![]() |
nisam znao da je gta IV izaso...:fala:
|
Da, na svemu, osim PC-u...
|
Aaa popizdit ću od čekanja. Na čemu je bolji, xboksu ili ps3?
|
Ja sam probao igrati i x360 i ps3 (ne gta4) i ps3 kontroler mi bolje lezi u ruci, nekako mi je bolje napravljen bas za gta.
|
Citiraj:
ja sam mislio na PC verziju,a ne konzolaske. :( |
za PC u pravilu dolazi 6mj kasnije, da li će i sad biti tako to ćemo tek vidjeti
|
Još da izađe GT5 i isplatiti će se kupiti novi PS. :)
|
za racunalo pred bozic sigurno tako imam neki feeling jer vecina ovih koji su htjeli kupili su orginal za ps3 i xbox a mislim ako ce valjat mp da cu nabavit orginal ako ne onda cemo drugacije...
ali nemora biti da ce kasnit 6mj moze i godinu dana San andreas je kasnio pun klinac nakon ovog.. ako se ne varam mislim cak da je bila godina u igri... a grafika na kompu mora biti bolja definitivno! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
GTAIV shatters records with $500M in week-one sales
http://www.gamespot.com/xbox360/acti...ml?sid=6190520 |
Citiraj:
to znaci da gta IV izlazi tek za zimu(PC)??? :(:( |
Citiraj:
|
Ako se beta....err.. mislim, konzolaska verzija :D prodaje ovako,
nema razloga da ne naprave punokrvnu PC igru :fiju: Igranje GTA sa kontrolerom = igranje kosarke sa golf palicom :lol2: Mis i tipkovnica ftw :goood: Ako ne dodje na PC do 10./11. mj. ,ne moraju je ni pravit onda... Mafia 2 je uvijek tu :care: |
|
Prvo moram reci no homo lik je totalni gej.
Ovi skecevi i jurnjava sa renaultom su K-A-T-A-S-T-R-O-F-A. Sad me zanima kakva ekipa posjecuje tu max zonu kad je video dobio ocjenu 4.7. :lol2: |
Za kruh čovjek svašta radi. :)
Igra stvarno fenomenalno zgleda, a dok zadje za PC, već ću nadam se biti u posjedu PS3. GTA4 i GT5. Mislim da će to biti jedine PS3 igre u mom posjedu. :D |
Citiraj:
|
Ak bude za pc, a sigurno bude, da bar bude optimiziran za četverojezgrene procesore tak da dvije jezgre ne ljenčare, grafička bi ostalo trebala terat, još mi ostaje za jednu mjesta ak jedna nije dovoljna :D
|
jel zna netko kad bi trebao kod nas doci ps3 u paketu sa gta 4? dakle kao sto je dosao ps3 u paketu sa gt5 prologue-om...
|
evo ljudi odgovor oce li izac ili nece za pc...
pozdrav! http://pc.ign.com/articles/871/871415p1.html napisite svoje komentare..ja iskreno mislim kak su industrije igara pocele dobrano vuc nas pcgamere za nos..al neka im..nece dugo :) :) :) |
ma bude izašao :)
vidim kod tebe u profilu "CROSAIR 550VX EU":lol2: |
Citiraj:
|
Ma XboX je najbolja konzola samo za igranje! Osim dok GTA 4 ne izađe za PC XD
|
|
Citiraj:
|
Imam ga na ps-u i mrak je...doduse,jos se navikavam na novu,realniju fiziku al nije lose :chears: grafika je dobra,tu i tamo sam primjetio poneku trzavicu i greskice,ali rijetko...
topla preporuka :zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:35. |