![]() |
Večeras ima puno ljudi na forumu
|
Izgleda da to polako postaje normalno. :D
|
nema spavanja : nono :
|
Broj ljudi se je drastično samnjio
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam cijelo vrijeme na netu no isključio sam stranicu jer neke skidam s neta pri brzini 3.10KB/s,a fail ima 29,8MB!
|
ne kuzim... zasto bi iskljucio stranicu dok skidas? ona ne readi nista sama od sebe... samo ako ti sta kliknes...
|
zapalio sam tecu... zaboravio... glupi kompjuter... izgubin pojam o vremenu i prostoru uz njega... citajuci one paskove baze...
stavio krem juhu da se podgrije - teca i juha u njoj karbonizirana cili donji kat u dimu vidljivost skoro pa nula 0 a ja zatvoren u sobi... na gornjem katu tek se poceo dizat dim tako da sam u zadnji cas zaustavio sirenje pa mi se samo sestra probudila... sad neman veceru :grrr: a cilo vrime jos san i osjetio da nesto mirise... a u glavi se mislim to je od vanka jer ja nisam stavio tost... : hithewall |
Vidim da se neki insomničari još drže!:D
Anyone? |
Laku noć narode...
ustvari, laku noć ßellerophon! Vidim da ostali nisu izdržali... |
* . + * . + * . + * .
° * . * . good night ° * . + * . * . * . * all :) ° . ° * . + * . + * . + * . * . |
iden i ja spavat.. nije se prosirilo na kuzinu... :D
|
@ßeller
: lol2 : :clap: :clap: :clap: moglo ti je pol kuće izgoriti ,a ti zaljepio facu na ekran :D |
Ode i Mental.. Sad sam sam :(
|
Evo da otvorim early night shift :beer:
|
Reporting to duty
|
opet neko šugavo vrijeme ovdje....
nešto vruće, hladno, sparno i oblačno.... btw. riporting tu djuti : CoolRamb |
O čemu ćemo da pričamo :D
|
:rambo:
: bonker : : Drone : : quake2 : |
Znači o ubijanju
|
:rambo:
: bonker : : Drone : : quake2 : |
hmmm , nisam znal da mi refreš rejt nahero "stoji": stoopid : bonker :
:p |
:D , najbolje derat doom u ove sitne sate...
|
nisam pratil temu pa neznam jel je samo fora ko duze cuje ili je fora ko opcenitno najmanje spava.
ja cu odat sebe. tako obicno najkasnije sujem do 2 ak sam doma jel nemam zivaca cuti dalje. a kvalifikacija za najmanje spavanja definitivno ne. osobno sam takva spavalica da valjda rusim rekorde spavanja ali po max duljini. obicno idem spat u 1 a budim se oko 11. a apsolutni rekord mi je bil ja mislim proslog ljeta cca skoro svaki dan do 13h. malo prevec ali jebiga bilo je dosadno. BTW stom zalihom sna sam izdrzal na faksu sljedecih mjesec dana bez beda. takda sam dnevno znal spati samo 5-6 h. nazalost ovog ljeta nis od punjenja baterija tak da me ceka gadna zima:mad: :( |
Citiraj:
|
Ja vas moram napustiti jel stari pizdi kaj sam neki dan čuo do 5 sati tak da moram ić spavati ranije
|
nis moral bum i ja ici ak se netko ne pojavi skoro. trebal bi se zutra ranije dici a vec je kasno. jel ko bu se sutra digel oko 11 ak odem kasno spat:D
|
Več mi se polako zijeva, s cime ste me to zarazili :D
|
1 privitaka
:D
|
neznam kak vi ali ja na posel dolazim obavezno sa opremom za spavanje :D
|
1 privitaka
snimio bi kamer da sam pronasao kabel... ah... ZZzzzzz.....
|
1 privitaka
Evo ja sam do maloprije bio vani. Primjeti se da je opao broj ljudi. Evo u privitku moj Internet corner odakle surfam ovog ljeta.
To sam prije par dana posudio digitalac pa usput slikao. :) |
Samo se vi zajebavajte :clap:
@Ice Lijepo ti meni reklamiras sig, pa jesmo se dogovorili cijeli ili :confused: :D |
Citiraj:
kad platiš ostatak onda bum reklamiral celi sig:D |
1 privitaka
Citiraj:
btw. neću više zatrpavat slikama, jedino u textmodu.... :D |
gda se mental vrne si bume dobili žakelj na rame i nogu v rit - ili ti ga prevedeno na normalan hrvatski - OTKAZ
:D :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
di ste kreativci ....
bude ozren popizdil kad skuži kolko ste sranja upload-ali :D :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |