![]() |
netko tvrdi da se nije igralo prije?
|
Citiraj:
|
jesam. ali ne na igru nego jer stari prdonja pljuje po novima da cuva svoju legendu. ali nije drugaciji od vecine starih prdonja :D
ne volim te "during my days" price. |
jesam. ali ne na igru nego jer stari prdonja pljuje po novima da cuva svoju legendu. ali nije drugaciji od vecine starih prdonja :D
ne volim te "during my days" price. |
Upravo to šta stari prdonja prducka je recept za ušutkati Curry-a. Nema on šta čuvati svoju legendu kad je on sam legenda :)
Samo,ekipa Orlanda to nemože napraviti :D Citiraj:
|
Citiraj:
Bili legende ili ne, stari prdonje vrlo često imaju i nešto veće od njihove legende - ego. I ne shvaćaju da dati priznanje nekome tko je odigrao vrhunsku sezonu neće degradirati njihove uspjehe. Tako se i sir Charles prošle sezone prosrao pa su ga ratnici na finjaka strolali :) Curry osobno i GSW su uspjeli napraviti nešto što nije uspjelo nikome i uopće nije bitno mogu li to ponoviti ili ne. I njegov i klupski uspjeh treba repsektirati. Najveći to vrlo dobro zna i uvijek je bio pravi natjecatelj Citiraj:
|
Citiraj:
Znaš kako su Jordana tukli pa ih je opet sve zajebo.Zato Jordanu niti Robertson niti itko drugi neće pisnuti.O tome se radi. :D I to je Jordan na finjaka sada rekao u ovome šta si kvotao :D Ovakvih filmića i utakmica imaš hrpu pa si pogledaj igru ako si zaboravio. To ti je priča o evoluciji igre. :D |
Aha :D
Ok, to se slažem, neće Curry nikada biti poput njih, jednostavno nema toliko rješenja, fizički je puno slabiji i igra na sasvim drugoj poziciji. Ali neka napokon kreće i playoff. Kako je to Jordan znao reći, sve ovo ne znači ništa bez prstena :) |
I tek sada kreće prava košarka. :)
|
Citiraj:
NBA prije playoffa je, košarkaški gledano, smijurija. Show za široke mase. |
subota, 21.30, curry-harden prva tekma :) raspored nas je konačno pomazio jer su rijetko koji vikend prave tekme bile prije 01:00.
doduše ovo je playoff i upravo to što kažete, nema više loše košarke. |
Citiraj:
|
Totalna glupost od teksta.
|
Houston bi mogao dobiti gadno po pichky.
|
p1 -27 :D samo da se MVPu nije nesto ozbiljno dogodilo sa stopalom...
|
Ružno za gledati. Houston kao da se nije pripremao. A curry opet kao na igrici.
|
|
Košarka
danas ce cavsi razvalit pistonse
danas tekma u 9 Sent from my iPhone using Tapatalk |
bilo je tuzno za gledat tu tekmu
houston nije mogao pogodit nista u prvom poluvremenu |
Koji k...
|
u 19h SA-Memphis, ako SA dobije, metla.
u 21.30 Curry-Harden, Curry se vraca nakon 2 i pol utakmice pauze, ocekujem easy win za 3:1 :D |
Citiraj:
Jednom sam čak i uživo svjedočio sličnom "bljesku" koncentriranog igrača. :D |
Citiraj:
Boston Atlanta G3 baš pogledao,not bad :) |
ako si je curry u zadnjoj sekundi prvog poluvremena shebo koljeno, GSW je lagano pred ispadanjem :D https://vine.co/v/iUg9gljZE9Q
vise od svega bi me razveselilo da Duncan jos jednom digne kantu :) evo HD stream http://ducking.xyz/quack/ |
Ne vjerujem da je toliko tesko, ali mozda ga ne bu do kraja ove tekme.
Sto je ok, ionako je zaqrac danas, 5TO u 18min na parketu. Evo 8-1 na pocetku drugog poluvremena bez njega.. |
ma da, napravia covjek uslugu ekipi...thompson i green prodisali u drugom i utakmica je vec lagano rjesena.
|
A houston se totalno raspao i poceo napucavati trice... Howard 6/6 u prvom poluvremenu, u drugom nije nijedan sut uputio.
|
Duncan danas slavi 40. rođendan. sinoć u metli protiv Memphisa za 19min 7p, 2a, 2s i 3 blokade :)
14. po koševima, 6. po skokovima, 5. po blokadama ikada. nek mu je sretan! |
Playoff double-double no.1 :)
|
Ja sam jučer pogledao sve 4 tekme Detroita i Clevlanda, i zaista ovo više nije klasična košarka nego šah. Koliko nadmudrivanja, užitak za gledati.
Detroit je ispao, ali su pokazali da je Van Gundi napravio odličan posao i da u sljedećim godinama mogu biti samo bolji. |
spursi - cleveland finale
|
Slažem se
|
Nadam se takvom raspletu.
|
Ne volim ih odveć ali mi svejedno žao Clippersa, nevjerojatno kad ti se dva vodeća igrača tako ozljede u najbitnijem trenutku. Sutra SA-OKC, jedva čekam.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I Cavsi i Spursi budu do titule jedino ako bude GSW i dalje bez Currya. Večeras Spursi i Thunder. Bojim se da niš od Thundera, jedina šansa je da sudac odluči da se njihova serija igra na način da dobiva tko vodi nakon tri četvrtine :D Ali bit će dobra serija sigurno. Spursi navodno ispituju kako doći do KD-a. Do sada i nije playoff bio odveć uzbudljiv. |
124:92 :D
Ovo je bio pokazatelj šta je westbrook kada mu onemogučiš poene iz tranzicije :D Leonard/Aldridge/Green su imali šut 34/40 |
Ubilo OKC :D
|
Ne pase mi Durant u Popovu filozofiju kosarke. On vodi ekipu u kojoj rijetko kad netko trpa kao jucer Aldridge, a Pop na to veli novinarima da je lopta dobro prolazila kroz obruc :D
Svi igraci Spursa zabili kos, nadam se jos jednoj metli. |
Danas sam odigrao na sve igrače Atlante da će biti under margine koševa. :D (Korver me jedino brine da mi mogao ubaciti 12 :) )
105:72 prognoza Da cujem vaše prognoze? Btw, SA-OKC mislim da će biti unutar 10 koševa ovaj put. |
Neznam šta prognozirati pošto sam samo od SAS-a pogledao sve tekme u sezoni :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:41. |