![]() |
Komodorac i Blu Max,386 i NetworkQ rally,486 i Starcraft,Pentium C&C + Warcraft 2. To je ono čega se sjećam pa mi je vjerojatno bilo najbolje.
|
zx spectrum:
formula 1 tennis manic miner commodore64: blue max amiga: elite pang take em out flash back....bilo ih je jos gro pc: doom doom2 UT itd........... |
ps one: f1 arkade, f1 2001, crash bandikot,
pc: f1 2002, packman, fifa 2005, hugo bugazom... |
par naslova o kojima sam bio ovisan before 2000. :D
PSX: Twisted Metal 2: World Tour ; Tekken 1 i 2 SNES: Street fighter II Turbo ; Zelda (prva na SNES-u) NES: Super Mario BROS 3 ; Contra (serijal) N64: Mario Kart 64 ; International superstar soccer 64 PC: Duke Nukem 3D ; Mortal Kombat 1,2,3 edit: Zaboravio sam dodati Death Rally :D tu igru dan danas znam odšpilat :) brutala teška :D |
Stunts
OK, znam, nisam se nit rodio dok je izašla no to je jedna od prvih igri koju sam igrao na kompu. Imali smo u školi stare kompove s desktop kućištem (sjećam se da su imali CD-ROM, 4x :D), Siemens neki na kojem je bio DOS pun igrica. Igrali smo dvije igre - Stunts i neku zimsku igru, skijanje, sanjkanje, grudanje itd. Road rash - legendarna igra, imam je i na novom kompu :D Heroes 3 i Starcraft - igrao sam ih na PI 133mhz, 30mb rama, 1mb vram, 1,2gb hdd. Starcraft je štekao na Protoss kampanji... :D |
Kod mene prvi kontakt sa igricama je bilo na konzoli "terminator" zute diskete i pici super mario i ostale igrice, jednom prilikom posudio susjedu i on mi to fino sve sprzil tako da sam bio suh sa igrama dok nisam uzeo pentium 4 kada je dosao i prva igra na njemu army man =)
|
Superfrog na amigi =) i danas ju tu i tam igram iz dosade =)
|
C 64 - wizard of war, eagles nest, golf
Amiga 1200 - alien breed 3D - valjda 5 FPS/s traps and treasures, pinball, golf |
Pirates, Monkey Island i sve druge sa gusarima :)
I kako je divna bila grafika sa Amige prema pixelima veličine oraha na tadašnjim PCima :) |
Street Rod - meni najbolja igra ikad :)
|
The Gold of the Aztecs na Amigi je bila igra zbog koje sam bio ljubomoran na frenda i stalno dolazio igrat kod njega...
|
blood, doom2, duke3d xD <3
homm Monkey Island xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
Našao sam podatak da ima 2% igara koje ne rade http://whirlpool.net.au/wiki/?tag=ps2_faq_compatibility pa nije tako puno :D |
na SNESu
Super Mario World 2: Yoshi's Island Zelda na N64 Mario kart 64 |
cs 1.5
duken nuken tetris super mario |
Awww, zaboravio sam na Pokemon Yellow. Prva Pokemon igra koju sam igrao mjesecima. ;)
A i danas ponekad zaigram Pokemon Emerald, trajat će duže od tetrisa. :D |
Commodore 64 : Blue thunder, Commando, Ghosts and goblins, fliper i josh neke igrice
Rambo : sve sto je bilo na njemu Sega : pojma nemam, ima ih dosta PSX - Tekken 1,2,3, FF - svi koji su izasli i josh puno |
uuuuu koja zakon tema.....
ZX Spectrum kako sam ubijao igrice na ovom mališanu, a kako li se tek grijao pssss... hungry horace, horace goes sking ma brdo ih je bilo neznam ni cvima imena... :goood: imam osjecaj da su mi onda igre bile punoo zabavnije... ili sam ja bio puno nezahtjevniji ;) |
Duke Nukem 3D
Doom 2 Diablo Starcraft Grand Prix 2 Unreal Tournament Quake Bomberman :goood: |
Duke Nukem 3D
Doom 2 Diablo Starcraft Grand Prix 2 Unreal Tournament Quake Bomberman :goood: |
road rush
heroes of might and magic 1 xD mdk princ of persia xD (onaj prvi u dosu) pong :D i ona neka igra kojoj se nesjecam imena al si imo tenkic koji se pnasao kao crv :roller: |
C64:
Beach Head Commando GameBoy: Probotector Tetris Super Mario Land serijal PC: LucasArts point and click avature Golden Axe Cannon Foder Warcraft I, II Rise of The Triad Mortal Kombat Duke Nukem 3D Little big adventure serijal Flight of the Amazon Queen |
bomberman, po cijele dane 2-3 nekad i 4 playera i svi na tipkovnici :beer:
onda oni neki topovi, kojima si morao odredit udaljenost nagib i vjetar pa bi gađao drugog wormsi (neznam koji) monkey island heroes 3.. jos imam cd iz 99te i Claw :goood: |
Na commodore: commandos, who dares wins, karate, scrambles.......
pc: wolfenstein,cats |
spectrum: gorillaz i gold digger
amstrad: fruity franck i arkanoid i manic miner amiga: pang, dogs of war i wings of fury psx 1: alien vs predator, nba 2006 i tekken 1 |
Pitanje jedno...
Sad sam se sjetio jedne naše igre koju sam kao klinac jako volio... Igra je kviz, ide se po poljima pijunima i odgovara se na pitanja iz različitih područja. Ukoliko se jede drugi pijun onda se trebaju odgovoriti dva pitanja. Nikako se ne mogu sjetiti imena, a došlo mi je da ju igram... Ako netko zna, pomagajte :beer: |
Citiraj:
|
Puno hvala... :chears:
|
Pc:
Diablo I II Heroes 3 s svim dodatcima C&C Red Alert |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |