![]() |
:D
Citiraj:
Guraj ga po nogostupu. Ima isti efekt na zene. :D:D |
eh da me briga za žene, ne bi vozil husqvarnu nego neku cool sportivu. jer 8 godina star hard enduro nije baš eye candy :D ovo je prije svega meni gušt :)
|
a tko kaze da uopce moras stat?
hola to je enduro....kad se sjetim sta je frend murjacima radio po zapresicu... oni rotirku, za njim a frajer hop sa ceste ravno u polje kukuruza il neku zabacenu cestu... nikad ga uhvatili nisu....jedino kaj se nikad nije rostiljo nego je ko ghostrider uvijek obucen.. ak mogu tatini sineki mos i ti! nismo svi pred zakonom jednaki sta ces... znam ja jednog iz mog kraja..sa 17 se vozio zx-6r a sada 3 god kasnije yamaha R1,i u naselju gdje je naravno 50 ogranicenje on ga frajer na ravnici stisne valjda 2 glave...murjaci ga vide i nis sam se nasmiju...al nece njega bog...prvo mora sa sobom odnjet par ljudi.... dok ga jedan dan sa letvom ne docekam.... pa kad se ustane na sjedalo pras u piiip... eod |
Citiraj:
|
Može li samo netko pojasniti novi zakon vezan za svjetla? :S
|
Više ne trebaš imati upaljena svjetla danju, ali samo u ljetnom periodu (mislim da sam negdje čuo da se spominje datum pomicanja sata kao granica tog perioda).
|
nemoraju biti upaljena po danu za skoro cijelu godinu,ali moraju u periodu kad je zimsko racunanje vremena!
|
Ali mogu ih imat upaljena ako želim? :)
|
možeš. i po meni, puno bolje da se imaju svjetla...
|
Cimera jutros zaustavila policija. Ograničenje 70 km/h, vozio 92 km/h. 1000 kn. Neprocjenjivo.
|
ma najbolje mi je ovo 0.5 promila :D
policajac ti smije naplatiti 700kn kazne ako imaš više od 0.1 promila ako si napravio neki drugi prekršaj npr. nisi se vezao :) baš su ljepo prilagodili zakon da ti mogu uzeti više novaca :D |
pa jebiga oni prave zakone, po meni treba oderat svakog ko pije i vozi, a ovo si iskljucivanjem svjetala je glupost - mislim da bi trebala bit upaljena skroz.
|
Citiraj:
Ako je vozio 92 to je 82 (10km/h tolerancije na uređaje), dakle 12 km/h više od ograničenja što je 500kn, da je vozio 100-110km/h onda bi toliko platio. :chears: |
Citiraj:
nikad ne pijem i vozim... nemoš stati na samo jednom pivu pa onda bolje ovako :D |
Citiraj:
EDIT: držim kaznu u ruci vjeruj mi |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uf, a ja danas vozio 120 km/h po ulici gdje se vozi 70, mogao sam na*ebati samo tako... :D Žurio ujutro na posao, *ebi ga...
|
A slušaj i ja sam vozio di je 50km/h 160km/h i to se znalo zalomit malo malo. Dobro nikad ne vozim po propisima, znači pojas i brzina uvijek malo brže, ali sad ću dobro razmisliti kako ću voziti... Kad se samo sjetim da pravim 120-200km svaki dan po gradu.
|
Citiraj:
|
Ma opeko sam se, jedina kazna u 5 godina. Sad imam rješenja ako me zaustave tako da...
|
Meni sad priča frenda da nesmijem vozit iznad 74kw do 24 god, kaj je to istina ?? to me najviše smeta, imam vozačku 4 godine, radim godišnje min 50-60 tisuća a još od mene rade mladog vozača. Na motoru stajem jedino ako sam ziher da ne radim prekršaj :)
|
Istina, ali do 75 kW... :D
|
Svidjaju mi se novi zakoni , doslijedni su sa poskupljenjem goriva , ionak se zadnjih par mjeseci vozim sve sporije da mi autek manje cucla ... ( Ironija ) ...
|
Bez politike, ni u kom obliku. Da netko ne misli da sam prošvikao - obrisan je višak.
|
Citiraj:
Vidis da ce tu pocet sa javno vjesat o moj avatar zato sto se nemogu vozit 160 u zoni 50. :D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zna se tko je ovu glupost uveo, zna se također i o kome sada ovisimo. Zašto da se pravimo slijepi? I čisto da se zna, ja niti pijem kad vozim, niti uglavnom vozim prebrzo (ok, tome je i stari dizelaš kriv), niti trenutno imam auto jači od 74kW. Ali imam vozačku 4 i pol godine, hrpu, stvarno hrpu kilometara na kotačima, jedno duže vrijeme je bio prosjek 100km dnevno, na svu sreću, nikad izazvao nekakvo sranje na cesti i sada sam ja pao u nekakav zakon pod "mladog vozača" apsolutno bez obzira na iskustvo i slične stvari... Ovaj zakon je toliko besmislen, recimo za autobus polažeš sa 21 godinom, ali ga sada do 24. ne smiješ vozit, osim ako ne nađeš neki ispod 100 konja :lol2:. Pa gdje to ima osim kod nas? Kada vidiš kakvu glupost su donjeli, nemaš ništa drugo nego pogledati tko je to donio. A svi znamo tko je. |
nakon sto sam ovo procito prije god dana ne vjerujem im bas nista....
http://www.hraweb.com/vbulletin/showthread.php?t=29885 @mod,nadam se da nie bed kaj sam linko nes ovakvo...xD |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |