![]() |
Kakvo je stanje? Nisan se moga dignit na Q, ali race je must. Ima li sanse ferkan, ili je samo bio dobar splet okolnosti i vrucina Malezije?
|
Citiraj:
Zasto prespavat? Zato sto je McLaren los? Prosla utrka je bila super bez obzira na to. |
Strava!! Mercedes 1s brzi od svih U jednom krugu. Opet se moramo moliti da gume budu loše inače će biti strašno dosadna utrka.
Vettel odličan. |
@Drift_King
Nadam se da ima, ipak se gume ponašaju drugačije u utrci. Nisam gledao kvalifikacije, ali ovolika razlika između Kimija i Vettela, mislim da je vrijeme za mirovinu. Gledam utrku zicer, iako to znači da se moram ustati ranije i obaviti sve. |
Sutra na Areni 1 imaju Studio F1/uvodnu emisiju od 7:30 (opet krecu s time, da nije Jergovic opet u kombinaciji :D :D ?).
|
Kimi je imao problema sa balansom u najbrzem krugu.
U utrci razlika izmedju Mercedesa i Ferrarija je oko desetinku-dve po krugu tako da ce biti dobra borba ,bar se nadam |
Citiraj:
uglavnom, kimi je napravio par greskica za sto je toliko losiji od vettela. nista posebno, sutra ocekujem ferrari jedan iza drugoga na kraju utrke. Citiraj:
|
Citiraj:
http://mojtv.hr/kanal/tv-program/179...t-1/sutra.aspx Tako da vjerojatno i dalje na Arena 5 je sama utrka |
Citiraj:
|
Citiraj:
thnx! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Digići već uspoređuju Fetla sa Šumijem :nono:
|
Čitam na motorsportu da ferrari ima isto ps-a kao i Mercedes??!
Bit ce gusta utrka sutra. Mercedes je brzi samo u tom jednom krugu u qualama.. Vidjet ćemo. |
![]() REKT :D |
Procesija, jasno...
No, ajmo Kimi, znam jednog klinca koji će bit jako sretan ako budeš ispred Vettela... SC jasno... |
tko se nije probudio...moze mu biti drago
najzanimljiviji dio utrke je bilo iscekivanje hoce li se zadnji krug voziti pod SC ili ne... |
no, dosade............. hajlajt je eksplozija renoa dva kruga prije kraja i pokusavanje micanja tog torro rossa (sad lijevo, sad desno, nazad, naprijed - a publika navija :)).
ali ajd, na kraju kako sam rekao - ferrari za ferrarijem. fali im jos onoliko koliko su brzi od williamsa da budu taman sa mercedesom, ipak mečka i dalje No#1. iako nikako uvjerljivo kao prije, cak iznenadujuce da oba ferrarija kroz cijelu utrku mogu pratiti mercedes, ali ne mogu prestici. najbolji pokazatelj bi zapravo bio kada bi oba ferrarija bila naprijed, da ih mercedesi ganjaju. ako bi islo lako, onda bi se vidjela prava situacija. ovako je jos sivkasto, ne znas koliko je dobar ferrari. tko nije gledao neka nije gledao :fiju:. |
Probudio se i zaspao nakon 5. kruga. :D
|
Citiraj:
|
I Kimi se ruga McLarenu :roller: :D
|
Citiraj:
|
Rugala se sova sjenici, šta se prošle godine nije rugao, debil.A posložit će se McLaren, ako su sada sa 150Hp-a maje skoro u bodovima , što će biti kada budu imali svu raspoloživu snagu, mnogima će prestati biti smiješno.
|
Citiraj:
|
E to jest.
|
Gledao sam malo onboard snimke i McLaren u zavojima općenito ne stoji loše. To što je Honda napravila sranje od motora je druga stvar.
Iako, napraviti motor kako spada sa svega par testova... Kako više vremena prolazi i kako prikupljaju više informacija, idu sve više naprijed. Ako nastave ovim tempom, do kraja sezone bi mogli osvajati i bodove i ući spremni u iduću sezonu. |
Proizvesti konkurentan motor F1, (snaga i pouzdanost), za godinu je nemogća misija. Najlakše da to usporedim sa IT industrijom. Zamislite proizvođača koji od prve napravi CPU bolji od Intela i AMD-a.Za takvo nešto je potrebno vrijeme-iskutvo, jer to je visoko kompleksna oblast.. Hondi skidam kapu, oba bolida završila utrku. Reno izgleda zamjenio mjesto sa Ferarijem u odnosu na prošlu sezonu. RB po svoj prilici mora mijenjati proizvođača, iako danas vidim na snimci da su ugostili 4-5 Renaultovih inženjera da prate parametre motora. Navijač sam RB-a, ali će ih Honda-Mclr do kraja sezone sustići. Izvinjavam se ako sam nekom dosadan malo sam drink. Fetel : sreća, slučajnost, kvalitet?, molim odgovor...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zar nebi imali bolji info/data kad bi odvrnuli motor do kraja pa makr i puko nakon 10 krugova, bar ce znati zasto i gdje ? Ionako nemogu izgurati cijelu sezonu sa 4(5?) motora pa ce 10place penalty ionako dobijati vec nakom polovice sezone a ovom snagom/brzinom ionako nemogu ni do bodova. Cak i Ricciardo koristi vec treci motor tak da nije da ce Honda biti usamljena na tim kaznama 10 mjesta kad budu uzeli 5ti(6-ti?) motor :) Znaci cemu penzioniranje po stazi sa manjom snagom motora, cemu ti podaci sluze ? Da vide kolko goriva mogu ustedit :)? |
Njihov problem nije to sto kad otfrlje nece motor izdrzat 5 utrka koliko bi trebao vec nece izdrzati ni tu jednu :D
Nez po meni su previse optimisticni sa sasijom, koliko sam primjetio po zavojima nije bas da je motor jedini problem koji imaju |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:24. |