![]() |
Bas si mogo zapocet novu temu majstore :)
Jos kad bi Iskon adekvatno smanjio cijene odmah a ne za 3 mjeseca usparali bi mi puno truda :S |
40kn manje mjesecno, hm ... a bolje ista nego nista, iako bi bilo ljepse 140kn flat :D
|
Citiraj:
|
eee..to se trazi..sad cu i ja na flat..woah.. :D
|
Oooooo da imam 5gb a sad 10 za istu cijenu,nije lose...
|
A dobro i 40kn manje je ok, barem nesta. Mogli su barem malo i cijene brzina spustiti.
|
Hehehe ajmo se sad okladit da preko 50% onih koji imaju 5gb ce sad prec na flat :) nije ruzicasti vrag lud i glup :) na manjini koji imamo flat vec dugo tih 40kn ajde ni tamo ni vamo ali oni koji su prije razmisljali sad ce sigurno kao i oni koji nisu u opce razmisljali sto je bolje 10gb ili flat za razliku od 30kn :) sve je jasno... a sad nece snizavat cijene jos jakoo dugo :) hehehe to je to do iduce godine ziher... ajde kako svi kazu nije za bacit tih 40kn bar imas mjesecno za jedne cevape....
|
Citiraj:
Veliki čefapi 12kn a jedan do 15kn :D Vas pljačkaju na čevapima. :banned: |
Citiraj:
ali slažem se stobom... Ja imam 5GB paket i dali je sada meni "prebačen" paket na 10GB? mislim, od kada to vrijedi? Jel zvao netko szk pa priupito? |
Držim se teme..
Pljačkanje? :) |
Citiraj:
ćevapi nemaju veze sa internetom osim ako su 100 ili više kuna mjesečno :) |
Metar UTP kabla dodje oko 0,60KM (~2,4kn), od Slavonskog Broda do Doboja ima ima oko 100km, sto znaci 100000 metara.
0.6*100000=60000KM + koji pajacavac signala 10000 = 70000KM Mislim da se i meni isplati preci sa TEOL-a na T-Com. :D http://www.teol.net/cms/view.php/5311.html - Cijene paketa kod nas http://www.teol.net/cms/view.php/4804.html - Opis paketa Cijene pomnozite sa 3,7 da biste dobili cijenu u kunama. Eto vam utjeha, i BTW kod nas je GB prometa malo ispod 80kn, tako da nemate pravo da se zalite na T-Com :D Čisto ako je nekome mrsko da otvara te linkove sto sam gore stavio, evo najbrzi flat kako izgleda: FLAT PLUS
ŽIVIO TEOL!!! |
Citiraj:
pa da pljackaju 30kn porcija cevapa!!! uzasss morat cu na koridor na cevape 15kn se unistis!!! |
pozdrav
Danas zvao službu za korisnike da pitam od kada važe te cijene i od kada se primjenjuju kažu da vrijedi od jučer i sve stupa na snagu od jučer.Znači(barem se nadam s obzirom na upit)pošto sam na paketu od 5GB od jučer imam 10GB za istu cijenu.:D barem mi je tako potvrđeno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tako da je zakljucak da nas T-crime jos debelo pljacka i s ovim novim "popustom" :D |
Ne zapocinjati sa politkom! Procitajte pravila!
|
Pitanje...
Promjenom paketa na 10 Gb ne produzujem ugovor jel tako? |
neproduzujesh
|
Hvala lijepa. Onda ćemo pritrpit dodatni trošak.
|
|
@timmy75
ne zamaraj se, nego se prebaci na flat ak već nisi i uživaj slijedeći mjesec na torrentima :D super sad je flat znači 178kn što i nije puno kad je t-com monopol, a i nemam nikakvog sada razloga da se prebacim na drugog operatera kad uslugu koju mi nudiju gotovo pa savršena u odnosu na konkurente nesjećam se kad mi je pukla veza mislim da mi je zadnji puta pukla tam negdije u 10mj. prošle godine bio je problem do moje kućanske instalacije tel. inače sam sad na 5GB i idem na FLAT, torrenti čuvajte se :lol2: |
Citiraj:
|
SNizili su flat da navuću korisnike jer sad svako misli zašto uzeti 10gb kad za 50 kn više mogu imati flat. Kad bude 8 mbit i flat 200 kn to ce biti dobro.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobre cijene... šteta kaj nema neka "rupa" u brizinama, npr. 6Mbita.... Ovo je prevelika razlika za 100kn na 8Mbita, mislim ok je za 6Mbita više 100kn viša, al ne treba mi toliko..
Da bude negdje oko 200-220kn 6Mbita flat :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |