![]() |
meni digli , na testu dobivam oko 850 , al nabavio sam akaunt od frenda pa uopce vise ne koristim shugavi tcom dsl nego besplatni amis :)
makar nikad cuo za njih lol |
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
meni još ništa od brzine,ubit ću nekoga
|
@ edori
De suti nemoj se buniti, sto bi ja dao za takav upload da se ne osjecam kao ebeni leecher :) |
svi smo mi leecheri, bez obzira na to kolki nam je UL :)
Citiraj:
jesi probo uploadat nes? stvarno ide tom brzinom? mislim da bi to trebo prijavit il ce ti jos rec da si im krao vezu... |
Citiraj:
ali vise bi volio da su se zeznuli na DL :D Astral jesam sa frendom preko messengera i stvarno ide do 70 kb/sec :) |
Last Result:
Download Speed: 858 kbps (107.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 150 kbps (18.8 KB/sec transfer rate) nije bas kako bi trebalo al ajde neka.... |
meni nije ni to,su kome sa trnja digli?
|
i meni povećali brzinu,ali nije stalno ista,testiram 3 puta na bwmcarnetu u 3 min i svaki put dobijem drugi rezultat.
|
testiraj ovdje: http://www.speedtest.bbmax.co.uk/
al ne vidim problem...svaki put ces dobit +-20kbps iliti +-2.5KB/s, mozda cak i malo vise |
jednom dobijem 800 i nešto pa 600 i nešto odnosno downlaod jednom 110kb jedno 80 kb.
|
cudno, nebi smjelo bit bas tak, a kad downloadas nes, jel ti pada download pa se povecava ili se drzi izjednaceno?
|
Evo gdje još možete testirati brzinu - http://bwm.carnet.hr/
|
Citiraj:
Koristio sam i prvi put firewall. Evo sad sam koristio ovaj tvoj, ispalo mi je dl 922 kbit-a i ul 151 kbit-a. |
ovo sranje varira,sad mi je pokazalo 830 kbit-a. ma ustvari baš me zaboli...
|
imam dojam da su mene zaboravili,kome da se žalim ako mi ne dignu ovaj tjedan?
|
0800-9000 ili idi u najblizi t-centar
|
Citiraj:
EDIT: kiki89 je bio brži :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Upload Speed: 147 kbps (18.4 KB/sec transfer rate) sa firewallom i bez mi dođe isto |
Sa firewallom:
Download Speed: 841 kbps (105.1 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 157 kbps (19.6 KB/sec transfer rate) Bez Firewalla: Download Speed: 919 kbps (114.9 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 157 kbps (19.6 KB/sec transfer rate) |
1 privitaka
Evo moje nove brzine :D
Privitak 6309 |
Ima netko 2mbits vezu doma? Reicte mi vrijednosti sa ovih speed testova.
Meni je 1712/208kbits Jesu opaki, za popizdit... |
ljudi moram vas nekaj pitat, jako me brine to, jer ne želim se vratit na šugavih 5kb/sek.... dakle, selim se i jako me brine to što sam uzeo broj od tog stana di se selim i provjerio dal ima tamo adsla... NEMA!! užas... e sad moji starci bi selili i ovaj broj preko kojeg sam sad spojen i ima adlsa, znači nebi više bio taj broj u tom stanu na kojem nema adsla nego moj sadašnji na kojem sad ima... i pitanje je dal će mi bit na kraju u tom stanu dsla, dal to ovisi o lokaciji ili broju....možda nekog zanima-sad sam u novom zagrebu kvart siget, selim se u trnsko...
|
evo digli i meni na 1024
evo testni rezultat....http://www.speedtest.bbmax.co.uk/res...43876&v=222220 |
Citiraj:
|
Ma u svakom kvartu u ZG je centrala modernizirana samo je pitanje dal trenutno ima slobodnih portova na DSLAMu. Niš se ne brini ako ima zainteresiranih "brzo" će ti biti dostupan
|
he he he, povecali danas u 2:50 ujutro u samoboru....
hirz d test. Speed Test Results Downstream 855.3 Kbps ( = 0.8 Mbps ) Upstream 159.4 Kbps ( = 0.2 Mbps ) CaRNet Download: 850.60kb/s Upload: 158.75kb/s ovo je bez firewalla |
evo napokon i meni povečali 858kb/s sa 158kb/s sa firewallom
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:05. |