![]() |
Citiraj:
|
Vec sam mozda pisao o tome,jesam li jedini ili nekome nestane mreza na par sekundi,ponovno mob trazi i za par sekundi je tu ?
Uzi centar Zagreba,dogadalo mi se isto sa LG 4X i sad Coolpadom F1,nije mi jasno,pun signal ( H+) i odjednom samo nestane i nakon par sekundi pojavi se ... Ne vjerujem da je to do moba jer na 2 razlicita mobitela isto... |
Citiraj:
|
Kakve sad veze sistem i drzava imaju s (ne)koristenjem dijakritickih znakova?
Veliki broj ljudi ih u obicnoj internetskoj komunikaciji ne koristi. Ja na mobitelu nikad, a kad nesto ozbiljno pisem za sebe, nikad se ne zajebem pa da pisem nekoristeci ih. Veca je tipkovnica i brze je. A pravilo sa HR znakovima za vise znakova valjda postoji s razlogom. |
Citiraj:
|
slova s kvakama uzimaju 3 znaka (ako se ne varam) umjesto jednog.
negdje sam cuo da uzimaju i po cjeli red. |
Događa li vas se da se javite i čujete drugu stranu, ali sugovornik vas ne čuje? Meni se to često događa u zadnje vrijeme i nekako mislim da je do mreže...
Problem se rješava prekidanjem linije i ponovnim zvanjem... |
Moze biti i do moba.
Kak cesto ti se javlja? Si probao na vise uredjaja mozda? Ak se i na drugom dogadja onda je do mreze. Cak i sim kartice mozda. |
Meni se to zna dogadjati s vremena na vrijeme. Prekinem pa ponovo, neda mi se navlaciti sa sluzbama pa nek stoji tako :)
|
Danas sam u t-centru uzeo karticu i prenio broj u pon. mi aktiviraju. Zanima me vi koji imate pošto sam prvi put na bonbonu pa nisam baš ni viđao prije bonove njihove, znači dođem na kiosk i tražim bon od 160kn htio bi 160 uzet, predpostavljam da će bit nekih 175 valjda ona naplata za pokretne mreže još.
|
Imaš bonove od 10, 20, 40, 80 i 160. Na sve dodaj 10% za naknadu.
Sa 80 dobiješ jedan paket u pola cijene, a sa 160 dva. Nakon nadoplate moraš čekat poruku da ti je taj popust na pakete dodijeljen. |
Citiraj:
btw jel to uvijek tako sa 80 i 160kn kad kupim u pola cijene ti paketi ili do nekog datuma to vrijedi ? |
Bon možeš kupiti odmah. Mislim da je vrijeme isteka bona ako se ne ukuca dvije ili tri godine. Bonbon paket kas kupiš npr 30 minuta razgovora vrijedi mjesec dana.
|
Citiraj:
Ta ponuda vrijedi do 12.1.2015. no produžit će ju sigurno. Tako je godinama već. Vrijedi do nekog datuma i produže ju samo. |
Šta je ovo neka rasprodaja mobitela na bonbon stranici? Izgleda da je trajala 5 minuta...
|
Jos jucer je sve bilo rasprodano. Hehe
|
Da, recimo S4 mini su imali čak 3 komada.
|
iskreno ništ posebno nisu imali.... imali su i modele i iz 2011...
|
Pražnjenje ostataka s skladišta.
|
Prijenos broja se odsada može obaviti i preko neta, nije potrebno ići u centre.
|
Citiraj:
|
Lajkam. Ali moraju dat i novu karticu a? Pretpostavljam da to ide postom ili?
|
Citiraj:
|
Od 1.6. odu cijene međunarodnih poziva u zrak
http://www.bonbon.hr/usluge/cjenik/c...narodne-usluge |
Samo me zanima kako će drugi operateri, da li će stopama bonbona ili su oni iznimka
|
Baš je ružno da naplate SMS prema BiH za kunu i devetnaest lipa. Jadno.
|
Nece njihovim stopama.
Bonbon je sad izjednačio cijene međuradnih poziva na pretplati i bonovima. Na pretplati su prošle godini digli cijene još. |
Citiraj:
|
Prešao sam na bonbon i sada dobijem 3 srednja paketa za 1kn
Aktivirao sam 800mb za 1kn i znaci jos mogu tako 2 puta uzet 800mb za 1kn? |
Citiraj:
|
Namjeraval sam krajem mjeseca preći s pretplate na bonove. Al sad na njihovoj stranici čitam da paket vrijedi 30 dana. Kaj za njih ne vrijedi ono novo pravilo da na bonovima paket mora vrijediti 3 mjeseca ako ga ne potrošiš?
|
bon vrijedi 3 mjeseca a paket(minute,sms i net) ti vrijedi 30 dana.
|
Da, kužim. Šteta.
Al sad sam malo zbunjen. Kolko se ja sjećam, u ono doba :) kad su svi imali bonove isto je bon trajal barem 3 mjeseca. Na koju fintu je to sad novina? |
Na fintu da si provajderi sami smanjili trajanje bona,a sada ih hakom natjerao da povecaju.
|
A tako znači. Cheeky bastards :)
|
Imam jedan cudan problem, naime narucia san bon od bonbona preko neta,platia karticom, bon stigao normalno, no skinute pare s kartice dvaput
zanima me jel iko ikad imao slican slucaj? kontaktira san bonbon,oni kazu nije do njih, rekli da se javim banci...to planiram sutra al eto,ako neko ima isto iskustvo neka pomogne thx |
ja imam iskustva ali ne sa bonovima. Meni su u cinestaru kad sam plaćao kokice i te gluposti skinuli 2x. Zvao sam kartičarsku kuću pa su stornirali.
|
U ponedjeljak navodno mjenjaju tarife.Izgleda da ih je stisla konkurencija u vidu Tele2 smart tarife sa 3gb i 1000 minuta od 35 kuna.
|
Citiraj:
|
I ja se nadam da ce ici na bolje, ali nekako sam skeptican jer gledajuci sto je nedavno sa novim tarifama gazda Bonbona ( T-mobile) napravio nekako sam skeptican.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |