![]() |
Srećom nije. No dobro, nećemo dalje da nekome ne povrijedimo osjećaje :D
Mene isto zanima di je Konstantin iščupao onaj mobitel i onaj e-šop :D pa za godinu dana će se ti kineski mobiteli prodavati na benzinskim pumpama ili dijeliti za svakih 500 litara goriva... |
E da pitam. Kakvo je stanje sa aplikacijama banaka, konkretno Erste i ZABA? Kod mene nijedna ne radi, kaže uređaj nije podržan dok aplikacija od PBZ radi a rade i aplikacije za Skrill, Payoneer i Cortal Consors.
|
Citiraj:
Kopaj po netu ili udavi Dakoka ako zna. |
Dok čekaš Dakoka probaj ovo ili ovo :)
|
@Dimitrov
Smrdi na rastureni NVRAM. A da sellera najprije kontaktiraš pa da ti on da image za flashati? Trebali bi imati. |
Citiraj:
buraz mi prije još pričao o njemu kao neku kopiju s4 ak se ne varam. Citiraj:
sve u svemu ne ulijeva nadu s obzirom da ja isčekujem isti! :hitthewal: |
@Dimitrov i ostali
Bilo bi dobro da ovi koji su dobili mobitel sa zeznutim IMEI brojem napišu gdje su ga kupili pa da napravimo nesposobnim sellerima malu anti-reklamu :) Još jedna pohvalna recenzija za najjeftiniji 8-core - Coolpad 7320 P.S. Spominje se i Xiaomi Note :D mod: koristiti edit/multiquote |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sutra će biti najavljen refreshani Xiaomi Note s podrškom za 4G/LTE: Link
Trebao bi biti "brži i lakši", i to je sve što se zna za sada |
Lenovo Vibe Z2 Pro
http://www.gsmdome.com/lenovo-k920-v...ially-launched Oppo N1 Mini http://www.oppomobile.com.my/index.p...5116#contentpa |
Specifikacije LTE verzije Xiaomi Notea:
5.5" IPS 1280x720 3100 mAh baterija TDD-LTE 1900/2300/2600MHz TD-SCDMA 1900/2000MHz GSM 900/1800/1900MHz Single SIM Snapdragon 400 1.6 Ghz Adreno 305 2 GB RAM 8 GB ROM + MicroSD MIUI V5 na 4.4 KitKatu 10g je lakši od originalnog Cijena bi trebala ostati ista (160 USD u Kini). TD-LTE verzija izlazi u prodaju 12.8, a FDD-LTE 26.8. (mislim da se ovo odnosi na kinesko tržište) |
OnePlus One 16G
Planiram kupiti kroz 10ak dana OnePlus One 16G s to2c shopa...
Na njihovoj stranici pise da je mob za kinesko trziste,.. Mogu li kupiti s njihove stranice ili da nabavim invite kod pa uzeti direktno kod njih i ima li itko invite kod? |
Prouči malo i pitanje displeja koji je kod "kineza" normalan, a na "EU" varijanti žut...
|
Poveselio sam se novom Hongmi Note-u, ali mi ne odgovara sto je single sim, tako da mi je nazalost ispa sa liste.. Ostajem i dalje na Hongmi-u
|
Di bi se mogao naći ekran sa touchom za Tele2fon V5 (Mobiwire Auriga)....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Najbolja opcija je simel 300kn + pdv + dostava, samo trebaš imat nekoga tko ima pristup tamo |
Citiraj:
|
Narucio sam prek to2c stranice, mislim da cu ga poslat nazad njima u Kinu, jer ne znam kak rijesit taj problem, ne zelim se zajebavat sa rootanjem da nekaj ne smrdam, postarina je oko 100kn, nacekat cu se 2 mjeseca al ce barem bit u funkciji, jos me samo zanima jel carine predmet koji je vec ocarinjen kada stigne kod nas, da me ne okinu ponovno
|
Citiraj:
|
Hebeš takav "mini" koji je skoro 15cm visok. Svašta se danas naziva minijem.
|
Naravno. Mislim vise kao normalan telefon. 2gb rama i 16gb jer ono kaj treba telefonima iz srednje klase ali valjda nece jer bi im smanjilo prodaju skupih.
Brko, pusti vise taj Mi4 review.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mogla bi bit malo veca ali ak 2300 baterije ganjaju SD 800, 1080p telefone relativno dobro, ona bu i ovo isto tak ak ne i malo bolje. Ne trosi taj chipset bas puno.
|
S time da neki proizvođači lažu oko kapaciteta. Negdje je 2100 doista toliko a negdje gdje se navodi 2500mAh je u stvarnosti 1800mAh.
|
u 99% slučajeva lažu za kapacitet oni koji prodaju isključivo za EU tržište (imaju CE markicu) :D
|
Nešto se pričalo o Elephone P2000 pa ću priložiti ovo http://www.gizchina.com/2014/07/28/e...nents-quality/.
Gizchina inače više manje svima napuše do neba reviewove, stoga kad su za nekog nešto loše morali napisati to ima i težinu. Jasno da to što je jedan bio faulty ne znači da su svi, ali činjenica da su se i oni odvažili nešto napisati znači da vjerojatno nije jedini. Pouka priče, radije se odlučite za nešto manje egzotično i sigurnije. |
Možda bi bilo bolje reći - više egzotično, jer se ljudi lijepe uglavnom na ove
koji draškaju osjetila na internet trgovinama, a ono što tamo nije na najisturenijim policama, to im je baš egzotika :D P.S. Huawei uskoro predstavlja slabiju verziju jednog od najprodavanijih "kineza" ove godine. Zvati će se Huawei Honor 3C Play, a detalji su još nepoznati... http://www.mtksj.com/uploads/allimg/...P423211I16.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:23. |