![]() |
Dva su problema, prvi kaj je ivan rekao da ćemo pobjedit dva razlike, a drugi kaj je prije par dana rečeno da je samo pitanje sa kojom razlikom ćemo ih dobit, e baš tada se gube utakmice.
Samir je dio tekme bio jako loš, a dio jako dobar, manđo je fulao kaj inače žmirečki pogađa (ispucao se za klub i sad repka pati...) Užas tekma, ne pljuje mi se po nikome konkretno jer bi onda trebao po svima pljuvat s obzirom na pokazano. |
Citiraj:
|
1. Sammir van, to i zadnja budala zna.
2. Strinić van, to i zadnja budala zna. 3. Kranjčar bar poluvrijeme, ne u 87. minuti lol -- Ak niš, bar u trenutku pokušaja kupovine karata ispred stadiona nam je lik uvaljao deset komada besplatno. Da sam platio i gledao ovaj šou program, tukao bi se sada po glavi :D |
Samir a pogotovo Perišić van u poluvremenu, umjesto njih Kranjčar/Halilović i Eduardo.
Štimac prozirni populist i posvuduša što se naslikava s djecom, vodi repku po hercegovini i međugorju a time zapravo na jeftin način želi pridobiti javnost. Publika mu je lijepo pokazala što misli o tome. |
Ja ne kužim, čemu ova panika i apokaliptične izjave?
Pa sve što trebamo je pobijedit Srbiju doma 2,3 ili više :0 i Belgiju na domaćem terenu sa jedno 2:0. Srbija je koma a Belgija nije nesalomljiva, zato mirno, polako, bez brige, idemo u Brazil. |
Ma da, govoriš o tome kao da igramo protiv Luksemburga i Lihtenštajna..
|
A Srbija je kao puno iznad razine Lihtenštajna:D
|
Ako dobijemo do kraja sve imat cemo isti broj bodova kao i Belgija samo manju gol razliku vjerovatno. Zar se prvo negleda medjusobni ogled pa onda gol razlika?
|
Protiv Wales-a smo jedva pobjedili, već se onda vidio osjetan pad u kvaliteti igre, teško ćemo Belgijance dobit ako ovako nastavimo igrat.
I popravili smo njihovu gol razliku |
Citiraj:
|
Ponovit ću ono ko i što kažem na kraju svake tekme :
Olić Srna Strinić Perišić Kalinić jednostavno nemaju šta tražiti u ovoj reprezentaciji više, neki su svoje dali i hvala im, neki nikad ništa nisu napravili. Sammir jučer loš, no ima potencijala odigrat kak spada što je dosad i pokazao, obrana kvalitetna ( šifo i šimunić ), bekovi nepostojeći ( srna i strinić ), vezni red nikakav ( jebeš desetku koja mora igrat defanzivno ala kovačić ) raketa tako tako, slabo se kretao, sammir na trenutke katastrofalan, na trenutke dobar, olić i dalje neznam zašto igra, jer od krumpira se ne živi, mandukić nam je dosta što se presinga tiče, a kvalitetom je nebesima iznad ole. promjeniti 4-5 igrača i onda idemo igrati nogomet, ovo je jučer od početka kad su pokazali sastav bilo osuđeno na propast, a boga mi tako smo i izgledali :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stimac je jucer imao jednu ozbiljnu gresku, Perisic nije smio igrat, umjesto njega Kovacic, a zadnji vezni Vukojevic. Ne tvrdim da bi pobijedili, ali... |
Pa to sam i ja rekao, Perišić nije smio igrati i to je to, jer je napravio jednu veliku nulu a svi pljuju samo po Sammiru, naravno neopravdano.
@robert7 U većem dijelu se slažem s popisom otpalih, ali mislim da Srna kao vođa ima potencijala, pogotovo kad bi ga se probalo gurnuti na mjesto gdje je Perišić kao igrao, da proba probiti i pogoditi Manđu. Ne znam po kojoj osnovi Kale dolazi više u reprezentaciju, čovjek je u HNL-u doživio vrhunac i gotov je. Oliću svaka čast za sve ali je i on gotov. Opet kažem kad bi došao trener stranac to bi odmah vidio i oni nebi ni pozvani bili. Citiraj:
|
Danas se igra prijateljska s portugalom. :)
19:00 HRT 2. :) |
Najavljena postava za Portugal (4-4-1-1):
Subašić - Srna, Ćorluka, Vida, Strinić - Iličević, Vukojević, Modrić, Milić - Rakitić - Olić Strinić i dalje u prvoj, a Milića stavi u vezu? :lol2::lol2: Mora da Strinić iza sebe ima nekog tko je jači i od Mamića, kad je tako nezamjenjiv. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde našli se pametni "izbornici".. Deder uhvatite se PC-a i fotelje.. :D
|
ko je Milic?? :) ne treba eksperimentirat sa portugalom da se nebi kvalitetnije osramotili!
|
Pa bas s portugalom treba eksperimentirati,isprobati igraca,kakav je,motoricke sposobnosti,preciznost itd,pa nece valjda testirati igrace u kvalifikacijskoj? :stoopid:
|
Citiraj:
Ok je u prijateljske s novim igracima ali ako pogledas sve stimceve utakmice svaku prijateljsku+kvalif je ubacio barem jednog igraca koji nikada prije nije nastupio u prvoj postavi pa ga se rijesio. Ne kazem da znam bolje posao od njega ali kad pogledas 99% drugih izbornika kako rade svoj posao i kako on radi bude ti jasno koliko je njegovo znanje i s kojim "light" motivom pojedini igraci nastupaju u repki |
Nek igra dečko jednu utakmicu, ne može bit gori od Perišića i Kalinića. :D
|
Citiraj:
Kao to kaze kolega iznad,ne mogu biti gori od gore navedenih a trebaju nam novi i svjezi pod hitno. |
Evo još malo pa ćemo biti "kanta za napucavanje":D ide to dobro Štimcu:D
|
Zapravo igramo ok. Bolje nego protiv skota.
|
Di je jelavic? Zasto on nije u napadu?
|
Young Halili in :D
|
Loši su naši..
|
Bit će ovo 1:1 na kraju.
Igram X na liveu. |
Citiraj:
|
Po tome što nitko nije sposoban zabit gol.:fiju:
|
Citiraj:
Nema uopće udaraca, mlohava igra.. Sjetili su se igrat zadnjih 10min.. Jedino što me veseli su naši dobri tehničari, Modrć, Kovačić i Halilović. Svaka čast Vidi.. |
Jesam ja rekao da su dobri?
Udaraca je bilo malo, ali igra je daleko od loše, definitivno bolja nego protiv škota a prijateljska je. |
Nisi rekao da je naša igra dobra, ali se isto tako nisi ni složio samnom da je loša..
Po meni nije niti OK igra.. Kakav PeDišić, Strinić, Iličević, Milić/Marić, otkuda te vadi.. Čovječe, jedan od najstarijih (možda i najstariji, ne znam) Olić, trči ko lud prema golmanu dok drugi bleje ko telad.. Nema ti smisla uspoređivat tekmu sa Škotima i ovu, daj.. |
Citiraj:
Tip je za njih instruktor. Postao je od dvije ljeve sasvim solidan igrač, sa osjećajem za prostor. Što je radio u Njemačkoj, a i u LP neće ih puno napraviti... :beer: |
Citiraj:
A kaj s novima? Koje nove bi ti uveo da te svi ne bi popljuvali? Prijateljske su idealne za to, ništa nije na kocki, osim zanemarivo malo ugleda. Zašto ne bi imalo smisla uspoređivat onu sa škotima i ovu, ako je po tebi ova loša, a ona sigurno nije bolja od ove. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Očekivao sam šuteve, dobre ubačaje, udarce glavom.. Ništa, ali ništa.. Izuzev udarca od Halila.. |
Citiraj:
Izgubili smo 0:1 od Portugala. To je vrlo loše. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |