![]() |
Pa pa Jurcic :D
Bar jedna pozitivna stvar u ovom porazu :D Zanimljivo, sve se radpalo kad je uso filho :zubo: |
Plitak potok! :D Chakotay out.
|
Ovaj Royer prodaje dinamovcima fore koje ne mogu proć ni na igralištu osnovne škole :D
Kochovo prelaženje Pivarića :lol2: |
ako se ne varam, cijelo vrijeme od ždrijeba pa do danas vladala je atmosfera k'o pred tekmu repke protiv Škotske (nabijanje gol - razlike jel ? :D )
svi koje znam su samo govorili da se to bude lagano prešlo, da kaj je jedna austrija u usporedbi s dinamom i eto ti ga sad na :D |
Ma je, to su i Austrijanci okretali pilu naopako. Losa obrana, neefikasni naprijed i Rukavina malo tezi slucaj :banghead:
EDIT: Koje svrsavanje na ovog Bjelicu, pa ovi na HRT-u nisu normalni... |
Ja i dalje mislim da je Austrija kurac od ovce za ovaj Dinamo.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
S druge strane, i ispadanjem se igra EL pa nije takva katastrofa. |
Austrija je pokazala kak se igra timski, nekaj tipa Škotska kad nemaš baš neke individualce i svaka im čast na tome. Trebalo je Dinamo malo prizemljit nakon dosta dobrog početka sezone, jer novi igrači nisu imali valjda do sad priliku lovit rezultat i evo kak je ispalo :)
EDIT: Rukavinin crveni - čist ko suza :) EDIT 2: Ode i Jurčić službeno vrit po 3. put :D :D |
Šta je ovo i Barcelona gubi? Ajoooj, ode mi listić. Što se tiče Dinama, ova Austria je toliko loša da Dinamu dajem još šanse u uzvratu..
|
|
Kak to meni izgleda uživo koma...sad gledam ove isječke, pa izgleda kao da ti igrači znaju igrat. A tamo to tak jadno izgleda...
Najveći gušt je u biti gledati malog Halilovića na poluvremenu kak pere vanjskom po lopti i ništa mu nebježi. |
Ja bi rade da ne igraju LP jer ne zelim vise gledat, poraze od 4,5 golova razlike i totlanu nemoc i neopasnost na terenu. Sramotno je to, pogotovo kad ne mogu ni gol nikome zabit.
I taj trend kod nas da se bivsi igraci postavljaju za trenere treba stat. Nek se odu ucit na manjim klubovima a ne repki ili Dinamu i sl.. Jurcic se ni ne moze naucit jer je limitiran u glavi. |
Kruno Jurčić ime deblji obraz od Canjuge koji je izjavio da voli kad mu viču "Canjuga pederu".
|
i kruno ga je podamfal po kaj, 3. puta ? :D
inače, odlični vicevi su se pojavili po netu :lol2: Dođe Čop u svlačionicu nakon zamjene: "Ante (Rukavina), a šta ti radiš tu?" Jurčić dobio otkaz brže neg Rukavina crveni. |
Ovo će biti zanimljiva simbioza ako se ostvari :D
http://www.jutarnji.hr/-sve-cete-doz...micem/1121571/ |
Halilovića pod hitno utopit, taj mali krelac nikom neće loptu dodat.
|
Kamo sreće da Pamića uzmu. Koji bi to rat bio sa Mamićem :)
|
I evo ga, gol za Rijeku :)
|
:goood:
|
Da da fino fino
|
A evo i drugoga!
|
Cisti offside :(, bem ti suce i mahanje
|
Svaka cast. Steta zbog gola.
|
Da, stvarno steta zbog ovog sugavog gola Svaba jer prema ocekivanom - nisu pokazali nikaj ;)
|
Igrač koji je dao gol nije bio u ofsajdu, barem koliko sam vidio dok je trajala tekma/snimke.
Možda su nakon tekme "oči sokolove" nešto drugo vidjele, bolji kut kamere.. Ali otišao sam u sobu.. Inače svaka čast Rijeci, volim pogledati dobru tekmu, pa makar i ispali, meni to nekako nije previše bitno ukoliko vidim da se bore i da igraju pravi nogomet. Inače 2:1 je jako "bedast" rezultat. Jer ako ovi doma pobjede 1:0, adio Fiume. Jeste primjetili kako su naši klubovi (aktualni: Dinamo i Rijeka) kondiciono vrlo slabi, to se vidi tek kada igraju protiv stranaca.. |
Citiraj:
I bojim se da bi ta kondicija mogla upropastit iznenađenje kod Švaba, no ipak se nadam najboljem :) |
A istina da.. No tješi me nešto, Rijeka je ipak ova dva gola dala kad je već jako pala u tempu, ukoliko pokoji svježi igrač potegne kontru sve je moguće :)
Čak se nekako potajno nadam i čudu na Dinamovoj strani ;) |
Ma ništa nije gotovo. Može se tu još svašta dogoditi na obje tekme. Samo hrabro i naprijed :D
Inače, sve pohvale Rijeci, švabe ništa posebno nisu pokazale, osim malo više iskustva i kondicije zadnjih 15 minuta. Samo da Rijeka ne pukne pod pritiskom u gostima i bit će dobro. |
da, i meni se cini da nije offside, jedan igrac je bio ali devetka je utrcala nakon.
nista, mislim da dinamo se moze konsolidirati i namlatiti jadne austrijance ( koji su ruku na srce pokazali manje od dinama ), dok rijeka bi mogla neki X izvuc u svabiji :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |