![]() |
Citiraj:
Također književnost i pravopis dvije su posve odvojene grane. Jedno je poznavanje naše kulture a drugo našeg jezika. ;) Citiraj:
Tvoj je kolega potrefio dobar primjerak i ništa više. Ti nisi bio te sreće. Ovo je nešto na što se godinama pokušava ukazati wanabe-klokerima koji vide na XS-u da neka grafa ili proc ide ko da je vrag goni, pa kad je i oni nabave čudom se čude kako to njima tako ne ide. A često zanemaruju i tri stvari: birani primjerci, znanje i iskustvo. |
Ajd zaigraj COD 6 na tim postavkama pa da vidim ako nije problem.Evo meni je igra stabilna na 715/1600/1300.
Vec na 720 nije:( |
Zanima me koja bi grafa sad bila neka dostojna zamjena za moju 275?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne isplati se 5850 još, premala je razlika u performansama, a prevelika u cijeni. DX10 nije još toliko bitan...
Ja ju ne bih mijenjao zasad. Osjetniji skok se osjeti tek sa 5870 ili nekim dvoglavim čudovištima. |
Citiraj:
|
jel ti je to clio rs (nemanja) mislim da se znamo iz linksa.
Kolike su ti temp grafe u idlu i loadu ? Pošto i ja imam gtx275 gainward meni su temp u idlu od 35-41 i u loadu od 60-77 ventoši su na stock 40 % i automatski se podešavaju Kučište je coolermaster HAF 932 P.S. jedino mi je msi afterburner digao temp na 93 prilikom testiranja |
...da malo oživim temu.
Kupio sam jučer Xfx gtx 275 xxx sa namontiranim Thermalright hr-03 hladnjakom i svim ostalim đinđama koje idu uz taj hladnjak. Uz njega nisam dobio nikakav vent jer treba kolegi koji mi je prodao grafulju. E sad prvo pitanje je koji da kupim?? Osim što treba biti 120mm, ima ih sa raznim brojem okretaja. Kolega je svoj vent piknuo u mbo. Koji je najbolji broj okretaja kupiti da ne bude preglasan a opet da što bolje hladi? Ako kupim vent sa potenciometrom, mogu li ga piknuti direkt u grafulju di je stog bio? Ako da, hoću li imati problema sa radom na samo 40% okretaja? Ako kupim vent sa stalnim brojem okretaja, mogu li njega piknuti direkt u grafulju? ...i najbitnija stvar!! Gubim li garanciju jer na grafulji nije stock cooler??? Kao, on je čak i pastu na starom ostavio jer valjda na servisu gledaju i kakva je pasta bila. Sve je uredno namontirano, zar mi ne bi trebala garancija i dalje vrijediti jer imam bolje hlađenje koje nikako ne može štetiti grafulji? P.S. Prodao sam vtx3d 4870 1gb sa godinom dana garancije za 750kn i nadoplatio 250 kn za ovaj gpu sa tim hladnjakom. I ova grafulja ima godinu garancije (ako vrijedi). Sa njom je isto došao kompletan bundle. Recite mi jesam li ok prošao, tj. jesam li ispušio koju kunu?? Hvala unaprijed. |
Super si prošao, jer samo hladnjak vrijedi oko 300 kn. :) Gara uredno vrijedi ako imaš sve vijke i uspiješ vratiti na karticu bez tragova. Ne crkavaju kartice samo tako, pa nemaš brige.
Vent je gotovo svejedno, nekaj na 1000 rpm je i više nego dosta. |
Kupio sam neki asusov vent od 120mm na 1200rpm.
Igrao sam samo cod4 i uspio ju zagrijati na 48°C. Zadovoljan sam :) Edit: nakon OCCTa kaže 65°C max |
ovako.....mene zanima dali je neko ocerclocko gtx 275 i koliko je uspio najvise.....cisto informativno....
|
750/1310 Mhz
Dok je 735/1280 bilo dovoljno za prvo mjesto u 3DM GTX275 klasi http://www.pohrani.com/f/g/uR/1Zw5AslG/rec.jpg |
a kolki su clockovi na tvojoj grafi standardni...i dali bi i ja mogo svoju tolko klockat?
|
Nećeš znati ništa dok ne probaš.
|
daj mi reciti koliko bi ja mogao muju clocknit, kod mene je ova verzija s 1792 mb ram :)
tocnije Club 3-D ov model |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:11. |