![]() |
Citiraj:
sve u svemu nikad nikome neće biti ništa uredu...ali što je da je u hg-u su meni [izgleda da mi se posrećilo] uvijek rješavali reklamacije u kratkom roku i povoljno za mene što nebi mogao baš reći za konkurente tipa vemil i links. ali opet to sve ovisi od slučaja do slučaja izgleda |
Citiraj:
Nema te IT firme u Zagrebu o kojoj svi korisnici mogu reći samo dobra iskustva. |
Znam da ovoga nikad neće biti kod nas ni u ludilu, ali evo primjera poslovne etike.
Prije jedno 2-3 tjedna na Amazonu je bila greškom jedno 2 dana cijena objektiva od 180 dolara, s tim da taj objektiv inače košta oko 400-450. S dpreview foruma: The lens at the $179.99 price actually arrived in the mail today. At first Amazon canceled the order but honored it when I asked, and then delivered it ahead of schedule. I must be a good customer! Thanks for pointing out the price. Kad ćemo tako nešto doživit u nas? Nikad naravno :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
U zadnjih par dana: 8x1GB GEIL DDR3 1333MHz - oko 80kn po keksu 2x2GB Patriot Viper LLK DDR3 1333MHz - 550kn 4x2GB Patriot Viper LLK DDR2 800MHz - 350kn/4GB Abit AW9D MAX - 300kn 300W Fortron VGA PSU x2 - 175kn/kom Chieftec Aegis midi tower - 275kn Logitech Wingman - 70kn Od sitnica: Pioneerove inear sluske, punjac za baterije, Razor podloga, SD i M2 kartice,... Tko god kaze da se nije imalo sto za vidjeti i kupiti mislim da je namjerno zavaravao ekipu!:nono: |
Svaka cast, ovi Viperi DDR2 i AW9D-MAX je ugrabljeno turbojeftino ;)
|
A sranje,pa kako ja nisam ulovio te domoljubne rame..:D:D
|
Da, a ovi ĐiSkilli u linksu su i vise od duplo od Patera Jote...vi iz ZG ste zbilja povlasteni sto se tice hardvera, lakse kupit novo, a i polovno. Mi cobani sa sela mozemo kupiti samo ovce.
|
mijenjamo ovce za hardver! :D
|
Zbog obima krize mislim da je bolje imat ovce nego hardver, barem nećete bit gladni :D
|
Stvarno pljuga cijena za super RAM,šteta,sad mi je ko psu žao šta ih nisam našao ni u Utrinama,ni u King Crossu,ispada da su svi kupili a da sam ih sve mimoišao.:D:hitthewal::beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Apsolutno,s tim se slazem da ce se pojaviti jako puno te robe po nerealnim cijenama :)
Nego,koje si boje ulovio slusalice? da nisu i tvoje roze ko moje? |
Citiraj:
|
Citiraj:
A polovno, još veći kurac. Čim iden trgovat, odma uračunam i poštarinu (i sva sranja oko iste) jer je polovno tržište ST i okolice mrtvo... al šta je tu je, živin s tin i offtopičarin po forumu:chears: |
Ja sam bio danas prijepodne i danas su police bile puste, ddr2 rama niti jedan jedini keks, danas mi je prvi put bilo žao što nemam ddr3 na ploči, jer je corsaira ddr3 bilo još 15ak keksova u raznim kombinacijama (x2, x3 i sl.), bilo je još nekoliko nekih bzvz ploča, 512mb so dimmova za lap, par onih hladnjaka za proc ko ormar velkih po 150kn, par bzvz kućišta+1 jedino pinifarina al nekak čudno vrata sljepita selotejpom, proc nijedan za komp, samo jedan za lap i to T7100, usb stick nijedan, sd memorijskih 20ak... Sve u svemu ništ, tj i ak je bilo nešt to je razgrabljeno odmah u startu, danas 0 bodova. Jedina pozitivna stvar u prevaljivanju 200+ km je ta što nisam samo zbog toga išao za zg i što sam uspio ipak nešto kupiti - origigi bateriju za lap za 179kn. Eto to je suma sumarum od danas :(
|
Još u petak popodne odlučio posjetiti HGspot kod Kike i već je tada 50% polica bilo prazno,a da ne pričam o televizorima kojih je ostalo svega 3 i to svi iznad 15.000,00kn. :D
Tako da sam uspio za 150kn upiknuti 1gb memorije, 2 miša i mp3 slušalice. :beer: |
Citiraj:
|
Šta čitam do Božića navodno rasprodaja starih zaliha,samo gdje su kvragu? Police prazne..dajte narodu DDR2 2x2 kitova po 350kn..:D
|
Meni je tip rekao da nemaju nigdje u zg više niti jednog jedinog ddr2 kita... E sad jel lažu il šta ne znam, al to sam čuo od dvojice njihovih trgovaca...
|
Meni je osobno bilo čudno što znam trojicu koji su ugrabili Patriote,a da baš ja nisam u nijednom od svoja tri pokušaja,onda ok. Očito su i oni svjesni da ih džabe daju za 350kn.
Moralo bi toga još biti na skladištima,kao i komponenti ostalih,šta nije prodano na crno ili gdje već. Ako im je ovo sve šta je ostalo,onda su stvarno jadni,ali samo budala bi pomislila da je ovo sve. Kao i ve-mil.Ista stvar samo bez rasprodaje,gdje je sav taj silan HW i tehnika koji su ostali.Sve će otić u Bosnu i Srbiju čini se meni. |
Taj 'silni' hardware iz Vemila nece otici nigdje,jer ga ni nema. Isto kao i Hgspot-kaj je bilo bilo je,sumnjam da postoji jos robe na skaldistu. Cini mi se da je skoro sve izvuceno van i ponudjeno,i otislo u sretne ruke vlasnika. A Hgspotu brdo casha :) a s tim cashom se sigurno nece dugovi krpat,nego ...
|
Citiraj:
http://www.net.hr/novac/page/2009/11...06.html?pos=n0 http://www.poslovni.hr/132957.aspx Teško da imaju 200mil kn u hardveru..:),ali 55 je stiglo na naplatu.. Prema neslužbenim informacijama, Uprava HG Spota odlučila se na velike rasprodaje kako bi prikupila novac za isplatu druge tranše komercijalnih zapisa od 55 milijuna kuna, koje HG Spot mora isplatiti Zagrebačkoj banci. Prpić tvrdi da će se problem s isplatom ove tranše zapisa riješiti ovaj tjedan. A hardvera u Ve-milu nema jer je završio na ulici. Pitam se zašto nisu pristupili općoj rasprodaji na ovaj način kao HG-Spot,i čija je to procjena bila,da se u to ne isplati ići. Jasno da je lakše HW na crno uvalit..a imali su dosta toga,ne tako davno. Pogotovo linija,zvučnika za auto,radija za auto,i slično,monitora 20/22 koliko ti srce želi,printera,all in 1-ova,itd,da ne pričam o cdima,dvdima,knjigama,apsolutno svemu. Šteta,bio bi to dobar garage sale,možda se i ne bi spasili,ali živo me zanima čija je to procjena bila i gdje je ta tehnika sada,i što s njom. |
nekog tko je dobio odredenu svotu kinte u svoj dep. nije mi jasno sto se cudis :)
|
sad zvao ali zavšrio popust na linijske dvd rekordere,usput reko da se zatvra polsovnica u tizianovoj zbog preuređenja na 2 tjedna.
|
Citiraj:
HGSPOT za sada vuće dobre poteze, jedino što još ne stiže lova od ZABE a i onda treba vidjeti koliko će biti konkurentni cijenom i kvalitetom usluge. |
Citiraj:
|
Kakva je sad trenutno stvar sa popustima, ima ikakvih više, nikakvih? Jel bude možda još većih na ovo malo robe što je još ostalo?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne kuzim zasto ste se okomili na gospodju Bajkovac, njeno prisustvo ovdje moze biti samo pozitivno - svatko tko ima kakvo pitanje moze dobiti odgovor, i ponudila se u par navrata da pomogne oko reklamacija koje su zapele. Dokle god netragom ne nestane s foruma, kao sto su to davno ucinili predstavnici Linksa prije nego im je krenulo, a nadam se da nece
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam osobno slao mail u vezi reklamacije, i iduci dan su me vec zvali, tako da nije bile gospođe/đice Bajkovac još bih puhao u prazno. |
Meni se čini da tu nekima ne odgovara ništa kako god se okrene. Ako firma sama kroji svoju politiku na štetu kupca - nije dobro, ako seod strane trgovca pokaže dobra volja i interes za mišljenjem i prijedlozima sa strane kupca kako unaprijediti poslovanje opet se nađe grupica skeptičnih ljudi koji poprijeko gledaju na to i traže neke skrivene motive :fiju:
Miss Bajkovac, keep up the good work ;) |
Citiraj:
|
Sa hg spotom imam samo pozitivna iskustva, od svih firmi mogao bi reč da su najkorektniji šta se tiče zamjena i garancija. Prije par dana sam kupovao receiver i pokupio u dućanu i tv karticu, bila povoljna pa reku ajde. Došao doma, stavio karticu u komp i vidim da nije dvb-t, pošto mi takva netreba, već stavim oglas da je prodajem, al svejedno nemam mira i sjednem u auto i odem u hg spot i kažem da sam zabunom kupio karticu koja nije dvb-t, i da bi zamjenio za nekaj drugo ako može, čovjek koji radi, mislim voditelj, šef, šta već pogleda račun, i bez filozofiranja kaže naravno da može izaberite šta drugo želite. Svaka čast
Sa dobrim vođenjem, konkurentnim cijenama što baš do sad i nisu bile, širom ponudom komponenti nego do sada i ovakvim pristupom prema kupcima siguran sam da budu uspjeli |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:58. |