![]() |
Kengurčine vode 2:0 :D
|
HAHAHAHA odoše trokolice doma :D
|
Evo i drugi
|
DVA KOMADA!!! TO JE TO!!!!
|
Odoše drugovi čiku hahahhahahahha:D:chears: živjela Australija:care:
|
Citiraj:
|
Ode Srbi i dragi Slovenci u istom danu doma, sad mogu i na isti avion....
Australci su popizdili, možda misle da mogu još i proć :D P.S- nije to kaj Srbi idu doma, nek igraju loše u 3pm, pa kak su oni došli na WC, Slovenci bi se pograli s njima. |
Al kak su Srbi ovog žutog pustili da im dotrči i puca - katastrofa, lik im je zabio ko Mateus Yugi devedesete u Italiji.:D
|
UJ umalo zaleđe. :D :D
2:1 :) Gde ćeš panteliču. :D |
Kaj ako slučajno bude 2:2, srbi idu dalje?
|
Da. :)
Jojjjj Kennedy...damn you fool!!! |
srbi su bolji tribali bi proć.
|
Citiraj:
|
Bolji jesu ali eto. Mislim da će ovog Panteliča ubiti. :D
OOOOĐĐĐEEEEE :D |
Panteličuuuuu šta uradi Panteličuuuu :D
|
Gotovo
|
Orlovi rano lete:D
|
Ajde neka, da i koja africka drzava napokon ide u knockout fazu, tako mi vulvuzela :)
EDIT Bas da vidim "soko okolovo" u vezi one ruke |
Aaaaaaaaaaaaaaa, odu domaaaaaaaaaaaaaaa... JEEEEEEEEEEEEES !!! :D :D :D :D
onaj kennedy mi pokido živce, konj trapavi kosmati, ali dobro je završilo sve :D uh... :D |
Vidim da je jedan portal brže-bolje maknuo preuređenu naslovnicu:p
|
Dobro su se Srbi pri kraju utkamice borili, GG svakako.
Klokani bili dobri ali vidi se da nemaju klasu pro igraca :) |
Citiraj:
Citiraj:
No kako god Švabe i Englezi igraju. :) Heh nahebali Englezi! :D |
Koji su ono srbi u svojoj grupi?:stoopid:
|
Citiraj:
Nek budu ponovo u onim zbljak crnim dresovima, pobjeda im je garantirana. I ne, ne podsjecaju me na 11 sudaca vec na neke trupe, nije ni cudo sto se gana ukakila :) |
Deutchland, Deutchland uber alles. :D
Da malo su mi čudnovati u tim dresovima. :D @jelc evo ti pa gledaj http://www.fifa.com/worldcup/standings/index.html |
Jeltz bice gleda neki serbisch portal :p
|
Citiraj:
Odu Srbi, ode i moj listić. Australci zasluženo pobijedili :) Btw. jel još nekom miriši X sutra na Kamerun i Nizozemsku? |
Srbi se vole učit na svojoj koži, treba ih poslat u rudnik. Da hoće sad Njemačka razbit Englesku...
|
Evo malo da ih bodrimo bili su dobri srbi: "Nitko nesme da vas bije":D osim svih pa na kraju Australije.:roller:
|
Čisto sumnjam da bu bio X. :) No ako slučajno talijani ispadnu ja mislim da ću plakati od sreće. :D
Imam filing da bi Japanci mogli dobiti Dance. ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam ko je više za srbe navijao, Sušec ili sudac :D
ijoj, Slovenci i Srbi, a poslovnih partnera i jednih i drugih... sad kad se osvetim za 20.06.2008. i Tursku :D :D :D |
Dva nam susjeda napustila prvenstvo, vidjet ćemo hoće li sutra i ovi preko mora.
|
Citiraj:
Nit su Srbi bili bolji nit su zaslužili proći. Odigraliu su generalno loš turnir, a pobjedu protiv Švaba mogu zahvaliti isključivo Podolskom. Očekivao sam više od repke koja ima vrhunskog stopera i braniča u ekipi, no pokazalo se da im fali ideje u sredini i da nemaju realizatora. Jedino je Krasić odigrao dobar turnir. Po meni ni janezi nisu zaslužili proć dalje. dobili su loš Alžir u prvoj tekmi, sudac im poklonio remi s Amerima a protvi Engelaz su se isključivo branili. Njemačka - Engleska će biti dobra utakmica, i ja ću drukat za Švabe ali će teško dobit Engleze. Sad će Englezi dobit krila, a Nijemci mi nekako ne ulijevaju povjerenje za neki veći domet... Urugvaj Argenitna će biti dobra tekma, Urugvaj me pozitivno iznenadio, ne bi bilo loše da mrknu gaučose (mada će to biti teško). Maradona bi popizdio :D |
Slažem se s Robertom, ja ne kužim što ekipa gore trkelja, ovi Srbi, Slovenci, Englezi i ostala banda nisu dostojni SP u nogometu. Igraju koma i Čile bi ih ispizdio sa par komada razlike svojim "osinjak" pristupom igri :D
|
Očito su dostojni kada su se kvalificirali za razliku od nas ;) :P
|
Kvalificirali su se i francuzi, jaka muda:)
Ima boga:D |
To je drugi par opanaka što mi nismo tamo - trutovi od igrača kakvi se tove po Europskim repkama će na ovom SP defintivno zakopati svoje momčadi :D
|
Niš ja ne velim za kvalifikacije, a to kaj se mi nismo kvalificirali, krivi smo si sami (odnosno ne mi nego Bilić, stručni stožer i ekipa).
Za ove samo velim da po prikazanom na SP nisu zaslužili prolaz dalje. A i kad uzmem u obzir da su nas i jedni i drugi provocirali i naslađivali se time što smo mi ostali doma, nije mi ni žao što se tako rasplelo. Još da Talijani i Engelzi odu doma što prije i ja sretan :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:28. |