![]() |
viber troši oko 14mb po satu razgovora...meni se kvaliteta čini većinom bolja od skajpa
|
Tko zna da li bi mogli razgovarati korisnici Vibera s time da je jedan na Androidu, a drugi na iOS-u...
|
Citiraj:
14mb po satu? To me dodje 1,4kn (bonbon paket 300mb). |
Citiraj:
|
Trebao bi preporuku za aplikaciju ukupnog prometa. Znači broj poziva, duzina odlaznih/dolaznih poziva, internet promet i broj poslanih poruka. Po mogućnosti da je stabilan, točan i pregledan :)
Hvala i lp |
Ja koristim 3G Watchdog, ali on je samo za internet promet. U Pro verziji imaš nešto više mogućnosti, ali nije besplatna.
|
Naletio na jedan koji mi se cini poprilično nelos Traffic Counter pro
Ima prilično lijep 4x1 widget, ali volio bi neki kojem mogu postavit sta da mi prikazuje, tj, ne treba mi podatak koliko sam poruka dobio, i koliko sam poziva dobio. S tim da ovaj ne broji pozive, znači trebam točan broj odlaznih poziva? |
ja koristim OVO
prilicno mocan program... primjerice, mozes si namjestit sve sitnice po paketu kod obilnog operatera (koliko minuta ukljuceno u paket, placa li se stogod kod tih ukljucenih minuta (kao uspostava poziva), cijena minute nakon isteka paketa, fiksni trosak (kao pretplata i radijska frekvencija), ukljuceni SMS-ovi, ukljuceno megabajta u internet prometu, itd...), samo se treba malo pozabavit s postavkama... i naravno, ima male widgetice koji ti to sve mogu prikazat... |
I ja ga koristim i zadovoljan sam njime. Preporuka.
|
Postoji li ikakav download manager za Android, a da zna raditi s megaupload, rapidshare, fileserve i ostalim slicnim linkovima? Prvo mi je na pamet palo potraziti jdownloader, ali postoji samo remote program
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo predstavio bih aplikaciju koju sam napravio, a vrlo je korisna Bonbon korisnicima.... Putem aplikacije jednostavno može se pregledati stanje na računu, stanje besplatnih minuta, stanje aktiviranih paketa, aktivirati ili deaktivirati pakete, i jednim klikom posjetiti bonbon internet stranicu i bonbon facebook stranicu :)
http://www.megaupload.com/?d=H1UTBC0Z Uskoro i widget, te mogućnost nadoplate bona kroz aplikaciju.... Komentare, kritike i prijedloge vas molim na PM. Hvala :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Može preporuka nekog zanimljivog i korisnog widgeta? Listao sam market i nisam baš naletio na ništa zanimljivog.
|
Citiraj:
|
Hmm znači onda već postoje 2, nisam mislio da će tako bit :D
|
Slobodno isprobas i moju pa javis komentare i dojmove, ako ti nije problem :)
|
Odlična stvar, ali nemoj pretrpati sučelje, ostavi ono najbitnije, a one linkove za forum, bonbon i mail stavi u neki podizbornik.
|
mogao bi ti kao uzor za sucelje posluziti novi market. bas onako mrak izgleda.
|
Citiraj:
A imam jedno pitanje, kako ide to stavljanje aplikacija na market, vidio sam da se mora platiti neki fee od 25 Dolara, se moze to kod nas i kojim karticama... ?? |
Citiraj:
|
Da li imas informaciju moze li se uplatiti koristeci debitnu karticu PBZ-a ,visa electron ???
|
Naravno da se može platiti Visom Electron.
|
Citiraj:
|
Bonbon info dostupan i na Android Marketu :)
|
Ponudi je t-scumu/bonbonu da si izrefundiraš trud i lovu koju si utrošio za stavljanje na Market.
|
Da, mislis da bi trebao ??
|
Naravno da bi trebao
|
Evo nečeg zanimljivog; >>Bubbleator Live Wallpaper<< - Get Notifications Right On Your Wallpaper
Fora stvar za malo zamjeniti wallpaper. NOtifikacije mailova, poziva, SMS-ova i drugog preko wallpapera. Lagano pretjerivanje sa social networksima, ali kao counter super stvar. |
Skype je izbacio novu verziju s kojom je povećan broj mobitela koji mogu koristiti video pozive
http://blogs.skype.com/en/2011/08/sk...r_android.html |
Isprobano na Flyeru i radi odlicno!
|
Daj malo više infa. Ima li trzanja, koju vezu koristiš,...
|
Nokia Ovi Maps na Androidu i iOS-u
http://www.netokracija.com/nokia-kar...roid-ios-15065 |
Pozdrav svima!
Od danas na Android marketu potpuno nova verzija Android aplikacije “Android Croatia” Android Croatia na Android Marketu ili na zvanicnoj strani Android Croatia – Hrvatske aplikacije mobiteli i vijesti Aplikacija sadrzi sve hrvatske Android aplikacije i veliki broj probranih stranih aplikacija, specifikacija svih Android mobitela i tableta kao i vijesti na temu Androida iz bitnih domaćih izvora. |
Evo jos jedna aplikacija koju sam izradio, za Vipnet korisnike... Vip stanje. Eto nemam vip karticu pa nemogu isprobati da li sve radi kako treba :(
|
Citiraj:
a za nas ostale, nije li pomalo bezveze da se ovakva aplikacija napravi u Srbiji prije nego kod nas? bez ikakvih nacionalistickih konotacija, naravno... |
Citiraj:
EDIT: Imam pretplatu, pa ne mogu koristiti sve opcije, ali ove koje mogu rade kako treba. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:49. |