![]() |
Ahhhh.... nema ni jedne hrvatske repke bez živciranja.
Nažalost srbi preokrenuli utakmicu. Naših krila nigdje |
Cim dobijemo neku razliku od 2 ili 3 gola, sve smo losiji...tak je par puta bilo i treba na tome raditi, trebamo igrati kao da smo u vodstvu, na sigurno, a ne bacat bezveze...
A krila su valjda sklopljena pa ih nema nigdje na vidiku... |
jeste vidjeli kako Losertu laserom obasjavaju oči dok se izvodio sedmerac...
|
Sad su suci stvarno poceli kenjat..
|
pederluk s laserom...srpska posla kaj se tu moze.
|
Citiraj:
previse slusas dragu. |
da,to je komentator rekao,namjerno nekim laserima ciljaju nase i dekoncetriraju -.-"
|
Kako mrzim ove francuze i njihove suce, uvijek se oni nadju na nasim tekmama i zaseru 50% tekme, a ovo s laserom samo pokazuje koliko su niski srbi
|
Ovo gubimo. :(
|
Citiraj:
kojeg Dragu, znam prije nego sto on kaze..Ne svira prekrsaj u napadu nego nama pa im onda u istom napadu ne dize ruke. Suci kenjaju sa duzinom njihovog napada od pocetka tekme.. Nisu suci krivi za ovu razliku ali ne odzvaljavaju nam nikave nade. Evo opet nam dizu ruke i gledaj sad njihov napad.(25:21). Evo i Medvedi budu zgubili od Slovenaca.. |
Nije još gotovo , ali...
sad je već vrlo teško +5 za srve |
to je to bojim se :(
|
Fajrunt, nema šanse više, ali dobro su ga zasrali u drugom poluvremenu :(
|
Ma gotovo otkad su dosli na parket iz svlacionice. Mislili su da se jedno poluvrijeme igra.
|
ma to je to. Balića van, Aliloviću spomenik !
|
ajmo jebo vas...
|
Prvi gol sa krila Horvat u 56:30.... +3 srbi. Mala nada još tinja
|
Konacno gadja visoko...nije mi jasno da nakon tolikih stanicevih obrana nisu skuzili da ovaj samo nogama izbija...
EDIT: I opet u noge, strasno |
Sramotno za jednu ovakvu ekipu kao što je naša, zabit 7 golova u poluvremenu.. Zapucali smo 10 zicera, teško je bilo i gol pogodit.. Balić koliko god loš bio, za Duvnjaka je večeras izmislio rukomet.. završio sam sa gledanjem rukometa i naše repke..
|
Jedna obrana u cijelom poluvremenu i tu je zajeb..
Fali nama Lino ali on se povuko u spici kad mu je bilo najpametnije. Goluza treba jos puno papat da bi mu se priblizio. |
Svaka čast Srpskoj repki na pobjedi ,
ali s kim je to Srbija igrala drugo poluvrijeme? kaj su se usrali?da ga hebeš ovaj put se ne možemo toliko vadit na suđenje... kao da su puštali... da od 8 udaraca zaredom nit jedan ne uđe... |
Što se desilo u svlačionici na poluvremenu... samo oni znaju.
Zašto se ja uopće živciram? :) |
Apsolutno sve lose. Golmani, krila, Duvnjak, Lacković, Vori.. Kopljar jedini nešto uz Balića.
Ja se isto pitam, zašto se uopće zivciram.. |
Toliko o krvavim koljenima. Fer i korektna pobjeda srbije.
|
Drugo poluvrijeme KOJI KURAC?!?!??!?!
|
Treba malo i mirnoće imat u napadu, a obrana nula.
EDIT: + Španjolci za treće mjesto. Aaaam. |
Pa kaj se čudite
Momci igrali kladaru iz dvojke u jedinicu.... |
ajde , koga će se se sad krivit za poraz? Baš me zanima , jer Goluža nikad nema muda reći bili su bolji nego se traži "treći čovjek"
ili stvarno sam sklon povjerovat kolegi gore u namješten "prijelaz" 2/1 |
Dobro ajd ako ne nista bar smo jednom srbinu razbili arkadu :D
|
izgubili su zato što nemaju muda....baš gledam.. skoro svaki faul naš igrač prilazi srbinu , grli ga i šta ti ja znam sve ne a ovaj ga ne doživljava ni 5% i na kraju cijela klupa srbije skače i pjeva sa " navijačima " UBI .IČKE USTAŠKE ili što već...eto im njihovo grljenje :lol2:
ako ništa drugo barem imamo zicer za klađenje protiv Španjolaca jer našima je sramota uzet broncu |
Krila i golman užas.
Laseri..srpska posla. Sudci vrlo čudni tu i tamo. AJMO DANSKA! :) |
8 golova u poluvremenu, 1 obrana golmana, 1 gol krila.. šta više treba reć? Ako oduzmemo Kopljarove golove u drugom dijelu, znači cijela repka je zabila samo 4 gola u poluvrmenu. Dobro je, idemo za treće igrat. A jesam se nazivcirao, strašno.
EDIT: ja sam se naglo otrijeznio.. |
Neznam kaj da velim, drugo poluvrijeme bez muda... ma sad imam previse tuge u sebi i pive, volim Hrvatsku, ajmo po trece mjesto
|
nego jel me neko poslušao za kađenje na poluvremenu :D? Nadam se da ne.
|
Beskucnik :stoopid:
|
Kad se samo sjetim naizgled nedostižnog rezultata i one volje i želje u utakmici protiv Španjolske iz 2003.
|
samo ne znam jel nas golman skinuo ista,mozda par koji su isli direkt u njega,ne znam tko je njega dizao u nebesa,dok Stanic je stvarno vrhunski "skidao"
:// |
Citiraj:
|
i dobro. pojedili bolji, jer smo mi bili fest losiji nego sto se ocekivalo/nego sto se ocekiva/nego sto smo navikli. mislim, zasluzeno smo mi izgubili, zasluga nasa.
bili treci ili cetvrti, iskreno, manje vazno. znamo da smo u vrhu svjetskog rukometa vec poduze vrijeme, da smo bili prvi pisalo bi se duze par dana i pricalo po medijima, ovako ce se popratiti s "trece mjesto je odlican rezultat, cetvrto takoder nije lose". ono sto je bilo katastroficno su krila, ali niti najmanje njihova krivica. gledam i ne vjerujem, ciste konjinje bez mrve mozga, samo naprijed, samo naprijed, samo naprijed, samo naprijed.......... i lopta ide izmedu njih trojice naprijed, krila stoje ukopana u kutovima i - stoje. neka smo izgubili, bilo bi mi drago da smo usli u finale, ali ovakva igra u drugom poluvremenu je doslovce :suicide:. |
Sine, ne mozes tulumariti cijele noci do jutra i onda osvajati turnire.
Sva sreca tu gdje radim je HRS na 3. Katu pa ne vidim sto se dogadja.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:41. |