![]() |
pogledaj na pod sa strane i našel ga buš...
nije ti ju niko ukral nego ti je lik izbil pušku iz ruke :D |
sa 1.5.05 patchom igrfa mi se ruši ..tako dobra igra a sjebali ju rusi.add remove majka-šteta
|
meni pistolj uzo
jebga kad ti vice da maknes oruzje a ti nis zato uvjek il saraf il dalekozor u ruke :D |
Citiraj:
Yebiga, kasno je sad, brže bolje sam stavio onu malu puškicu sto izgleda kao AK 74 SU i napunio lika dozom olova, naravno 20 sec kasnije sam i ja bio ko punjena paprika :D Reload i idemo ponovo. |
meni prico frend da je tako njemu isto bilo i da je doletio neki drugi NPC i ukrao mu tu pusku lofl
inace, ja cekam ***** za *.05 patch.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
obično ak dojdeš do lika i brzo pritiščeš F onda te bu maznul .. tak da si vjerojatno to napravil :p |
Meni sa 1.5.05 patchem radi bez problema (zasad). Inace, nisam imao problema ni sa 04 verzijom. Jedini bugovi koje sam primjetio u 40ak sati gameplaya su da se igra par puta srusila kad sam poginuo u anomaliji i pojedini stalkeri su neprijatelji iako nisam u ratu s njihovom frakcijom. Ovo je trebalo biti ispravljeno u 1.5.05 verziji, ali ih i dalje ima.
|
šta radite kod anomalije iznad tenka meni neda ništa a 1.5.0.5 kod mene radi odlično
|
skočiš u nju
|
Oružje se miče tako da se stisne 2 ili 3, tipke za key binding. Onda nikome ne smeta:)
1.5.0.5. kod mene nema problema zasad, za razliku od 1.5.0.3. Doša san blizu kraja i onda su mi se saveovi nepovratno rušili, pa san je brže-bolje pobrisa koliko me iznervirala dotad:( Bit će bolje sada! |
Ja sam dva put igral 1.5.0.3 ispočetka i oba puta u red forestu mi se saveovi počeli rušiti. Sad sam instaliral 1.5.0.5 i opet moram ispočetka. Sad sam si stavil težinu na master, tak i tak do red foresta znam sve napamet.
|
Hoće tko potvrdit jel može iz cordona uć natrag u swamps i izać?Po mogućnosti da igra na visti x64.
|
wtf?? sada za gušt pokrenuh igru sa russian cr***-om i pokrene se na moje čudo (iako jucer nije htjelo ili neznam sta je bilo, ali splash screen mi je poznat) i pokusam loadati... nece... pise da nije kompatibilan... wtf?? mozda zbog patchanja sa *.03 na *.05??
mozda idem ispocetka igrati... inace, igra je jako brza, malo sam postavke mjenjao, odmah ih je save-alo i to u par sekundi... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne ne,nisam mislio na rušenje,nego ono kad ti se pojavi onaj box do you want to travel blabla ili kako već ide,ti klikneš yes,a on te samo okrene natrag i ništa se ne dogodi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
prvi CTD sa 1.5.05 patchom... krenuo od pocetka... nadam se da mi se nece quick sjebati posto sam ga tren prije saveao...
|
Citiraj:
Nego sam bolestan (32 proljeva u 24 sata :D ) pa nemogu sad provjeriti za cordon to swamps ali uglavnom mogo sam normalno ići. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E thx na savjetu!!!"#"#!! Nisam, gledao sam ko kreten dok frajer nije iscurio.:zdero2: U jedinici su tri zavoja bila dosta za najteze ozljede, ovdje me frajer doslovce okrznuo sa 200metara. |
Citiraj:
|
Evo igram s 1.5.0.5. na master i u red forestu u onom tenku nad kojim je anomalija nađem TANK MACHINE GUN - ovo čudo je totalno drukčije od svega u igri. Ima 37.5kg!!! Vrijednost 70000 RU, Spremnik od 2000 metaka. I dobijete 4000 metaka uz pušku.
Sad na svaki šušanj u šumi ispucam kojih par stotinjaka metaka, neznam dal ovo oružje ima ikakvog smisla za ovakav tip igre. Inače full upgrejdani SEVA za anomalije štiti od skoro svake radijacije, a za krvarenje si uzmite artefakte, osim onih za bleeding, oni koji daju na health isto pomažu - lječe brže negoli rana krvari pa imate full health iako ste ranjeni a nakon par minuta rane zacjele. |
Pa onda više ništa nemoš nositi??? kad je dozvoljena težina 50-55kg ili možda ima nešto?? za povečanje dozvoljene mase:D uglavnom čudno oružje.Još nisam stigao do tenka(jesam ali skroz me ubiju oni skakavci ima ih 5-6) a u međuvremenu sam osto bez svih izlječivih sredstava osim (votke):D
|
zna netko gdje je u igri neki jako dobar artefact za endurance da dajo oko 100 na endurance, imal sam nekog ali nije baš, pa sam ga prodal...
|
poceo, igram polako, mozda do bozica zavrsim igru...
patch 1.5.05, i imao 2 CTD-a dosad... -_- nikako da me postede njih... |
k,moze netko sada dati par najboljih modova,linkove,opis,ovo sto ja gledam stranicu ima stotine modova ali svakom nesto fali itd..trebam vrecu ako postoji za prespavat,vozila mozda,neznam to je to manje vise..vidio sam retarda koji si je stavio nosivost 500kg i ima sve puske,debilno.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47. |