![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Kaže teta za šalterom da ako se uzme neograničeni net na 24 mjeseca (ovaj za 169 kn), imam pravo na privremeno isključenje usluge u trajanju od max 6 mjeseci godišnje, te da ti u tom periodu ne stižu računi i ne plaćaš ništa. Meni ovo zvuči malo nevjerovatno. Ima li ko kakva saznanja o tome? |
Citiraj:
|
Pitao sam i to, tj koliko naplaćuju stavljanje usluge u mirovanje - reče ništa, 0kn.
|
Citiraj:
Privremeno isključenje je moguće nakon 3 plaćena računa. |
Htio sam uzeti sad ugovor i router, pa poslije ako dođe EVOtv, nadodati i njega...kažu ne može, da moram uzeti sve odjednom. A ovi iz EVOtva pojma nemaju kad će i šta će. Spajanje EVO i tele2 traje do 30.6.
Fino Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
kako doc do postavki ovog rutera kaj dode sa pokucnim?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Evo ja sam uzeo na par dana i sad vratio maloprije.Brzina oko 50 dl i 45 up.Ping je od 5ms do 15ms.Dugo selo.Fantasticno naspram adsla 10/1.Cekam da mi istekne ugovor sa adslom i uzimam to.E sad ja cu to uzet bez ugovora i zanima me koji ruter uzet a da ima isti ili jaci signal i da li sa iskrinom duplom antenom dobivam jaci signal ili je zanemarivo.Ili neku drugu antenu preporucujete?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Cemu inace sluze antene.., jel za pojacanje signala, ili mozda za pranje sudja? ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
također me zanima da li je moguće nekom antenom, vanjskom, dobiti bolji prijem signala.. |
A gle znam da se dobije bolji signal sa antenom ali ako to nije povecanje od bar 15 mbit ne isplati se tolke pare utuc
|
Pa pitao si "da li sa iskrinom duplom antenom dobivam jaci signal" a sad kazes da znas da se dobije :)
Na ovo drugo pitanje, jel ces antenom dobit povecanje od bar 15mbit, ti ne moze NITKO tocno odgovorit, jer to ovisi o nekoliko varijabli... |
jel itko uzeo te iskrine antene do sad i napravio testiranje pa da nam moze dati nekakve konkretne brojke?
|
Citiraj:
I ostatak vip homebox turbo teme poklikati. Dečki su sve složili što se dalo... :fiju: |
usporedjujes kruske i jabuke, 800 vs 1800 mHz :)
|
Ja sam probao sa tele2 karticom na bonove i brzina mi nije neka. Sumljam da na pokučnom bila bolja.
3G http://beta.speedtest.net/result/6302834421.png 4G http://beta.speedtest.net/result/6302838250.png Ruter Huawei E5172 |
Citiraj:
:kafa: |
gle, mene ne zanima signal (pogledaj mi parametre signala stranicu unazad), mene zanima razlika u speedtestu... sa signalom si rit obrisem ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jok, antena NE povecava brzinu, nego signal!
ANTENE SLUZE SAMO ZA POBOLJSANJE SIGNALA, a brzina ovisi o puno drugih faktora. Ako vec sad imas (priblizno) max brzinu, sa vanjskim antenama neces osjetit bitnu razliku. |
up imam skoro max ali download je najvise bio 60.Ma ja bi samo da mi bude konstatntno ta brzina i zato bi puknuo iskrine antene da drze stalnu jacinu signala.
Ovak moram tocno na jedno mjesto stavit ruter i onda varira od 40-60 u prosjeku 50 a s antenama bi mogao stavit ruter gdje ocu tj da imam sto manje kabla od rutera do antene |
Nezahvalni korisnici, sam bi antene kupovali i veće brzine lovili :D
Frend u Austriji isto ima 4G flat, ali kaže gore je brzina "lockana", on ima 30/10 fixno. Tak da trebali bi biti zahvalni kaj su trenutno unlockane i nadamo se da će takve i ostati. |
tele2 -ova ponuda je i cijenovno i brzinski komperativna čvrstim vdsl linijama pa je razumljivo da je brzina takva, da je max 30/10 teško da bi se progurala na tržištu.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |