![]() |
mah.. necu dat 350kn za key sugavi, rade odem u algoritam i kupim kutiju za 400. em sam siguran da necu cekat key tjedan dana i nervirat se citajuc tomorrow morning for sure, dont worry i onda jos cekat jedan dan da se skine. 50kn vise i miran sam.
al +-250kn za key je vec druga prica. |
za rusku verziju cod $26.99
Cdkeyshere -al nije jos nista sluzbeno ,tako je pisalo na njihovom fb-u Citiraj:
|
Mah, ti ruski keyevi. Treba vidjet kakva ce bit situacija s njima, al ako ce bit ko sa mw2 onda nema smisla uzimat. Za svaki patch koji je izaso sam moro trazit po netu jedan po jedan fajl koji mi treba il davit frendove da mi posalju. A patcheva je bilo hrpa.
|
Citiraj:
ovo je toliko low production smeće da nemam pojma dal se oni s ovim sprdaju il koji k****?! |
Citiraj:
Nisi skužio bit reklame! |
Indirektno su rekli da za igru uopce nije potreban skill :)
(Sto u biti i nije losa stvar. Nekim ljudima je do zabave a ne velicine e-pen1sa.) |
Citiraj:
http://img7.imageshack.us/img7/3379/catoqu.jpg počelo je. Kako se primiče datum izlaska ovaj topic će postat centar za pokazivanje "intelektualne nadmoći taktičko koordiniranih strategijski proračunatih" BF3 igrača nad "jadnim ,bijednim , prizemnim , IQ 42 , dječijim ..blablabla"..MW3 |
Citiraj:
Geslo COD-a, uvijek bilo. |
Citiraj:
|
nisam nista rekao za igru bože. cod mi je debelo bolji sp od bf-a. bf mi je masno bolji u mp. komentiram reklamu za igru, koja nema nikakve veze sa gameplayom.
|
ma nhf danko zezancija :D
|
Citiraj:
Baš suprotno, za sve poslije dvojke. |
Citiraj:
trenutni njihov cilj je olakšati igru da svaka "budala" može "dobro igrati" |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svako može igrati i to dobro, ali igrati majstorski je nešto sasvim drugo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
puno pitaš, malo znam. steam id je Conan the Librarian :D
|
|
kak stavit tu plavu boju u steamu ? :D
|
Steam theme. Skineš i ubaciš u Steam.
|
Citiraj:
|
ajmo cdkeyexpress!!!! dajte ključ!!!!! AJMOOOOOOOOOOO :D
|
Jebe se vama, još nit platio nit dobio... svi cvile :D
|
ja cu danas isprobat svoju standardnu rusku verziju, a onda ide oglas na trznicu...
|
Sutra u 8 ujutro ce biti moguce igrati kod nas.
|
rekao je ovaj kinez sa cdkyexpress da će slat 8.11 :hitthewal:
|
6000 MW3 kopija ukradeno u pljački kamiona u Francuskoj
http://www.gamespot.com/news/6344301...h-heist-report |
marketing :D
|
ajde više hebo vas kineski zid šaljite mi to da napravim preload danas, dosta ste spavali tamo.
edit : "MW3 has not come yet, estimated will be available in next 3 days." daj nemojte me zezat ovo sam dobio kao odgovor na svoju "požurnicu" za key |
Hahahahahaha pušing... jebo me pas ak ti to dobiješ do kraja tjedna. Sad će početi stiske i muljaže i ko zna kaj sve ne.
Nema druge nego u dućan po box. Kada će biti dostupni u našim dućanima tipa Algoritam/Links i sl? |
ja sam kupio jucer na gamesplanet.com i dobio key nakon 3-4 sata kad je payment posto cleared.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: nakon pola sata pričanja sa online customer service i izvjesnim ili izvjesnom Jooie , napokon nažicao da mi sutra pošalju odmah; Jooie: http://messenger3.providesupport.com...935/l1j89m.gifYes... , you will get it tomorrow, will send an Email to you when get |
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam, ja taj skin imam već 2 godine. Citiraj:
Citiraj:
Što se tiće toga vrlo su korektni. MOžeš i rezervirati da te čeka ujutro u 8 :) Citiraj:
To ti je napisala samo da te skine sa one stvari. :D Žao mi je al čisto sumnjam da češ dobiti key kako je ona rekla :D Dobit češ ga, to je sigurno, ali će kasniti :D Ogromna je potražnja i ti jeftini key shopovi u 90% slučajeva ne dobijaju na vrijeme. Nije to ni do njih, već do njihovih dobavljača. |
Ja baš nemam sreće, počnem igrati kampanju na xboxu i krepa mi džojstik, a po odigranom single player se čini ne loš :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40. |