![]() |
Nije to onda prava Hrvatska, triba se dobro napit krvi i živaca svima koji imaju želudac pogledat reprezentaciju :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Znači jednom smo izbacili ukrajince u baražu, jednom smo bili iza njih 3. u skupini, a sada nam još fali 2 mjesto bez baraža u kolekciji, a ukrajinci iza nas :roller: Što se tiče Dalića index je nedavno pisao da je on zamjena, a nažalost ni on nebi bio da nema neke veze sa "familijom". Zoki je bio njegov nasljednik tamo u arapskom klubu, neke veze imaju, ništa nije slučajno. |
Neloš tekst klik,jer je istinit.
|
Citiraj:
|
Ja mislim da su trenutno najjači naši treneri - Prosinečki, Jurić, Vladimir Petković, pa čak i Slaven Bilić koji sad ima dosta iskustva i solidnih rezultata. Treba gledati i težinu lige u kojoj se igra. Recimo Petković ne proizlazi iz kaljuže niti se vucara po hrvatskom medijskom prostoru pa vjerojatno nikad nije bio (niti će biti) u široj listi kandidata. Nije neki Klopp, ali je doktor za kojekave štimce, čačiće, jurčiće i sl.
|
Po mene Prosinečki treba još par g. iskustva,Bilić tek nakon još 2-3 kluba.Ali imamo mi i jednog Nenada Bjelicu kojeg svi zaboravljaju jer je stjerao sadašnje strukture HNS-a u .urac pa ga nitko ne spominje.A Dalićevi uspjesi ne smiju proći nezapaženo i NITKO nema finale LP(ma koja ona bila) par kupova i prvenstava,čovjek je pokorio Aziju u par godina.Bio je trener u mladoj repki.I sada to iskustvo samo treba pretočiti u A repku i poslije Europa mu je na dlanu.Ovo je jedan od rijetkih koji nema što učiti o poslu(samo se nadograditi) i čisto se čudim da ga je Šuker postavio(vjerovatno pokušava spasiti stolicu poštenim potezom).Samo se nadam da će ostati za slijedeći ciklus i da će imati vremena s ovom generacijom.
|
Dečkima se ne da igrati nogometa. Neće to nijedan trener promijeniti.
Trebamo nove klince sa željom i motivacijom. Svih 22 komada. (hint: Hrvacka - Mehiko - 2017 godina) Ali nije sranje samo kod nas, kod mnogih repstacija se to događa. Evidentno je da igranje u velikim klubovima za velike pare uzima svoj danak našim vrlim repstacijama. Modrić goes where the money is. A money bome nije u repstaciji nego u Realu. Isto vrijedi za svakog repstativca. |
Citiraj:
Nema to veze s lovom. Ne dobiju ni igrači u drugim repkama puno veću lovu (u razmjeru sa plaćama koje deru u klubovima) pa su im rezultati kud i kamo bolji. Nažalost, kod nas je problem kaj od glave do repa sve smrdi i ne valja... a nemaju ni onda ovi puleni volje igrati.. |
Citiraj:
tak se vjerovalo šitmcu, biliću, kovaču pa i čačkeu i na kraju smo jedva čekali da budu smjenjeni.. azijska LP nije nikakvo mjerilo kvalitete. točka. love za stranog trenera se ima. kvlaiteta većine pojedinaca je tim stranim trenerima poznata. no očito nitko ne želi doć trenit repku iz ZNANIH razloga. (spominje brkanac neki ban pa ne govorim na glas) EDIT - zašto se u ugovore trenerima stavlja klauzula otpremnine, ako je rezultat ispod očekivanja? zna li tko? Citiraj:
sad baš razmišljam o ovome što si rekao,,,a ako i njima to smeta, nek i oni uzmu baklje i nek ih pale tijekom tekme kako bi apelirali na promjenu u vrhu HNSa...ali zašto, boli ih kuki, odrade tu tekmu za reprezentaciju i vrate se u klub koji im je omogućijo lagodan život...repka njima nije omogući ništa. |
Mi se sekiramo, a kaj da smo Nizozemci :D Trenutno ih Belaraša drži 1:1 u 83. minuti.
Bosna sigurno nejde u Rusiju. U golijadi izgubili 3:4 od Belgije, a Cipar nešto i neće poginut protiv "sunarodnjaka". A u zadnjem kolu, Grčka ide na Gilbratar tako da je to to. Samo ne njih u baražu :D EDIT: Nizozemci ipak poveli u 85. minuti :D možda tinja neka mala šansa za baraž. A Balkan United (Švicarska) ubija u ovim kvalifikacijama. 9 od 9, max učinak. Svaka čast. |
Ak ih portugal dobije mislim da ce svica u dodatne
|
Tako je, bilo kakva pobjeda Portugala gura Švicarsku u dodatne kvalifikacije zbog lošije gol razlike, Portugal ima +26 dok je Švicarska "samo" na +18..
|
Zamisli tragedije. Imaš 9 pobjeda i poraz i budeš drugi jer imaš samo +18 gol razliku. I onda dođeš u baraž i neko te doma naguzi 1:1, a u gostima odigraš 0:0. I ne vidiš SP-a.
A netko (mi recimo) sa 2 poraza i 4 remija i gol razliku debelo manje od +10 budemo drugi i još se skrumpamo tako kroz baraž :) To je kao ono jedne godine kad je netko u skupini ispao sa 6 bodova jer je bio 3., a Italija bila druga sa 2 boda i prošla dalje. |
vi se smijete a švica sa 1% "poznatih" igrača ima SVE pobjede!! a nisu imali lakšu grupu od naše...
i ne vidim baš da će ih portugal dobit - jučer jedva dobili ANDORU sa 2:0 (ja "tipovo" da će bit više od 4,5 golova) :fiju: evo i danas se igra - oće li bit iznenađenja? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
[/QUOTE] |
Citiraj:
2. relevantnim ljudima? kojima? HNSa? ali vidjećemo sa kojom medaljom ćemo se vratit iz rusije.:kafa: |
Ima negdje prijenos za nas preko oceana?
|
Jel može kakav stream za mobitele. Strikan mi je u tuđini...
@mob |
Gazimo ko plitak potok. 3:0 za nase
|
Citiraj:
soccerstreams |
http://tuttosportweb.eu/ch14.html ovaj radi
|
Hvala.
Ma gazimo klinac. Ostaće 0:0 i biti će čmrljiona na obje strane. @mob |
Gaze oni nas,...
|
Citiraj:
Neće tu X ostati, naši su opet izgubljeni... |
pol sata se igra a ni na jednoj tekmi nije pao gol... :lol2:
|
Skoro je nemoguće komentirati išta na temu, a da se ne zađe u politiku. Kako god bilo, nogometa tu nema, što je i očigledno iz igre. Najzanimljivija činjenica je da će ovo biti jedina Dalićeva utakmica na klupi. :goodnite::fala:
|
Nemre tu Dalić ništa napravit, sve i da zna,..Trebali su Červara ili Gipsa dofurat.
|
a gle,,neki su već osigurali prolaz, pa neće bit presinga, čak neće ni taktizirat, našima opet gori , al po igri nemožemo dobit...ja ovo kolo gledam onako..."who cares"
|
Citiraj:
|
10 dana da se ova utakmica igra, naši neće gol zabiti. Strašno kakva beskrvnost i BMK mod. Kaj je najgore, neće zabit ni Ukrajinci.
@mob |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:24. |