![]() |
ja sam uzeo u sancti, ali mislim da neću ni instaliravati, neka stoji, dobar je deal bio a kroz neko vrijeme mislim da će biti bolje igrati nego odmah
|
ja uzeo al neznam dali cu odmah igrat
brat ce biti testni kunic, pa ako prede bez velikih bugova cu i ja probat |
a i grafu bolju bih mogao prije igranja riješit :D
|
Također uzeo u SD, 3070 stigla jučer. Instalirat ću sutra, čisto da vidim kako se vrti i to, ali igrati ionako ne ću dok ne prođem AC: Valhalla. A za to će mi trebati vjerojatno još tjedni tako da se nadam da će do tad barem djelomično pokrpati igru.
|
hmm, blago tebi na optimizmu da ćeš sutra instalirat :D
|
Sutra budem baš isprobao sa 2080 na 3440x1440, ciljam ako uspije stabilnih 60fps :D
probal Valhalla, jedva 60fps (ovisno gdje i šta se radi) - sa postavkama sa HW unboxed probal Immortals fynix rising, nešto bolje; izmedu 60-70 (ovisno gdje,sta i kako) - high štelung. Ak bude mizerija sa fps-om, morati ću i ja čekati do nov grafulje... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kod mene se kiseli u library-u. Da li je netko već napravio preload i koliko je težak?
|
Nekih 60gb.
Ali day one patch ce isto biti velik. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
sveukupno oko 113gb
|
Dajte dečki šta je sad, zar niko ne želi biti beta tester :D
Kako će ostali igrat popečirano kasnije bez nestrpljivih day one gamera :D |
Ja ću biti beta tester na PS5, pošaljem feedback sutra navečer :)
|
šteta je da ne pričekaš ps5 pečurku
|
S obzirom koliko vremena imam, slabo ću igrati i vjerojatno dočekati update za PS5 prije nego budem na 50% igre :)
|
Ja igram ili barem isprobavam Day 1 :D
Čekam igru od prvog dana najave. Bugovi ili ne, igram :D Jako mi je drago što main story nije nešto od 50h+, nego se u 20-ak može riješiti. Onda još toliko i /ili duplo od toga ima u side contentu. To znači da mogu odigrat sad jednom pa ponovo s drugim odlukama kada popeglaju igru. |
Ja sam toliko očekivao da bude 50 - 100h igra... :(
|
Citiraj:
|
To vjerojatno ako rushah samo main quest,ali igra je ogromna ako ćeš detaljno igrati, interneti pišu da je svaki sporedni quest ogroman i u nekim situacijama utječe i na main quest, tako da 20 sati forsanja samo glavnog questa i nije tako loše. Kontam da će se u igru ladno moći ulupati 100 sati + DLC ovi kasnije.
|
Main quest svi kažu da je oko 20h. No, pošto ima hrpu side contenta koji isto utječe na glavni tok radnje, lako se može nakupiti hrpa dodatnih sati. Tako da igra može trajati 20h, a može i 3-4 puta duže.
Meni je to super, jer hocu kvalitetnu priču i misije, a ne nešto rastegnuto samo reda radi. W3 main story je cca 40-50h, a bez problema se može natuč preko 100h. |
Baš me zanima kak je, nadam se da nije overhyped ko Skyrim :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovi koji su naručili iz SD preorder, jesu vam poslali kakvu obavijest da je isporučeno?
|
ne, ako to dobijem do idućeg petka, bit ću sretan
enivej i da sam dobio da je isporučeno danas, to je isporučeno pošti, pa dok pošta to dostavi meni, beh |
Meni nije nikakva obavijest došla, a platio u nedjelju :(
|
To ste pokupovali PS4 verziju ili?
|
Ja sam uzeo PC vereziju, aktivacija je navodno na Steamu.
|
A kakva pošta je tu uključena?
Šta ne bi trebali dobiti na mail aktivaciju i to je to? Ili je ovo i disk? |
A koji disk? Na PCu se igre ne izdaju na BR, dakle mala hrpica DVDa. :)
|
Pa pitam, čemu onda pošta tu?
Da ti key pošalju u kuverti? |
SD sigurno neće key slat na mail, nego poslat plastičnu kutiju u kojoj je key
|
Prema njihovoj stranici, ovo bi se trebalo dobiti
https://www.cyberpunk.net/hr/en/pre-order Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam danas uzeo PS4 verziju. Čisto zbog dobre cijene, inače bi čekao PS5 update al ajde, izgleda da će biti igra dovoljno zanimljiva za proći je bar 2 puta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja uspio preko Hola VPN-a bez problema na ruskom Gog-u uzet, već se skinula igra. Na kraju sam ipak uzeo iako sam otkazao SD preorder, ovako aj nije puno love pa i ako bude zbugana igra kako se priča, popravit će sigurno s vremenom. |
Znam par ljudi kojima sam to poslao i uspjelo im na ruskom gdje je još jeftinije.
|
https://youtu.be/HJKeBbk-9YA
To je to. Kreće se odmah day 1, kakvi bugovi, kakvi bakrači, sve dok nije game-breaking neće me ništa spriječiti. :CoolRamb: |
Evo, i ja sam se kratkotrajno preselio u Moldaviju :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:58. |