![]() |
neznam, meni je sobna temp ~25, grafa je u idle 35, u loadu ~65-72
|
Za 59°C moraš imati nižu sobnu temperaturu i propuh u kućištu. Pitanje je kolika je onda buka kućišta, badava ti nečujna grafička kartica :)
|
Citiraj:
|
Aktiviraj u Afterburneru onaj Enable user defined software automatic fan control pod Fan Tabom i temperature će ti bit ko i drugima ali s malo glasnijom grafom.
|
ma nema veze, neka su temp veće, neće ju ubit :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
neznam, meni je sve na stock vrijednostima
vrtio sam malo kombustor KMARK Extreme preset, došlo je do 63 celzijeva max. |
@mamutarka, kak si na kraju zadovoljan s karticom?Jel se osjeti "boost" u igrama spram 5850, il su to ipak samo nijanse?Stavimo na stranu benchmarke itd..
|
Nisam puno igara probao ali ono što jesam boost je primjetan
Metro 2033, na 5850 sam imao osjetno manji broj FPSa, fluidnije radi na gtxici Bad Company 2, osim što nema zastajkivanja, igram sve na high i FPS ne pada ispod 100, oko ~102 je stalno, prije je bio oko ~80-90 I ako te zanimaju rezultati benchmarka, VANTAGE 3dmark06 3dmark11 PCmark7 |
Ma baš tražim nekog ko je otišel sa 5850 na jaču, pošto sad gledam grafe, a kolko vidim ova je 560 odlična, al pošto bi uzimal za duge staze, sad gledam i malo jače modele od nvidie...
A s druge strane, imam onaj predosjećaj, da prelazak s 5850 na gtx560 i nije dost primjetan, jel razlike su oko 20%, ispravite me ako griješim.. Eventualno dok bi kod nas našel Gigabyte SOC, e onda bi već počel ozbiljno razmišljat o toj grafi, ovak ju samo razmatram... |
čak i manje od toga, poanta je da ja nisam trebao boost, nego samo prelazak na nvidiu, a i boost mali sam dobio što je super :)
imaš gtx570 pa piči po tome :D |
Citiraj:
stoc core je 822 MHz tvoja je vjerojatno 880 MHz |
točno, no rivjui koje sam gledao također je OC verzija sa nižim temperaturama, ma to je vjerojatno do užasne vrućine općenito+kućište mi i nije neki aerodrom
|
Citiraj:
bacio sam oko,pa nije gtx 560ti puno brža od 5850:stoopid:,u nekim igrama valjda naklonjenima atiju je 5850 i jača |
Hm, a sigurno jedno 10-15fps...moram baš malo rivjue pogledat, da vidim usporedbe..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nek jedu govna onda
enivej, evo sad je vani normalnije vrijeme i temp grafe pala za skoro 10 stupnjeva (idle 28) |
Citiraj:
|
jep, ali sam frljio klimu na 20 pa mi je bilo čudno :D
|
imaš li 2 venta u kućištu? ja imam cm 334 koje je više manje isto kao i 332 i 460 talon što bi značilo da je kuler isti a i grafe se jednako zagrijavaju i grafa neide preko 62-3 apsolutno nikad (čak i uz oc na stock naponu...temperature rastu jedino kad se i napon ide dignut)
|
imam jedan vent koji sam dobio uz kućište (ispod napajanje je) i to je to, jedan je na hladnjaku, i 2 na grafi, u kućištu nemam više mjesta za vent, jedino na front panelu al to mi netreba
|
Ak ti je zatvoreno kućište onda su to super temperature, jer unutar tih kućišta (i moje je identično iznutra), bez rezuckanja, je protok zraka slab.
|
Citiraj:
|
čitaj malo pažljivije :) http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=450
|
Citiraj:
nešto mi je moj score čudno mali,prije je bio veći |
1 privitaka
Postal i ja sretni vlasnik GB gtx560ti, gledam bandwith i čini mi se da je manji neg na ostalim gtx-icama?Hmmm..
Inače grafa je odlična po pitanju performansi, a najverojatnije(dok cijene još malo padnu dole) nabavljam još jednu i u SLI.. |
|
pa između ostalog u taktovima,a prva je titanium(Ti) a ova druga je obična gtx 560 bez Ti
|
Jedna je 560 Ti ,druga 560 obicna
|
Pozdrav, ispričavam se ako je već bilo isto pitanje..
Imam gigabyte gtx 460 1Gb i planirao sam kupit još jednu za SLI, ali gledam cijene grafičkih kartica i vidim da je; http://www.adm.hr/index.php?cPath=258_217_4_84_228 GTX 560Ti 1GB samo 100kn skuplja od GTX 460 1Gb. Da li je 460 1gb overpriced ili su razlike u performasama u skladu s razlikom u cijeni? |
Gigabyte 460gtx je po meni definitivno preskupa, a razlog tomu je vjerojatno nesto visa nabavna cijena. Za usporedbu, u istom ducanu imas MSI gtx460 1gb oc za 1150kn s 3. god garancije, a u Zagrii je ista ta 1050kn, ali s 2god garancije. GB ima vjerojatno bolji cooler jer ovaj od MSIa bas ne ulijeva povjerenje, ali to ne opravdava razliku od 400/500kn. Cak je i PoV gtx560ti 1400kn u ADMu, a brza je sigurno 20-30% od gtx460, ovisno o naslovu.
Da sam na tvom mjestu sigurno ne bih uzima jos jednu GB, eventualno ovu MSI, al pronjuskaj okolo kakav je cooler ak si noise freak. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
negdje sam čuo da sli ide i na p55 čipset koji ima podršku samo za crosfire,jel to istina?
|
Ovisi od ploce do ploce ,trebas naci onu koja ima podrsku za sli,kao recimo moja asus p7p55d e evo.
|
nisam to mislio,nego da ploča koja nije sli već samo crossfire da navodno prima i sli iako u specifikacijama ne podržava
Citiraj:
|
Sad govorim napamet, al da, najvjerojatnije će sli radit. Proguglaj SLI HACK.
Evo link. Samo treba skinuti zadnji sli hack, jer meni nije radio sa dvije gtx 460 na p5q-e sve dok nije izašla novija verzija.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:43. |