam pojma. Može biti da je ovo što xlr kaže, imam je na ovom mobu od proljeća možda, ne sjećam se da sam je ikad namjestio, vjerojatno sam je dissmisao. No opet nema logike ni da "stara lozinka ne valja" ako nikad nije ni postavljena...
Uglavnom sad je imam i znam :D |
super su danas PBZ-ovci sredili IOS app
app se nadograđuje, potražite update a update nema, pa se ti fučkaj i čeka pon, ako bude opet u funkciji A želiš kupit nešto na amazon, jer je na popustu i nemozes potvrdit kupnju .. |
Ista stvar na androidu
|
i još ti trubi kako withpay opcije nije zahvačena
al čorak .. nit to ne radi |
A meni sere da imam zastarjelu aplikaciju a hitno mi uplatit neku akontaciju i sad se mogu hebat.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
Yup. Na Androidu 0 bodova danas, samo greške baca.
|
Opet to rade, ide nova verzija a vikend je. I nikog nema za popravit bug. I prosli put je bilo isto ovako.
Sutra ce proradi kad programeri dodju na posao.... |
je f suboto je valjda stisnul entera i disel dimo
i pustili updejte na store .. koji budu se pojavili f pon .. jer i tam niko ne radi na verifikaciji :D isto netko mora lupiti enter |
Nema bez entera, pa ti daj otkaz najboljem programeru a sve je složio da svako jutro treba lupit enter i sve ce šljakat😁😁😁😁
|
Amatercine, prva stvar koju me naucio programer sa 30 godina iskustva je ne pustaj release petkom.
Taman pretprosli tjedan otvorio račun u njih, racunam ne može gore od OTPa ali... |
oni uredo "upgrejdajo" vikendom
|
Meni je večeras oko 22-23h došao update.. Mislim da su font promijenili malo. :D
|
Evo upravo san update povuka za aplikaciju nakon sta dva dana ne radi.
Sve sta mogu rec je kriminalan tajming za pustat update i uzasan izbor novog fonta. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Evo apdejto. Sad crasha prilikom sign ina. Najs
|
Od novosti samo font i sporo ko sprovod te često zapinje i ne mrda.
Živcira me što su ukinuli kad skeniraš jedan nalog šta nema više opcije skeniraj idući nalog. To je doduše davno bilo. Skeniraš,platiš i onda su nudili skeniraj idući nalog a sad treba izać do "home" ekrana,ić na plaćanje i onda na skeniranje... Haos. Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
na huawei update dosao tek maloprije i ne mogu se prijaviti jer je nesto poslo po krivu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |