![]() |
yes yes, moja krivica, al htio sam prvo da vi meni posaljete mail, pa onda ja vama :D w/e, poslat cu skoro (30kn)
|
Nabijem te. :D
Javi se na MSN radi pokojeg FW-a i slicno, nemam nikoga od vasih na listi. ;) |
ali zato Skorpiju svaki dan cimaju na MSN za war :D
eTa bigAdvance, atha njube, ne sjecas ih se? :rolleyes: P.S. i nemoj nabijat ljude okolo : roller : |
Citiraj:
:D |
da, fakat nema žive duše...pustoš... :(
valjda će se to poboljšat u dogledno vrijeme :) ja (strpljivo) čekam... |
ja san čera naletil bil i od kad san videl na ASE 4 ljudi, prošlo par minut, spojin se, a gori ni pasa... pa san šal spat...
|
Aha...:(
Meni je rekodord valjda bilo je jednom 7 ljudi na severu da sam ulovio :( |
preksinoc nas je bilo 8vs8?
|
Možda da se puste ljudi bez plačanja? Meni ne smeta, uvijek ću dat ako je gore dobra zeka.
|
Očemo na server.
U 23:00 sam gore i čekam. |
Eto i mene onda.
Ajmo ekipa - zašto smo platili :rambo: |
Sramota.
Platili smo a na serveru ima rijetko kad više od 6 igrača. Ili ćemo igrat ili ga otključajte pa neka svi igraju. |
Imam jedno pitanje. gdje ste kupili server? Kakav je ping? Uzeo bih CS 1.6 server pa me zanima dobar ping i no lagg.
|
Citiraj:
|
ima li koga za : Machineg ??
|
jel se jos uvijek igra s&d po defaultu? jednostavno mrzim to...:(
|
evo jel može navečer ~20h? pa da se okupimo i odigramo :) ko je za?
|
trenutno je DM...
ja sam za odmah :D |
dolazim
|
OBRATI PAŽNJU! Ako neki članovi tako jako mrze sd, neka se dogovore međusobno da se skupe određeni dan na serveru pa će mo organizirati dan za dm ili ctf, nije bed. Ako ljudi igraju sd i jedan kuka da bi dm, to naravno ne prolazi. eventualno možemo odrediti dan kada će s evrtiti dm, tdm, ctf isl. otvoreni smo za sve prijedloge, samo bez kuknjave molim. |
di ste?
|
Server zjapi prazan :(:(:(
|
Predlažem da se server otvori za svekoliko pučanstvo pce foruma, barem privremeno.
Ovako nikad nema nikog i malo je glupo :( |
Citiraj:
Nije stvar u lovi, ali kad god hoću igrat nema nikoga. Trebamo topovsko meso. |
Citiraj:
|
osobno ne vidim drugog riješenja nego da se password zatražuje kao i prije na pm, a da plačanje bude donacija
|
Ako i dalje bude 30 clanova koji ce placati, nema problema.
|
ja budem aposlutno :) zbilja mi nije neki problem dat 30kn za 2mj. zahebavanja :D - samo recite kad i ja šaljem (ovaj put vjerojatno baš prek računa) :)
pa dajte narodu da igra, bar da probamo.... |
žao mi da zjapi prazno a neki su uložili golem trud da to sve podignu
|
info
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |