![]() |
|
Mogao si stavit slike u thumbnailove, nije baš da su male :)
Dobar je, samo za atmosferski let će mu trebat puno više od aerodinamike... |
Pitanjce... sa Colonel paketom se dobiva F7A Hornet (vojni model) ili F7C (civilni model)?
|
F7C: https://robertsspaceindustries.com/s...8-anvil-hornet
Koliko znam, F7A je samo za Squadron42 kampanju... |
Access denied, reserved only for the holders of New Backer status...
Što piše tamo? |
http://www.pohrani.com/?3J/13v/OWIfz...-09-20-11-.png
S mobitela je, pa... Uglavnom, ovo je link dok nisam logiran na sajt, ako ti jesi i ne radi ti, probaj ići pod original backers ili tako nešto, pa tamo nađi package gdje je hornet... |
Piše mi samo da Digital Colonel paket uključuje Horneta, ali ne i kojeg (A ili C verziju). Iako mislim da sam negdje čitao da A verzija neće biti dostupna igračima van kampanje, ali ne mogu to naći...
|
Citiraj:
|
Onda me ne zanima Colonel paket, moj 325a mi je savršeno dovoljan. :)
Iako, opet, razmišljam o kombinaciji 315p + F7C... Ono, 315p za istraživanje, F7C za potaracati ako pronađem nešto što nema prijateljske namjere. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sa $20 mil. smo dobili face recognition tehnologiju koja će biti inkorporirana u igru. Pomoću obične web kamere, izraze ćete moći prenositi u igru dok pričate s drugima u kafiću, hangaru, bilo gdje...
To je već bolesno dobro :D |
|
Al' je turreta na Konstelaciji bugovita :D
P.S. |
Full snimka sa CitizenCon-a 2013, mnogo dosad neviđenih stvari, check it out:
|
RSI Aurora Commercial
http://vimeo.com/76735257 |
Ludilo, baš se pitam kako će napraviti za Constellation :D
|
Vidi upgrejda za auroru fino fino samo šta sve više i više ovo meni liči na papi lovu 100 $ i više za ugrejd pff :/
|
Tako ti to ide u business svijetu ;)
Ja se s tim uopće ne zamaram niti planiram dati više od ovog što sam dosad dao, brod mi je sasvim dovoljan. |
Ja sam, nakon 300i, reclaimao paket i onda kupio 315p. I onda jos kasnije kupio Cutlass-a. Bio mi je cool i dolazio je s Bussines hangarom :)
Uglavnom, nakon toga sam više puta napravio reclaim tih kupovina i tako isprobao Freelancera, Auroru, sve verzije 300i koje su dostupne, Horneta... trenutno je kombinacija Cutlass - Avenger, čekam prokleti patch! Uzeo Avengera umjesto 315p kad sam vidio u videu da Chris najavljuje da će se Avenger moći pogledati, a oni sad odugovlače s tim patchom! :D :D Uglavnom, ne znam na čemu ću na kraju završiti (lako moguće neka verzija Cutlass-a, čini mi se najsvestraniji... dobra podloga za tweakanje :D )... ali sumnjam da ću ulupatavat još love u SC (jer ne vidim što će mi 2-3 broda kad mogu letjeti samo u jednom :) ) Uglavnom, očito ima podosta likova koji ne razmišljaju kao ja jer su pred malo vremena prešli 22 milijuna $ :fiju: Očito se Retaliator i Gladiator dobro prodaju. :chears: Ima li netko namjeru sa PCEx foruma osnivati neki guild ili nešto?(ili možda već je, a ja ne znam? :D ) Vidio sam u videu onu najavu oko organizacije svega toga na njihovom webu, pa zato pitam. BTW imik, jel ono ti na njihovom forumu pratiš bugove Hangar Modula? :) |
Patch uskoro ako sve bude u redu.
@JC Denton, da. |
Ja sam za to da se udružimo...
|
Stigao patch... 3,5GB... zzzz... odoh ja spavat :D
|
Slabo pratim u zadnje vrijeme ovaj Star Citizen, danas utuko 2h u videose i research i to. Krajnji zaključak je 'god damn'. Ako se 30% ovog šta planiraju i ostvari, osim epske priče o developmentu i crowdfundingu, bit će i epski za igrat. :care:
Sad se dvoumim dal' ću stuć pare prije releasea ili na dan :D |
Za sada možeš kupiti najeftiniji brod sa alpha/beta za 35 USD. Kada igra izađe bit će 60 USD.
|
Kad igra izađe nećeš ih više moć kupiti nego zaraditi in-game, ali ekvivalentna cijena će biti puno veća.
|
mene navlači ta stella (pogotovo kada sam uspio dobiti dvije aurore radeći logo za dva sc guilda pa joj se novčano približio) ali se bojim da će održavanje koštati previše za igrača početnika i da neću moći ništa...
|
Za one koji čekaju više informacija o Cutlass-u...
http://i.imgur.com/ko9kPe0.jpg?1 http://i.imgur.com/ZQbxoLH.png?1 |
Kad će novi patch, 8 ?
|
nemam pojima... :/
p.s. Možda u ponedjeljak kada dolaze verzije Horneta... |
Nakon zadnjeg patcha kad su radili cijeli petak, noć i subotu više neće davati točno vrijeme kad će izdati patch.
|
|
Opasno razmišljam da zamijenim 325A sa Super Hornetom....aaaaa.... :)
|
Baš sam mislio pitati "i tko će uzeti Supera?" :p
|
Upravo zamijenio 325A sa Superom. Više nisam Arbiter, sada sam Weekend Warrior. :D
Izgleda da je taj Hornet nekakav limited edition, kao do 4.11. ga je moguće kupiti, ako sam dobro shvatio. Ali ipak, već mi pomalo fali moj 325A...mislim da ću i njega uzeti nazad. :D |
Ja ga možda uzmem samo da malo pogledam :D
|
Za mene samo stealth verzija.
|
Moja ideja je bila da lagano prodam pola opreme sa Super Horneta i kupim stealth/AWACS dodatke ako mi se prohtije, pa ako me roknu, iskoristim LTI i vratim milo za drago sa stock verzijom. :D
|
Nejde to baš tako. Koliko ja znam svaki put kad sletiš i uzletiš snimi se stanje broda, tako da dobiješ nazad samo ono što je bilo na njemu.
|
Zar nije negdje pisalo da se kod LTI-a vraća hull + stock oprema, a sve modifikacije nestaju?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:42. |