![]() |
Ah oblivion ostavštvina...
- spavanje - imbecilno "trošenje" oklopa i oružija - first person :) - lockpicking - skill nevažan - za sve postoji odjelo koje te u hipu pretvara u eksperta - neki posebni skillovi za korištenje stvari tipa power armor :puke: |
bokte ja zapo u nekoj podzemnoj sa trilion mutanata a municije nemam za guns uzas.... igra je okey bas mi se svida sto mogu istrazivat itd itd... ali moja jedina zamjerka su ta odjela nikako da nadem neko i onda nade i odmah moram neke dinde minde imat uzas.... al dobro kak je tak je.... moram nastavit pa ono igram polako pa cemo vidjet... btw glavni quest rjesavam al ono i 10 drugih sa strane heheh
|
našel sam magnuma s optikom:Machineg::smoke:
|
Baš prošao main i masu side questova. Ima hrpa interesantnih lokacija po mapi. Jedino je bzvz kaj nemreš nastaviti igrati nakon završetka main questa (taman uzmem nadrkani laser pistol od glavnog bed gaja i u mp3, kraj igre...)
Ugl, dobra igra, masa ljudi ju je popljuvala, no ispala je čist ok. Atmosfera, humor, bloddy mess...kaj češ više :D Citiraj:
|
Lincolns Repeater, puska je zakon :goood: samo jako malo metki sam nasel koje ona koristi
http://img518.imageshack.us/img518/8...hot6zg3.th.jpghttp://img518.imageshack.us/images/thpix.gif btw je uspijel ko sloziti mislim da se zove nail gun??? postoji nacrt za njega koji kosta oko 1200 mislim, a municije ima na bacanje... |
zamjerke:
oblivion stih , znaci : - cekanje, pronalazenje kreveta za spavanje - jos pojednostavljenija mehanika kradje i suljanja iz obliviona (crosshair ne nestaje ako se nalazis u sjeni ili na svjetlu..) - lockpick - one podzemne postaje me dosta podsjecaju na dungeone iz obliviona - animacije likova (dobro ovo mi toliko ne smeta posto ne patim na grafiku) - kupnja i opremanje kuce - jednako rijesen combat (lijevi klik pucanje/udaranje, desni blok - i to je to) znam da to i nisu neke mane posto je sve gore navedeno bilo dobro izvedeno u oblivionu ali toliko su mehanika preuzeli iz obliviona da imam osjecaj kao da igram fallout mod za oblivion glavna zamjerka u igri mi je lose izveden sustav karme pokusavam bit iznimno negativan lik u igri ali jako je tesko zasto? 90% questova je orijentirano na pomaganje drugima ili izvrsavanje zadataka koji na neki nacin pozitivno utjecu na druge tako da ugl dobivam pozitivnu karmu za izvrsavanje questova rijetki su questovi u kojima doista imas izbor izmedju pozitivca i negativca - jedini pravi questovi na kojes am dosad naisao a da imaju takav izbor su unistavanje ili spasavanje megatona i rijesavanje ghoul situacije sa tenpenny towerom (mos ih pobit ili rijesiti nekakav dogovor) mislim da je igra i dalje trebala ostati pravi RPG sa isometrijskim pogledom i combatom na poteze (turn based) igra je i dalje zabavna, ali nije nista sto bi se isticalo od ostalih igara iz zanra (pogotovo od obliviona) nadam se da ce modovi biti jednako dobro kao i u oblivionu svaka cast bethesdi na izvrsnoj podrsci za modanje u vecini svojih igara |
Citiraj:
Aha, i to bi riješilo stvar, tada bi Fallout 3 bio savršen ? C'mooon. |
sa pogledom bi bilo ok,ali turn based ne...
|
Citiraj:
mislio sam na to da bi onda igra ostala u duhu fallout fransize ovako ispada da smo dobili izvrstan oblivion mod svijet bi onda mogao biti jos veci i nastanjeniji (vjerujem da je lakse nastaniti neki svijet u "sim city" pogledu nego kad sve moras raditi u 3Du..) nedostaje mi i raznovrsnosti - ovdje sve neke rusevine i pustos, dok si u fallout svijetu imao vise gradova koji su bili obnovljeni i sa vlastitom vlascu (tipa little reno, redding, san francisco, etc) okej je igra i u ovakvom formatu, ali mislim da bi bila bolja u onom klasicnom RPG formatu |
Bio sam siguran da cu igru bez razmisljanja kupiti. Ali...
Nakon procitanih vasih postova postao sam neodlucan. Prvo, Fallout nisam igrao (osim Tactics:BoS, a njega sam prosao x puta). Isto tako volim i Oblivion i Morrowind. I sad ne znam sta da mislim o Falloutu 3. Dali cu se oduseviti zbog spajanja dvije od mojih najdrazih igara u jednu ili cu ostati razocaran?!? Kupiti igru ili ne? Bojim se da ce biti kao s 2 delikatese: svaka za sebe je fenomenalna ali ako ih pomijesas dobit ces napoj :hitthewal: |
Kupi igru jebena je, pusti ove seljobere gore. Ako ti se svidja prica za gameplayom sigurno neces zaliti. Istrazivanja imas dosta, e sada ovi gore su valjda fanovi od fallouta 1 pa se bzvz nabrijavaju. Da je igra ostala onako iz pticije perspektive, bilo bi katastrofa. Ja sam odigrao Fallout 1 i 2 i mogu sa sigurnoscu reci da je trojka odlicno ispala. Uvijek postoji prostora za napredak i ne kazem da je igra savrsena, daleko od toga, ali za odigrat barem jednom....definitivno.:chears:
|
Evo dogural sam do lvl20. Na kraju mi je ponestalo side kvestova pa sam išel i ubijal bezveze po mapi. Uzel sam si explorer perk i prikazalo mi se još prek 30 lokacija na mapi ali sve su vecinom bezveze osim one ak slušate 3doga ' there is a real green forest somewhere...', i ako mislite da je igra prelagana u borbi odite u grad deathclawa to je jedino mjesto gdje mi je borba bila čelenđing jer iako imam power armora vrag me rastrga u 3 udarca a još dok ih par krene odjedanput...
|
Citiraj:
Gumby skini igru, probaj, pa ako ti se svidi kupi pravu stvar ja ju igram i svidja mi se ali misim da su fallout 1 i 2 odradili bolji posao sto se tice samih likova i okruzenja |
Ja sam došao taman do dijela kada moram izaći iz vaulta, ali onda se sruši igra. Tu mi je ujedno i zadnji savegame, pa kada idem na "continue", taman da će učitati igru i izbaci me...
Ima li tko rješenje? (može i na pm) |
Citiraj:
Isuse bože daj malo interpunkcije. Pobogu ovo je mučenje čitat FFS. Ja imam kronični nedostatak vremena pa ne stignem igrati, ali past će i to na red :) Sinoć sam igrao jedno pol sata, u Megatonu švrljao Mapa je katastorfa, bože izgubiš se 10 puta dok nešt nađeš :/ |
Evo malo poticaja za igranje
Nisam očekival da bum ovo čul u F3 ... I call him Herbert but his real name is Bob ... Valjda znate o kome govorim bil je u F1 i F2 Veli mod bez puno spoilera pa nem rekel di je, ak koga ludo zanima lokacija nek pošalje PM. |
Evo igram ga i ja vec par dana i mogu samo reci da mi je posve jasno zasto se ne svidja ljubiteljima starih fallout naslova - ja ih osobno nisam bas mogao progutati a ovo mi se svidja. Dakle, potpuno je drugacije i logicno da se fanovima starih ne moze svidjeti da se jos tri puta zove fallout :D
A sto se tice perspektive - i oni stari bi bili u 3Du da je tehnologija to omogucavala, izometrija ima smisla jedino u hack&slash glupostima kao sto je diablo. Jedino sto bi u slucaju da su ostali na tome svijet bio puno veci i (ako je to uopce moguce) monotoniji nego sto je ovako. Mene u igri osobno jedino smeta sto se sve desava 200 godina nakon rata a sve izgleda kao da je rat bio i zavrsio prosli tjedan. I to me grize cijelo vrijeme dok igram i stalno zbog toga pljujem u sebi igru. Da mogu biti takva jebena picajzla.....nisam znao :D |
one question... kad popijem nesto za rad resistance, dal mi taj resistance uvjek ostane na toliko koliko sam ga dignuo ili je to trenutni efekt i opet se vrati na staro? I ako mi moze tko reci gdje se moze nauciti skill za nosenje onog armora od brotherhood of steel (onaj teski oklopnjak :D). Moze i na pm da nebi bio kao spojler :)
|
ne drži to zauvijek, piše ti kad prestane djelovati...a za power armor ne znam, jer ne ispunjavam baš questove nego više istražujem, i ispunjavam side questove...sad sam u Dunowich buildingu, stvarno zanimljiva kuća:D posjetite je...
|
Citiraj:
|
Za Power Armor
EDIT: kasnim :p |
fala :beer:
|
Citiraj:
ja zasad nemam ni jednu zamjerku na igru.... trenutno sam u megatonu i nakon što sam obavio sve questove sada sam odlučio svih pobit u toj rupi :lol2: koga god vidim taj leti u komade :lol2: jedino me čudi to što ne možeš ubit klince (sina od šerifa,i onu malu klinku)....ali ajde, ipak takav barbarin nisam :) |
Izgleda da postoji alternativni način da se nosi power armor.
|
Fallout 3 Freezing randomly in the game, sometimes permanently.
Solution : Code:
1. Click Start http://pce.hostili.com/images/fallou...vmf8_thumb.jpg |
Citiraj:
|
dakle napokon mi je dosao fallout i instaliram ga pokrenem, ekran se zacrbi i onda me izbaci na desktop
reinstalirao sam ga jedno 10 puta i uvijek je isto updejtao sam direct x i drivere za grafu al isto se dogada ima netko rjesenje? moze i na pm |
Ja sam se navukao na igru ko neka klinkica. Nije kao dobra stara dvojka ali ima svoje prednosti :)
|
Ljudi moji.
Kakve su to new age gluposti da nemres djecu ubijat??? Citiraj:
|
Jel poznat kome ovaj armor :smoke: :D
Sliku u thumb :-) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:22. |