![]() |
Citiraj:
Windows 8 ne podržava DX12. |
Jesi siguran? Jasno mi je za dx12, ali službeno za minimum piše windows 7 ako se ne varam. Je li nešto promjenjeno za release? Ali se ne može odabrat dx11?
Baš odbijam preći na desetku... |
Citiraj:
Iskreno, nisam siguran, ali nema ni jedan google article niti video, tako da, nemam pojma. |
Citiraj:
Bolje sve pogasit instal... reshade i par filtera,bar ces imat od spomenutih 100 nekih 80 fpsa a i vjerujem da bi isto tako graficki dobro izgledalo. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Baš guštam sad na početku s upoznavanjem s likovima, pričom, okolišem... baš mi je leglo. Citiraj:
Prvih 2 dana nakon preloada mi se iz nekog nepoznatog razloga kod pokretanja launchera pokazalo upozorenje da imam modificirane fajlove kad nije bilo ničega unutra a kamoli da sad ubacim fajlove od reshadea al da bih rado uključio reshade, naravno al onda riskiram ban. |
|
Kakav fail od launcha, to je strašno... ništa, ako danas ne riješe situaciju, tražim refund i ko ih jebe...
|
Citiraj:
DX11 je has been, igra ima samo dx12 i vulkan. Vulkan bi trebao biti "platform free" |
Citiraj:
|
Da... zadnja dostupa verzija za moju ploču je gore, F42e. To je među prvim stvarima koju sam probao. Updejtao sve živo - zadnji čipset driveri, zadnji nvidia gpu driveri, zadnji windows 10 update. disejblao windows defender antivirus i firewall, probao ona compatibiltiy sranja za exe, upravo treći put skidam igru... sve živo uglavnom... :)
Očigledno mi jedino preostaje kupiti novu ploču... :D |
Ma napravi refund, čekaj da se igra pofiksa i kupi ona po nižoj cijni ili možda jogurt verzija izađe u međuvremenu.
I dalje stojim iza onoga "Zašto ljudi rade pre-order?". :) |
Zadnji puta sam tak nekaj doživel na SIS chipsetu.
|
Citiraj:
ugl. zadnji preorder ikad, definitivno. EDIT: Sad čitam na službenom gigabyte forumu da AGESA 1.0.0.4 biosi za x370 čipsete izlaze krajem studenog ili početkom prosinca... da li da kreditiram rockstar još mjesec dana ili napravim refund? retoričko pitanje... |
Citiraj:
|
Ma pričekat ću, ionako sam pare već potrošio, igru planiram odigrati, tak da kaj je tu je. Osim ako kojim čudom ne izađe jogurt verzija prije nego izađe fix, u tom slučaju su si sami zabili kajlu kaj se mojih eura tiče... :D
|
Fali mi u igri follow road/waypoint opcija kad si na konju. Kao u AC Odyssey... ovo sa cinematic kamerom je bezveze.
|
To nećeš nikada koristiti više, samo to na početku kada se forsira da probaš.
|
Citiraj:
Refundaj i ko ih jebe, kad nisu u stanju izdat igru da radi al je ugodno naplate. Kad je patchaju za 6 mjeseci, kupi negdje na popustu i amen. |
A baš sam bio nabrijan na igru... :( Taman je bio plan da se opustim uz nekaj takvoga nakon šokova koje mi je pružio Alien: Isolation...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Trenutna situacija je videoteka...pa iza toga, big maybe kupovina. Jer ako ista ne podnosim to je ova traljavost od ekipa koja zna koliki je hype na igru pa ti pokazu 2 srednja prsta, djubrad. |
Sad sam se sjetio, svi koji ganjaju legendary životinje... Samo opaska, nije spoiler.
Ima ih više nego što ih je na mapama. Nemojte se zamarati kartama. I nemojte se zamarati dinosaurima. |
Kaj se nemre igrat u 2k sa ryzenom 3600 i 1080ti na 60fpsa na high detaljima?
Tolko su sjebali optimizaciju? Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Skoro (minimum je ispod 60 fps). Procesor nije toliko bitan (za top gpu je 4c8t dovoljan) https://youtu.be/kYudE7kAEHo?t=301 |
Citiraj:
Aha, da... ali ja ne mogu ni pokrenuti faking igru... :D |
Citiraj:
Updateiraj launcher, dvojica na Bugu i ostali na gta forumu vele da im je update riješio problem. ''Improvements to address issues causing the Rockstar Games Launcher to exit unexpectedly for some players with AMD processors'' |
Odigrao sada dok se opet game nije srusio.... Imam normalno intel + nvidia combo.... jebem im sve
|
Funkcioniše zasada, vidjet ću sutra kad budem imao više vremena. Postavke su auto kombinacija ultra, high i medium, ništa ne štuca u igri, a sutra ćemo se i tim pozabavit ako ne bude nepredviđenih sranja kao proteklih dana.
|
Jebemu sve, ali nekaj su napravili... uspio ući u igru i u menu... budući da sam penzija i jedva gledam, odoh spavati pa se nadam da ću za vikend malo odigrati... :)
|
|
Bome fino AMD posramljuje Nvidiju u najljepšoj igri današnjice...RX 580 podjednaka sa GTX 1070/GTX 1660. A GTX 1070 sve više zastaje općenito za GTX 1660ti, uopće se više ne trude oko optimizacije novih naslova, narvno namjerno to rade.
Još pokoji fix i ljudi će ovo masovno igrati, trnoviti start ali biti će na PC-u duže aktualna nego na konzoli. Ovako kvalitetna igra to sigurno i zaslužuje. Savršno ispričana priča, fenomenalne lokacije uz prekrasnu grafiku i izvrsnu fiziku/animacije. Igra ima i dobru dužinu i za samo jedan prolazak. |
Evo ovako, na 1440p
Texture - Ultra Anisotropic filter X4 Lighting - High Global illumination - High Shadow - Ultra Far shadow - Medium Reflections - Medium Mirror - Medium Water - Medium (kad ovo dignem na High osjeti se povremeno štucanje) Volumetric - High Particle - High Tassellation - High TAA - Medium FXAA - off MSAA - off Vulcan settingsi sam lockao, uglavnom većina je na High, te nešto na medium 60FPS imam 90%vremena, nekad padne na 56 FSP-a. DX12 nisan probao jer sam vidio da ljudi imaju puno više problema s njima, pa se nisam htio zamarat s tim. |
Nije mi jasno kako itko moze igrat sa tim sugavim TAA-om
Cak i sa sharpnesima odvrnutim do kraja TAA blura sve zivo Igra izgleda ko da lik ima dioptriju -5 i sve dalje od 5m mu je mutno |
Hoće moć moja 660ti sa 3770K to pokrenuti? :D
|
1 frejm po minuti :>
|
Citiraj:
toliko se ku*ce sa ovim i onim naprednim postavkama grafike ovo ono, a dan danas forsaju to u igrama. |
Možda nekom pomogne:
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzmi u obzir i da nvidia malo underperforma, pa se možda malo boosta s driverima. Recimo Vega 56 ubije gtx 1080 (a ista bi treba biti egal sa Vega 64), a RX 5700 brža od gtx 1080Ti, a od dotične bi XT verzija trebala biti sporija... Citiraj:
U procesoru još ima soka, ali bi gpu trebao upgrejdati. Ako nisi pri lovi imaš danas polovnih Rx 580 8gb za kiki-riki (nove su oko 1500kn), trebalo bi furati čisto OK na medium, pogledati koji tweak guide. Prodaš svoju kao keks za 300-400kn |
I dalje mi se igra crasha, probao Async i druge fore sta ljudi savjetuju svugdje....ništa ne pomaže.
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |