![]() |
Jel zna itko kad misle ukinut ovaj idiotni limit na 4 gige dnevno? Vec mi stvarno polagano siri nervozu :smoke:
|
Mozda kada im dojde iz guzice u glavu da ga ljudi nece koristiti za upload vise, sada je MU i Deposit Files ( nemogu postici max brzinu ali ipak je brze od 60kb/s ) onak gdje se isplati stavljati linkove za free usere.
|
RapidShare upgrading in progress
July 30, 2008 The upgrading of the RapidShare infrastructure is in full progess. Due to the extent of the upgrade we are calculating to finish the job at the beginning of September. Thus, we have raised the daily premium download traffic from 4 gigabyte to 5 gigabyte |
hahahha
|
Jel radi sada onaj manager sa free userima posto nema vise kodova?
EDIT: Nista,nasao sam. |
previshe su zagrizli :D
|
5 giga limit za premium usere? Pa to je smjesno....
Netko za 24 sata moze skinuti tocno 4000MB kao free user ako uzmemo brzinu od 50 kB/s i cekanje od 1 minute izmedju dva fajla... |
ako 5 dana ne skidam ništa onda mogu odjednom skiniti tih 25-30gb.
mene zanima šta se dešava ako ništa ne skidam 10 dana npr, ili više. da li mi se promet zbraja, ili mi se brišu gb? EDIT: zahvaljujem na odgovorima |
@bacyc
svakih 5 dana dobiješ 50GB, ako ne potrošiš onda gubiš taj promet btw neke novosti Premium accounts: Convert RapidPoints for traffic Citiraj:
|
Citiraj:
Ne. Svaki dan ti dodaju 5GB, do maksimalnih 30GB. Kad skupis 30, ne dodaju vise, dok ne potrosis nesto. |
opet su počeli s tim glupostima
znaći da nije više 50GB u 5 dana??? naprave dobru stvar i onda je opet zahebu, stvarno žele izgubiti premium usere |
Citiraj:
|
Da sada je 5GB po danu i mogu se kupovati MB sa RP (rapid points) 15MB je jedan bod... mislim koja glupost pa ne isplati se kupovati to
... mislim ono stvarno kad pocnu izmisljati .... I jos rade na "upgradiranju" do 9 mjeseca ... mah sam seru MEGAUPLOAD rulezzz :respekt: evo vise o novostima: http://rapidshare.com/news.html |
kme. od nekih 8 h sam stucao 4gb, nemojte me hebat... :(
ali mi pise traffic left 24 469 MB hmmm.. gamad...jos mi zbrisu fajl jer je ilegalan:hitthewal::hitthewal: moram u tjedan dana skinut 50gb :banana::fuming: Citiraj:
:roller: |
ljudi jedno pitanje:jel to samo meni brzina uploada na crapidshare cca.20-25kb ili ima još takvih nesretnika pa je to normalno(inače imam 2mbit vezu navodno):wtf2:
|
u teoriji bi trebao imati 32 KB/s , ali svi znamo sto se desava s teorijom u praksi. koliko si ti ocekivao?
|
Negdje sam čuo da ako imaš MaxTV pa ti je upload veći zbog nekih potreba maxtv-a. Uglavnom, meni je upload 100kb/s ali imam 8Mb/s pa je to ok.
|
Citiraj:
|
hmmmm,a mislio sam pošto mi je brzina downloada kad mjerim oko 1,7mbit a uploada oko 160-200kb da bude bar pola od toga al izgleda da to ne ide baš tako:lol2:
|
Danas sam prvi put naisao na file koji je od 100 mb koji mi samo hoce skinuti 4,1mb, probao sam na firefoxu i Flashgetu s prem. acc i na Operi s free userom i ista stvar. Valjda imaju nekakvih problema s serverima ili sta vec.
|
E ovak, imam mali problem...
Jučer sam kupio Premium acc i na njega sam se logirao i sve ok... I sad, stavim linkove u rapget i neće skidati... Samo piše "getting link", "loading file" i sl. i neće početi skidati.... A na rapidshare.com malo mogu malo ne.... Jel ima još tko takvih problema ili ja nešto krivo radim??? Pliz help... |
nisi jedini, valjda rapid ima problema sa serverima zbog upgrade-a
opet im 4.5 petabyte-a i 210Gbit veza nisu dovoljni :) btw probaj sa idm-om skidati |
Citiraj:
Direct downloads, requested files are saved without redirection via RapidShare Random selection of Server-System #1 Random selection of Server-System #2 |
ovo troje je već označeno od prije....
a izgleda da im nešto ne valja sa serverima... joj meni, seronje.... :Machineg: |
ne znam za smanjenje,kod mene je sve noćas i jutros bilo ok,skinuo 2x700mb bez problema.imao bih i jednu preporuku ako smijem,za skidanje sa RS,MU i gomile sličnih servera koristim Cryptload.programčić je prva liga,po mom skromnom mišljenju jedan od(ako ne i ponajbolji)must have dm-ova.skida sve,podržava nastavak skidanja(uslov je premium acc),otpakira rar-ove automatski i što je najvažnije potpuno je free source i ima jako dobru podršku na forumu(skoro svaki dan se nadograđuje):respekt:
|
a evo ga, proradio mi i rapget, sam od sebe... :D
|
Rapidshareu se sustav lagano raspada zadnjih dana. Trenutno mi je filefactory nekako najbolji.
Jos samo da sredim njihov captcha sistem nekako :fiju: |
Promijenili su i slijedeče ... sada vam netko mora skiniti file od 5Mb kako bi dobili 1 PU bod, nije više 3MB.
Citiraj:
...mah RS odlazi u k***c misim da malo previše zezaju svoje usere. |
jel se kome dogodilo da su mu bodovi samo nestali, meni je nestalo preko 10k bodova:wtf2::fuming:
|
ajde pogledaj log. mozda ti je neki od phishera napravio sebi acc :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:56. |