![]() |
Uzmi neku klasičnu što se hvata oko uha jer ćeš poludit kad ti ova "rješenja" krenu ispadati van iz ušiju.
http://www.protis.hr/products/detail...ca-stone/64112 |
E takvu sam bas i trazio, najbolje su mi klasicne
Hvala :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jos vise je impresivno da telefoni sa 512MB rade super. Za 930 je logicno jer je to S800+2GB RAM-a, ali sa hardverom s kojim je Android neupotrebljiv (dual-core CPU i 512MB RAM-a) stvar leti.
|
Ali nema Snapchat tako da WP ne vrijedi! /s
|
Citiraj:
|
Jel stigao kome Denim na 925-icu
|
Citiraj:
morao sam se pohvaliti...p.s. jel netko zna zasto mi za ms account stalno pise out of date i daje mi error code 0 |
Meni je neki dan došao neki Developer Configuration update, vjerojatno ima veze sa 21. siječnjem i mogućim puštanjem Windows 10 Mobile-a :)
|
Sve je utihnulo oko Denima nakon što je pušten za onih par modela.
Još čekam i nadam se da će 1020 ipak dobiti neku smislenu nadogradnju. Čak razmišljam da 1020 zamijenim s 808. Kad mi poslovni G3 stigne, 1020 ne stane nigdje u džep pored njega, a torbice ne nosim :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čitam na drugom forumu da je MESC počeo davati zamjenske uređaje ukoliko je vaš na servisu. Otišao jučer da provjerim jel to istina, no naletio sam na zid "Nažalost nemamo zamjenskih uređaja" :)
Nokia je završila na servisu radi otkazivanja touchscreena, čestog gubitka signala i purple tinta. Čekamo. |
Citiraj:
|
Jučer predao mob, danas dobio novi sa servisa. Me happy, nije taj MESC toliko ni loš.
|
Citiraj:
|
Ne, u foliji. Opis radova, uređaj zamijenjen. Neke stvari nisu radile, i to je to više manje. I imao sam Develeper Preview ;)
|
I ja sam svoj predao u MESC prije mjesec dana,popravili u najkračem mogučem roku,odma drugi dan. I ponovo mi se dešava isti kvar.Moram opet kod govnara,jučer sam zaspao jer se mob smrznul na punjaču točno u 2,41", volim taj servis više od ičega :D
|
Predstavljene su 2 nove Lumije, 435 i 532: All New: Microsoft launches the Lumia 435 and Lumia 532 smartphones
oba su low end uredjaja... L435 ima dual core, L532 quad code na 1.2GHz, 1GB RAM-a i 8GB interne + microSD, 4" ekran, kamera od 2MP, odnosno 5MP ;) L532 ima Glance, kao sol na ranu kupcima L73x i L930 ;) Citiraj:
|
Napokon su se maknuli sa 512MB RAM-a... Sve mi se čini da će Windows 10 Mobile kao i Universal Apps ipak trebati malo više prostora za disanje :)
|
Yessssss 4" screen na 532.
|
Meni na 730 DS ne mijenja pozadinu bing lock screena ... stalno stoji ista pozadina, ima tko isti problem?
|
Citiraj:
|
Došao denim za 930, HU.
|
Citiraj:
ovaj 8.10.14226.359 build je neki novi, imaju ga samo L535 DS, L730 DS i neke L930 :fiju: Citiraj:
|
Piše 8.10.14226.359. U čemu je uopće razlika?
|
Citiraj:
|
Yup. Nakon instalacije Denima mobitel se malo usporio, kamera je dosta bugovita i trzava, i povremeno se uređaj restarta. Probao sam napraviti hard reset, nije pomoglo. Party mode on.
|
Citiraj:
sto se tice samog rada telefona nikaka usporavanja i restarte zasad nisam imo. :stoopid: probaj napravit hard reset od "nule", bez restore-a. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:48. |