![]() |
Citiraj:
Ako je to istina, pravi potez. Nema bolje prilike za zaradu kad američke megakorporacije sami sebi uništavaju zaradu. |
Ja sam uzeo Division 2 nedugo, igram ko lud. Već sam preko 10h natukao.
|
Nisam siguran jel :respekt: sarkastični ili je stvarno oduševljen s ovim što je linkao. :kafa:
|
Citiraj:
Tehnički, ni ja se od ove ture neću naigrati :) |
Citiraj:
Istina većinu ne, ali od ovih što su nedavno dijelili stanley parable, kingdome come deliverence i this war of mine definitivno budem Instalirao sam i sundred što su nedavno dijelili, dobra igra, bacim povremeno, no nisam siguran dali ću prelaziti jer postane hardcore |
Citiraj:
|
Ja bih i dalje da nastave/naprave novi UT. Jbg, igra vaše i naše mladosti :D
Playdead? Ajd, mozda nas pocaste sa jos jednim draguljem :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To kao i komedija danas. Nije smjesna. |
Mene veseli ulaganje u dobre developere...PC-u trebaju visokobudžetni SP naslovi. Ostalo me ne smeta. Epic radi super stvar za platformu.
|
Citiraj:
Nemam problema sa više launchera... gog riješio ujedinjenjem sve u jedan pa imam sve igre na jednom spisku. Samo da dopuste reviewe ljudi... Medije tj shillove ne pratim. |
Drawful 2 free
|
Jbte pa ovaj Tormentor x Punisher je neki klon Hotline Miamia, igre desetljeća, samo u nekom Doom settingu i manje taktike, samo makljaža. 184mb - to su igre, skida se :D
EDIT To ne može u istu rečenicu sa Hotline Miami. Samo jedan level i nabijanje što većeg scorea sa killovima (scoreboard) tj. nema nekog prelaženja. OK za zajebanciju, ispucat se 3-4 puta i to je to |
Jebemti da ti jebem epic, imal nekih problema sa Launcherom, uninstall i opet reinstall i đubre mi je zbrisalo RDR2 od 118 GB!!! Sad bum trebal čekati 8 dana da ga skinem. Pa Epiče mamu ti ..bem!!!
|
Samo install u istu lokaciju i naći će
|
Citiraj:
|
Pa ispovrati folder sa nekim programom za ispovracanje foldera/fajlova. Nije bio na systemskoj particiji, jelda? I onda pusti launcher da checkira i skine corrupted/missing files.
|
Budem probal fala
Edit: ili program ne valja ili kaj, ali našel mi je samo 8gb od 118gb....:( |
|
|
@Drvoje
To je stara vijest kolega :D |
My bad, vidim sad na prošloj stranici link -.-
Uglavnom sutra ističe "ponuda" |
Dobro da je postao, ja propustio pa sad "kupio" :)
|
|
Jel zna netko dali Epic ima Cloud? Ne mogu nigdje pronači.
Pitam jer nemam mista na hdd pa bi izbrisa Metro exodus, a nebi tia izgubit save game tako kada me opet uvati volja da nastavim. Thnx. |
Settings, Enable Cloud Saves.
Ali.. Ako nemaš u igri Enable Cloud Saves, neće ti sejvati. Otvori Library, s desne strane na igri imaš 3 točkice. Stisni. Ako nemaš enable/disable Cloud Saves, neće ti sejvati. Znači, ovisi od igre do igre. |
Da li vam se sporo Epic store program otvara? Stranice i ostalo? Meni užasno sporo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |