![]() |
Joj sad ste me sjetili kak meni i pajdašima nikad nije bilo dovoljno mjesta u inventoriju, pa smo morali prebacivat iteme, rune i gemove prek mreže na lvl1 likove koji su se zvali tipa: zelenjava 1, 2, 3.. (set itemi), zlatnjava 1,2... (itemi za zlatnim slovima, ne sjecam se više kak se zovu, elite il tak nekak). Uglavnom bili smo pošteni i nismo koristili editor, al smo zato imali zaliha u skladištu :D.
|
Citiraj:
Ako se dobro sjećam, najviše sam koristio (u početku) Tir+El, a kasnije Amn+Ral+Thul. Samo što je ove potonje bilo teže skupiti. Nisam koristio nikakve editrore jer to nije ni moguće na battle.net, a ionako je veći gušt nešto naći nego staviti editorom. Cheat-anje mi ubije igru, koja god bila. Mrzim cheatere. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da su riješili takve stvari. Citiraj:
A bome si naveo slabiju runu :p Al prilično dobra ak nemaš dobar item i skroz jednostavna za napraviti jer nisu rijetki ovi runeovi :D -- Baš bih htio da konačno iteme koji su neidentificirani bude moguće identificirati bez odlaska u grad ili korištenja tomeova. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
transmutiranje runa po po principu 3x niže za 1x višu u D2 funkcionira samo za prvih 10 runa (od El do Ort) ostale rune (od Amn do Zod) ne funkcioniraju po tom receptu...
ima nekih recepta koji funkcioniraju u Single playeru ali ne i na Battlenetu.... Dobiti neku High runu u normalnoj igri je ravno dobitku na lutiji... na battle netu je princip da imaš barem 5-6 likova napravljenih da ti skladište rune, gemse, iteme... (tzv. MULE caracters) i da možeš trejdati dva lošija itema za jedan bolji itd. jer. npr. iako je Zod runa najviša, ni po kom principu nije najbolja. tebi za neke Rune words (recepti za stvaranje itemsa) Zod uopce ne treba, treba ti npr. Jah ili Ber, a imaš Zod i onda ju trejdaš... http://classic.battle.net/diablo2exp...ords-110.shtml baš me zanima kako će D3 biti iskoncepiran po tim pitanjima btw. iznenadili bi se koliko ljudi još uvijek igra D2 (zajedno samnom).... ... valjda to u isčekivanju D3 |
Citiraj:
jer ja sam probo na 1.13 i na žalost ne radi :( |
Citiraj:
On ne radi na 1.13 nazalost... |
čisto ono , s kojom budete klasom prvo krenuli? Za mene jedan i jedini : BARBARIAN! Mišići , sjekira u jednoj , mač u drugoj , oklop na sebi , nemoram se zamar sa magijama :)
|
Citiraj:
|
Kako da natjeram da radi u većoj rezoluciji Diabla 2? Nekako mi čini da radi samo na 800x600.. :( Tražio u opcijama povećati a nula bodova.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pouka, nije dobro bazirati lika samo na jednoj vještini. |
Citiraj:
i na žalost ne radi na 1.13 patchu :( |
Citiraj:
Recept je bio: napuniti mapu rejuvenation "pošnima" i onda deri. Prvo središ onog sa range attackom, onda drugog, a onaj "wrlwind" mi je uvijek zadavao glavobolje. Bartuc mi je isto lomio živce. :) Nadam se da će i ovaj nastavak biti nepredvidiv i kvazi-random, kao i prijašnji. |
Imam ja još negdje sačuvane D2 likove na disku.
Barbarian i 2 The Grandfathera. Jedan pao u borbi s Mephistom, drugog mi bratić preko neta dropao :D Igrao sam D2 sa svim likovima i nekako mi najbolje sjela amazonka. |
Momci, na fb stranici Diabla 3 nedostaje jos 5k lajkova do ciljanog milijuna. Nadam se da ce osvanuti kakav novi gameplay, pa eto ukoliko netko jos zeli pridonijeti moze to obaviti ovdje ----> http://www.facebook.com/Diablo
|
Citiraj:
tank you, koristim 1.12 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali sam zato to ispravio sa Druidom ;) |
|
Zašto bi te čudilo?
Najnormalniji potez Blizzarda. Znaju da 90% PC publike igra pirate i normalno da šire tržište. Sasvim razumljiv potez. |
neka ga rade i za nintendu, samo dok pc ne ispašta zbog toga meni dobro.
|
Citiraj:
Citiraj:
-- Sama tranzicija na konzole me niti ne bi čudila nakon pojednostavljivanja sustava healanja sa bobicama. Isto i sa manom, ono, there is no spoon :D Međutim, i meni bilo bi zanimljivo proširiti krug igrača na njihovom mjestu jer je diablo možda i jedina igra koja ne bi trebala imati odvojene servere za pc i konzole, pa to nekako i ima smisla. :) |
Sumljam da ce bit zajednicki serveri ali ideja je zgodna
|
nema šanse da stave konzole i pc skupa, pa jeste vi normalni :)
|
Citiraj:
I ne, nisam normalan :D |
pa zato jer nemožeš stavit u F1 utrku formulu i auto koji nije formula
tako je i pc različit od konzole, ubiti nema rasprave o ovme, toga neće biti evo sada se mogu kladiti s tobom u što god hoćeš i ovjerimo okladu kod j. bilj. :D edit: http://www.techpowerup.com/img/11-06-06/39d.jpg WANTS :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
No kako god, i ja se nadam da su D3 razvijali samo za PC jer ustupaka ne smije biti što se mene tiče :D |
|
http://img860.imageshack.us/img860/1...ablo3heads.png
Miš mi nije ništa posebno , al sluške su mi brutalne :D |
Citiraj:
uuu mrak,,,nikad mi nisu logitech miševi ni pasali ruci :). Ovo me podsjeća na intelimouse optical i stari explorer :))). Meni najdraži miševi :) |
mamaaaa želiiiiiiiiim
|
Pa mislim da se blizzard prilicno dobro osigurao od piratluka, koji ti je smisao ima npr Starcraft 2 ako nije original? Ista stvar s WoWom, a ista stvar ce bit s Diablom 3, mozes si to nabavit ali to nije to.
|
Citiraj:
|
Ajme koji je to fucking teasing....
Grrrrrrrrrr |
Citiraj:
bas dobro izgledaju :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |