![]() |
Citiraj:
http://zombix.net/glob/2007/02/22/op...esila-problem/ |
hm, sinoc je meni opet bilo na 40kbs ... ali rapid meni nikad nije ni bio problem ... vidjet cu danas navecer jesu li oni stvarno to rijesili...
|
Ok ako ne radi punom brzinom, ali tko zna što se skida, ionako se plaća noćni flat, pa ako radi 40-50 kb/s mislim da nema veze, druga je stvar ako se visi cijelu noć da bi se upotri***io downloadani sadržaj pa se poludi od čekanja : hitthewa
|
sve u svemu odlucio sam se vise ne zaliti..stvarno mi nije stalo..skinuo sam za sada 10gb to je 2x više nego što sam ikada skinuo s neta :D
|
nevazno sto se skida ... ako ja placam uslugu, zelim da radi punom brzinom u bilo koje doba dana ... ako preko dana torrenti rade na 100% onda treba i preko noci ... stvar je principa...
|
Citiraj:
|
A jel vam se sad mijenja IP? Neki su rekli prije da im je to sad u redu. (Zbog Rapidsharea pitam)
|
smjenja se uredno...imaš to par stranica iza ;)
|
Citiraj:
|
Ja sam dobio danas poštom pass i username, al čekam 1.3. da se spojim. Nego, ograničenje brzine je samo za p2p? Normalno se surfa, youtube, online cod2?
|
cod2 nisam probao....sve ostalo leti
a zasto se odmah ne spojis? naplacuje ti se po danima kolko si proveo na netu ;) ako ces sada biti do kraja mjeseca to ti je 5 dana..znaci cca 12,50kn ;) nije neki novac :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
o jesi jesi : evil : .. to je ono kaj si meni radil .. onaj ping .. .. bum ja zulidreti poslal te slikice kaj si meni poslal :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Super. Ne moram čekat 1.3. Hvala, Juve.
|
Yep, i Bug danas ušla u Optima svijet. Samo još trebam educirat familiju da ne klikaju na Iskon od sljedećeg mjeseca :p
Btw. ne pušta me na Korisničke stranice jer kao krivi username i/ili password, Koji k... onak, spojim se na net pod istim imenom i lozinkom i onda neš brije da je kriva lozinka. Nisu se još javili dečki s podrške. 22h, here we cooooome :D |
Citiraj:
|
a kaj bih drugo trebala?(probala sam i bez @optima-dsl i sa, same ish)
|
Hm, trebalo bi raditi ovako: xxx@optinet. Meni su se prije 20-ak min javili.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
toliko o tome sa zombixa da su rijesili ... ovo je vec debilana ... stvarno im predugo treba da rijese ovaj problem....
|
Zato sam ja uzeo rapidshare account i sada pičim :)
|
to mi je onda isto kao i da sam uzeo flat kod t-coma ... ista cijena flatmin+rapid=flat kod tcoma ... mozda ti je to isplativije ondak?
|
kak vam idu torrenti sad???meni isto ko i ovih dana iznad 50kb jako tesko a pred jutro padaju na 20kb???
|
30-40kbs ... isto kao i zadnjih tjedan dana ... koma ... zato cekam 1.3 da mogu po danu skidati ... a i tzombix je upoznat s problemom, pa ako nista drugo mozda on moze nesto urgirati kod optime, barem svojim clankom ili postom na blogu ( nadajmo se )
|
Hm jedno pitanje: ja sam na t šrotu i paket 5 gb kako da ga otkažem da pređem na optimu ili moram se vratit na start paket .
ako mi neko može objasnit jednostavno. Hvala jel glupo je plaćat i jednim i drugim ,nije isplativo..................: hitthewa |
lol helld, ti masturbiraš nad tzombixovim blogom svaki dan? :D
|
Citiraj:
|
snermin pa stavi si na t-comu start paket,od iduceg mjeseca,mozes to ucinit na njihovim stranicama,a na stranicama optime ispunis prijavnicu za dsl trrafic..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:15. |