![]() |
Citiraj:
prošle godine je i po mišljenjima tu i Lyon bio u rangu sa Dinamom pa znamo kak je to završilo :lol2: ruku na srce, Dinamo nije u rangu sa nijednom od tih klubova, s obzirom da su ti klubovi konstantni u Europi, a Dinamo baš i ne mislim moguće, je, ali netreba opet previše hypeati k'o prošle godine pa postavljati nove rekorde kolko su loši :D |
Imas pravo, prije početka su očekivanja/želje uvijek vece, utakmice ce pokazat sta ce na kraju bit. Ali mislim da Dinamo svakako moze parirati jednom Anderlehtu za 3. mjesto
|
Citiraj:
|
Skupina: Dinamo, United,Valencia , Spartak Moskva
|
Ja također mislim da će Dinamo i ove godine biti kanturina za napucavanje, baš je netko naveo kako je Anderlecht rasturao prošle godine u EL, a mi bi kao njima parirali :) Možda i bi, jedno poluvrijeme...
Bez daljnjega, želim sve najbolje Dinamu kao nepristrani hr navijač. |
Ode Badelj,tko ce ga zamijeniti...
|
Citiraj:
vidjeli smo kak je to prošle godine ispalo kad su isto svi govorili da možemo bez pol' muke parirati Lyonu i biti 3. |
Badelja bi trebao zamijeniti Kovačić, koliko uspješno, ne znam ni sam.
Ali opet, gle, kaj je tu je, Dinamo je tu gdje je, Mamić će valjda nekako prodati Sammira i pritom oprati sve ove nakupljene milijune od reketarenja i utaje poreza, navijači će demolirati još bar tri europske metropole, a gledatelji će u prosincu moći izmišljati nove fore na račun Dinama :) |
AKo neko nije gledal tekmu :D
|
@panda i Gulis
Koliko se sjećam nitko nije govorio da cemo biti bolji od Liona, vec da mozemo konkurirat Ajaxu, sto se poslije ispostavilo kao poprilično nerealno. Anderlecht je odlično odigrao u Europoskoj ligi, ali taj isti Anderlecht je izgubio od Hajduka :) Ali relano, ja vjerujem da ce rezulat koga god dobijemo biti bolji od proslogodisnjeg, odnosno onako los rezulatat se ne moze ponovit :) EDIT: ajmo neki link na stream izvlačenja :) |
|
Citiraj:
uostalom, Hajduk je Anderlechta dobio u jednoj tekmi prije dvije godine, nije li se tako i za Ajax govorilo prošle godine ? (Dinamo dobijo Ajax dvije godine prije, tak da ono :lol2: ) dobio je sad Hajduk i Intera 3:0, ne znači to da bi i Dinamo intera nakantao 5:0 :roller: što se lošeg rezultata tiče, nikad ne reci nikad, prodali su kapetana, koliko ih to baca unazad je isto pitanje opet kažem, ja navijam za dinamo u europi, ali treba bit realan i ne stvarat iluzije kao prošle godine kad su svi bili sigurni da bez problema dobivamo Ajax, pa čak možda i Lyona EDIT: za stream - http://www.uefa.com/uefachampionslea...aws/index.html |
Real i ManCity grupa D,zanimljivo.
|
Citiraj:
|
Dinamo bi mogao u skupinu gdje je Bajern :D pazite sto sam rekao :D
|
Ova Grupa B bi bila za Dinamo :D
|
Citiraj:
da bar, ti vrapca idem kampirat zbog karte onda :D |
Šteta :/
EDIT: ovo šteta je bilo što nije u Barceloni. Ali bome, pa i nije neka skupina, ma.. neznam što reć.. Dinamo ima šanse da preproljeći,a? :) |
Dinamo u grupu A!
|
Po meni odlicna skupina,moze se nesto i napraviti. Porto,dinamo kijev, PSG,dinamo zg. Velika sansa za proljece.
|
najgore moguce, nit prolazno (mislim na trece mjesto) nit nesto atraktivno...
|
Osim Valencije, grupa F mi se sviđa! :D
Za dinamo, proljeće ? protiv PSGa i Porta nemaju nikakve šanse, jedino Kijev, ali i to je upitno |
Dok god igras,sansa postoji. Mozda njima ne bude dan :D
|
PSG, Porto :D , fešta:D
United - Real. Ovo je finale. United osvaja LP ove godine! |
|
Kaj ce dinamo u europi kad u ligi igraju protiv momcadi ciji igraci na treninge idu biciklom i igraju za odojka poslije tekme...
Steta krsit lovu na neke igrace za tih par europskih tekmi.. |
Citiraj:
Lijepe vijesti od proroka Ivana |
Meni jos uvijek nije jasno zasto cluj nije mogao u grupu d nego iskljucivo u grupu h? Isto samo obrunto pitanje za borusiju ako je do nje?
A dinamo, heh, bilo bi zgodnije da smo u c grupi, ali iovako ne bi imali sanse ni u jednoj :) Ili da smo u bilo kojoj drugoj osim ove, jer nitko ne navija za porto vec za sve ostale nositelje, a i ne nositelje u ostalim skupinama... Nadam se da ce se bar koji bod otkinuti... Ali tesko :) Ovo za iniestu, heh, vec su previse nagrada dali cr i lm pa eto da bude netko drugi :D |
Citiraj:
Upravo tako, nažalost:D |
Bod ce bit ko kuca i bar nece bit nakantavanja IMO
|
Realno, ne bi trebalo biti nakantavanja, osim ako Ibra poludi... Teško za treće mjesto, jer realno svi su jači od nas, a nema izrazitog favorita koji bi pokupio sve pobjede. Moglo bi biti zanimljivo :)
Premda netko je rekao, nit prolazno nit zanimljivo. Mislim da nas čekaju poluprazne tribine. Dinamu želim svu sreću, a protivnicima loše dane protiv nas :D |
Mislim da bu dinamo opet doma poslije odigravanja skupina. :) Vjerojatno će ga Porto i PSG propisno ubiti, a protiv Dinama iz Kijeva ima nekakve šanse. :)
Skupina D je ubojica. :D Svi vrhunski klubovi. :p I fakat mi je drago kaj je CFC u skupini sa Juveom. To će biti tekme. :) Vjerujem u prolazak: Porto, PSG, Schalke, Arsenal, Milan, Zenit, Real, B.Dortmund, Chelsea, Juve, Bayern.M, Valencia, Barcelona, Benfica, M.United i Galatasaray. :p |
Hamm; vrhunski dvoboj Juve-Chelsea već u skupini :goood:
Znaju li se datumi i domaćinstva odigravanja tekmi? |
|
Mislim da Dinamo bolje od ovoga nije mogao proci.
Eh, sad... |
Zakaj je ovaj potjerao leku? http://www.index.hr/sport/clanak/cac...va/634361.aspx
|
Nije li dinamo dva puta igrao nerijeseno s Portom a od Kijeva redovito gubio?
|
http://www.gnkdinamo.hr/gnk-dinamo-dynamo-kijev.html :D
Iako je to skoro 2. momcad i prijateljska, al pobjeda je pobjeda :D |
Citiraj:
A Pokrivač se prodao u Monaco još davno pomoću frizurice i lepih koPački, a sad tu dođe samo tratit dane. Samo kratki komentar: Ja nisam znao da Vida znam ubacivati onak :stoopid: :D |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:17. |