![]() |
nisan baš siguran to je najteža utakmica za odrediti rezultat , rijeka bi možda mogla izvući X , ali ja bi volija da rijeka dobije :)
|
ovo je odlična vijest Zadar - Hajduk 2:3, a ovo je još bolja Varteks - Dinamo 2:0 (za sadaa)
|
ODLIČNOOOOOOOO 3:1 ZA VARTEKS:clap: :clap: :burn:
|
ne mogu virovati koji preokret koja krađa !!!! 3-4 nakon 10 min
|
Citiraj:
izgleda da dinamo morat dobiti bas me zanima kakva je sad pljacka bila :rambo: :rambo: :rambo: |
Citiraj:
|
Ajd nemojte srat.
Kaj nitko od vas nije pismen da bi znao napisati o kakvoj je tu krađi riječ??? Nego ono-malo se sere pa krađa, krađa...:rolleyes: Mislim-ko jebe Varteks, imali su 3-1 i zicera za četvrti. ZI-CE-RA. ZI-CE-RA. ZI-CE-RA. A i Polovanec je dal krasan gol:D :D :D Mislim tužno je da igra Dinama nije živnula dok Jurčevič nije poslal Sedloskog u napad, hvalatigabože da bar njega imamo, taj nam je izvukao guzice ne jedamput:) A i Hajduk može biti zahvalan onoj gredi u zadnjoj minuti-mogli su doma i sa samo jednim bodom... |
Citiraj:
|
osijek je dobio :) :)
|
To kaj se Hajduk isfulao sam i sam vidio:D :D :D
Ja govorim o gredi Zadra u 90-toj minuti. Tak da je lako mogao biti i samo bod:) Čak sam slušao obadvije tekme na dobrom starom tranziću... |
E moj Narode!
Kolo razočaranja! |
Bas steta za Rijeku OK je igrala....
|
Ej Giga , golmanu Osjeka još zuji u ušima :D
Ma nema veze i ako budemo imali isto bodova ko Osjek gledaju se međusobne utakmice a ove sezone smo ih dobili 3 puta a oni nas jedva jednom |
ma sada dolazi u takmica godine :D dianmo hajduk šta hajduk dobiva (to se sporazumjeva)
|
Citiraj:
Ustvari vidimo se na Maksimiru. :rambo: |
Citiraj:
Samo se ti tjesi... A sta ako Dinamo pobjedi?Ha?Onda je Dinamo na prvom mjestu i sam odlučuje o naslovu prvaka... A onda je Hajduk najebo.Forma im bas i nije za pet, za razliku od Dinama, igraju sve bolje i bolje... Uostalom, ako dinamo pobjedi, bit ce to opet namješteno prvenstvo,jel da....? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma pusti ti to ovo je sve namišteno nemože to tako biti u dvije utakmice
|
Videt cemo, rekose slijepi...
Pa i real 60% golova zabije u zadnjih 20 minuta.Jel to krumpiranje? |
Pa Sedloski igra sve bolje:D
A neznam na kaj sam se više odvalio od smjeha: Na gol Polovanca Ili na ono kaj je Andrić faliaaaaaaaaaaa:D :D :D , to bi zabila i moja baba:D :D :D :burn: A Vulić čim je vidio da je Agić ozljeđen i da debeli ne igra (a nema ni Mujčina)-odmah je počeo uigravati pet igrača u srednjem redu.....a mi smo vesla sisali...moš si mislit:) |
Ma gle dinamo se krumpira dinamo kupuje dinamo je sve kriv dok hajduk igra sve po pravilima.
Dobit ćete 2 komada i doma na ribu... :D |
ma hajduk pobjednik 100%
|
lux samo se ti nadaj , ali riba je odlična šta imaš protiv nje , a šta se dolaziš na lito kupat gubo:fuming: :grrr:: finger :
|
OT:
Kaj je mirko popljugao? A jebes idiota, kako si moze to dozvolit? C,c,c,c.... |
Dinamo je iskoristio svoje prilike, dok su se ovi napromašivali. Hajduk se još i sretno izvukao. Mogao je domeka doć s bodom.
|
ma šta je vama Hajduk sto posto prvi :rambo:
|
Sve ćemo vidjet na Maksimiru.
|
naravno, ali bolje izdanje hajduka samo ko će imati sriće sa golovima neznan ( zapravno znan Hajduk naravno ):D :D :rambo: :gringo: :smoke:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:44. |