![]() |
Citiraj:
ne brigaj LAcy-neću ja baš ovo sve za kaj su me ljudi pitali odmah uzeti na lager-ionako ću imati jednom tjedno isporuke iz Njemačke pa nije greda...ovo je više informativno da se zna koji brandovi se mogu očekivati :) |
jel mozes pribaviti ovo nesto jeftinije nego u ADM-u?
HDD Seagate 250GB, SATA II , Barracuda 7200.10, 16Mb,ST3250410A i koliko bi dosla AUZENTECH X-PLOSION 7.1 zvucna kartica? |
oće bit Q9300 i po kojoj cijeni?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Auzentech X-Plosion 7.1 cijena će biti oko 620 Kn-ali će mi stići najranije početkom 4.mj. (onda će šop već biti otvoren)-pa tko se može strpiti ima dobar razlog za to ;) |
Citiraj:
|
Di se nalazi točno u Smbu? Neka of fensi ulica, uži centar? Gajeva, Perkovčeva, Langova, Šmidhenova...? :)
|
Citiraj:
Svi bi jeftinije, jeftinije, jeftinije, kud ćeš ebote jeftinije od 389 kn... Sjećam se da sam prije mj dana gledao dal imam dosta love kad su kostali 460. Ak ti je hitno, kupi... |
Evo da i ja onda nesto priupitam,
jel ce biti ovoga u ponudi: Transcend aXeRam ? i posto? naravno, ako imaju micron chipove. pa da napokon uspijem upiknuti josh 2 gb i predjem na vistu :) Thermaltake ultra 120 extreme ? i posto ? kod nas ga trenutno jedino links ima? tnx na odgovorima od buduceg redovitog kupca ;) |
Citiraj:
TRANSCEND, 2x 1024 MB, DDRII, 800 MHz, Latencija CL4, aXeRAM Product - Overclocking Memory Module, TX800QLJ-2GK cijena cca 620 kn Thermaltake ultra 120 extreme (tu si mislio na Thermalright Ultra 120 Extreme :) cijena 400 kn |
Citiraj:
da, na to :) sta se tice axeramova, mislio sam na provjeru dal imaju slovo N iza barkoda (jer ti dolaze s micron chipovima, sam transcend ne garantira da svi axeramovi imaju te chipove, jer uzimaju od samsunga i drugih dobavljaca) Daju se naci i kod nas, cijene im se krecu oko 540-580 kn (ja kupio u diskont24, ali nisu stalno na ponudi). A jel ce biti mozda dostupni iz ove nove serije, s gold headsinkovima - mislim da su 1066mhz? |
Oprosti beštija kaj te opet gnjavim istim pitanjem: Externe ladice?!?
Fala unaprijed... |
vidim ljudi sajbaju sa narudzbama, a ja pretrazio zadnjih 5 stranica ovog treda a nigdje linka do shopa, se to otvorilo i upogonilo ?
|
Citiraj:
Nije još onlajn. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Beshtya, jel bi mogo bit šop gotov za vikend il početak idućeg tjedna. Ne pitam jer sam nestrpljiv i to, nego mi stari za vikend ide u Njem pa da mu ne naručujem stvari. A to bi trebo uzet u sljedećih 10ak dana
|
Citiraj:
ne moraš naručivati izvana-do srijede je gotov finalno (svi problemi odn. rješavanje problemčića je pri kraju tako da sačekaj slobodno :) reci što te zanima da ti možda ipak stari nešto uzme gore... |
Ma trebat će mi svega, al pošto pratim temu od prvog posta znam da ćeš imat sve kaj mi treba :) Nego, pito sam zato kaj sam drugi cijeli tjedan doma pa ću imat vremena za raskapat po kompu pa bi htio pokupovat sve kaj trebam, bit će ventova, neki 5.25 panelčić sa điđama, grafu i hladnjak za nju, pa i onaj LAN bag kaj sam nedavno pito i još takvih stvarčica
Jedino znam da Auzentech neće doć do četvrtog mjeseca al to nije takva hića, to ću pričekat |
Oce biti ove nove 9600 grafe jer si planiram kupiti jednu na placi
|
bok Beshtyja, jel se da nabaviti onda i zvucna Auzentech X-FI 7.1 Prelude i po kojoj cijeni? thx :chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Beštijo, ako ih pola bude kupovalo koliko pričaju, na konju si ;)
Sretno sa šopom :goood: |
Sudeći po interesu na forumu, trebao bi u zaglavlje sajta stavit ovo. :D
|
Beshtya - jel ti spavaš uopće? :D Šala. Sve najbolje u vezi šopa, imaš još jednog sigurnog kupca.:beer:
|
Bok Beshtyia, jel bi bilo mogućnosti kod tebe nabavit dalmatinski Asus (eeee) različitih boja od bijele?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:45. |