![]() |
Od danas pa na ubuduće za svako obraćanje prema klubu, treneru, navijačima itd s "gamad, stoka...itd.." idu kartoni.
Držite se reda. Prošle godine smo mnogima progledali kroz prste. :) Dosta bi bilo. Znači murinjo je govno od čoeka, ronaldo je pederčina, mesi je izrod ili gazi smeća u najavi utakmica..za to idu kartoni. |
Citiraj:
No unatoc takvoj ekipi, stadion je zjapio prazan na utakmicama HNL-a. Onih par europskih utakmica bi se napunio donekle, a pun bio samo kad gostuje jaca ekipa. Ista stvar je bila i prvih par godina pod mamicem, jer isti je bio idol boysa. Kasnije se malo razisli, a u tom razilazenju ne biram strane, jer i maminjo i ne volim. No da moram birati stranu, bez trunke razmisljanja bih stao na mamicevu. Cak jedan takav lik je gospodin covjek za veliku vecinu boysa. |
United dobio prvu utakmicu, ali dojam i nije baš neki.
Evo prvog trofeja sezone, Juventus osvojio Superkup! :goood: Zabili Mandžo i Dybala. Bravo! Sad se čeka da uvijek neugodni Swansea priredi iznenađenje. :D |
1 privitaka
|
Citiraj:
Skandiralo se Kužeu, Kochu, Eduardu, Modriću, Sedloskom, Butini, ali Mamiću nikad (mislim na pozitivno skandiranje, naravno). Ne postoji jedna pozitivna pjesma koja bi mu bila posvećena. Prvi prosvjed protiv njega bio je još 2004/2005, da bi se prešlo preko netrpeljivosti naredne sezone kada je klub doživio preporod. Nakon toga odnos kluba i navijača nepovratno ide nizbrdo. |
Šta sam rekao, uvijek neugodni Swansea. :D
|
Jedna zanimljiva novost oko LP-a koja je izgleda svima prošla ispod radara, a radi se o promjeni statusa nositelja pri ždrijebu skupina.
Po novome,branitelj naslova i još 7 prvaka najbolje plasiranih liga bit će u prvom šeširu,a tek od drugog se klubovi rangiraju po vlastitom koeficijentu,što znači da je PSV sa 58. nešto u prvom,a Real, sa najvećim 171.nešto tek u drugom. |
Citiraj:
|
A čuj, vec se moze polako pricat o tome a nitko ne spominje.
Ne znam u kojoj je košari Man City, ali zamislite ako je u trecoj i skupina bude Bayern, Real, City(Sevilla) i Dinamo :D 0/0/6 - gol razlika -43 :D |
Citiraj:
|
Bogami, cekicari poveli 0:1 kod Arsenala. 😂
|
Hahah znao sam, rekao sam vam!
|
:D 0:2 to Slavenenee koef. 17 !!!!!!! Ajmo cekicari
|
Cech Cech :D
|
Citiraj:
|
Gledam i probudim se, kad ono 0:2. Wngeru nista nije jasno koliko sam ga uspio vidjeti.
Lijep start za Bilica ako ovako ostane. |
Bilić piša po Wengeru :D
Žao mi Arsenala, volio bi da oni dignu titulu ove sezone, ali ajde neka kad je Bilić u pitanju. Sad budu mu brzo zaboravili nastup s drugom ekipom u EL. Nek mu je sa srećom ove sezone :) Čech je u au blamage modu danas :D :D Payet će West Hamu bit vrhunsko pojačanje, rastura momak. |
Kompletan PC expert forum na aparatima, idem do Stanleybeta po lovu, pozdravite moderatora Hamma i
imajte obzira :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Tko zna, zna:D:D:D |
:D
Dobro je West Ham odigrao, drago mi je zbog Bilica |
Meni zbog Varana :D
|
Citiraj:
|
Da da vidim da je sada fora kada swansea igra 2:2 s CFC. :D Dogodi se. :p Iako je CFC malo loš u predsezoni ali budu i oni počeli igrati kak spada. :)
Glavno da nisu izgubili...kao recimo Arsenal. :D Drago mi je zbog WHU :) |
Vidjet ćemo već slijedeći vidend protiv Citija....
Ako United dobije Aston Villu, a Chelsea izgubi od Citija, +5 odmah na startu sezone. :D Arsenal sve po starom, a konačno sam mislio da će biti nešto od njih ove sezone. Varan startao brutalno, opelješio Stanleybet. :) |
Ne bi rekao da će izgubiti. :) Vjerojatno će biti X. :p
|
Citiraj:
Očekujem ove godine puno veću gužvu na vrhu u PL. |
Citiraj:
|
Vidim vec u subotu prijenos u 16.00sati,west ham-leicester,bitka za vrh premiershipa na sport klubu!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |