![]() |
Citiraj:
prodaju muda pod bubrege, opet :) no, ako cijena bude adekvatna, dapace, bring it on :) |
Battery test Note II, brutalno dobra baterija + software ocito. Malo ispod 9h web browsinga je fenomenalan rezultat.
N7000 na GB je mogao izdrzati 3:35h weba, s ICSom, neznatno dulje. Kako je moguce da ova dvojka ima vise od dva puta dulje web time-a a samo je 600 mAh veca baterija. Da ne spominjem kvada i divlju exynos graficku. Toliko dobar software? |
Jel se zna kad će Note2 u nas, baš me zanima uživo da ga vidim malo...
|
Ja sam ga probao. Plastikaner kao i svaki samsung ali radi kao ios ili wp7. Fluidno i brzo. Uredjaj za 10. Treba vidjeti nakon mjesec dva koristenja pa cemo vise znati o tome.
|
surfam netom i nisam našao pametan odgovor: kako riješiti problem prilikom spajanja moba na komp, počeo mi izbacivati grešku Nedostaje ID hardwarea?
|
Službeni Samsung video za Note 2. |
Citiraj:
|
Jesi li siguran da nije problem signala? Vidim da si iz Krapine. Ja sam samo 20ak km od centra ZG u bregima i signala više nema, nego ima.
A ako nije u tome stvar nema ti druge nego biti uporan i dokumentirati. |
Citiraj:
|
Kad ti mob izgubi signal mozes li vidjeti svoj imei broj kada u dialer utipkas *#06#? Sto ti tada pise pod about phone - baseband, pise li verzija basebanda ili samo unknown?
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace poslal sam zahtjev za novi mobitel u samsung prek samsung podrske sad cekam rjesenje. |
Super, ali veliko je to. Vrh i granica za mob po meni je 5"..
Sve preko je Tablet. |
Citiraj:
Ali u ruci stvarno dobro stoji, jedino možda da nije toliko plastike, al sve u svemu ludilo, sa olovčicom se stvarno može masu toga. |
Trenutni Ace 2: 118.3 x 62.2 x 10.5 mm
SII od prijatelja kojeg s vremena na vrijeme držim u ruci: 125.3 x 66.1 x 8.5 mm Note II: 151.1 x 80.5 x 9.4 mm Možeš li mi objasniti koja veličina šake mora biti da se ovo čudo NII ugodno drži u ruci kao na primjer za vrijeme razgovora pored uha, jer ipak mobiteli se za to koriste, iako shvaćam da je ovo "hibrid". Osobno osjetim ovih 4mm više kad uzmem SII u ruku, čak mi je i 62.2 u neku mjeru nezgrapno, a šaka mi je neke prosječne veličine i redovno vidi teže i veće od računalne periferije, ali zato kad od ukućana uzmem ovo čudo sa punih 66g i 45mm osjećam se kao Maradona '86-te protiv Engleske. :D |
Predobar je mobitel, meni sljedeci, samo je pitanje jos kad radi cijene. Trenutno imam Notea i nebi ga mijenjao ni za sta, probao sam Nexusa neko vrijeme ali sve je to presmijesno. Nakon Notea ekrani od S2, Nexusa, pa cak i S3 izgledaju neozbiljno.
Da ga ima ima ga, jos ja imam silikonsku masku oko njega pa je jos veci u svim smjerovima, u uze dzepove ne stane ni pod razno, posebna torbica ljeti ide samo za njega:goood: Ali sve to padne u zaborav kad stisnes home tipku i vidis ekran.:care: Grdo je to, poslije Notea je vrlo tesko/nemoguce se vratiti na normalan mobitel. A tek wow efekt kad ga flashah negdje medu ljudima, neopisiv osjecaj, dijele se na dvije skupine: prvi ti vele wow, daj da vidim, predobar je, dok drugi vele kaj ti nosis televizor sa sobom, ili tako neku nemastovitu podjebicu. Ali na kraju se ispostavi da ta druga ljubomorna skupina bude nakon vrlo kratko vremena zainteresiranija za mob nego prva. :) |
HCS fora je sto Note nije mob.. Pogotovo Note2.. AKo hocu tablet onda si kupim ipad koji nema konkurencije.. A note je nesto izmedju.. Kada hoces pricat stavis tavu na glavu pa pricas, a za tablet je mal.. :)
Editirao build.prop redak sa ro.ril.hsxpa=1 u =3 i naravno da mob sad forsira 3g mrezu i radi puno bolje nego prije.. Eto ako koga bude nervirao edge pored 3g mreze ovako rijesava problem. |
dajte budite ozbilji ljudi... neki dan sam vidio čovjeka višeg za glavu od mene (ja sam 187cm) i mršav ko prutić i drži bijeli sgs3 na glavi.
izledao je ko da priča na bežičnu peglu. |
Velik je taj note, 4 inča je sasvim dovoljno za mob, treba pričekat još tjedan dana pa vidit kak će izgledat s3 mini...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sam Samsung je rekao da ovo nije uređaj za svakoga |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Funny thing is da je od 10 prodanih, 3mil prodano u Koreji, kak tek njima stoji Note? Who cares, ja ne.:goood:
|
Citiraj:
fantastic four? superman? :D |
Ajde, ajde. Slinit ćete za njim i to dobro znate :D
|
Citiraj:
Ali moguce je da je problem zbilja u t-mobileu. Ne znam, ali konacno sam bar malo zadovoljan sa samsungom. Sto se tice Notea, nisam ljubitelj takvih igracki.. Prevelik je (meni je granica max 5"), plastican i ne volim olovcice.. :) Ja ga pozeliti necu, ali da je stroj, stroj je!! |
@dejan: stavio sam update-e da se povuku pa ćemo vidjet dalje..thnx..
Note II je bomba, samo za njega je potrebno imat pravu torbicu/pederušu, ali to kod mene ne dolazi u obzir... |
Nije potrebno imat nikakvu torbicu, ako u moje hlače broj 34 bez problema stane, mjesta za njega će falit samo feminiziranoj osobi koja nosi hlače toliko uske da u njih ništa ne može stat.
|
Pozdrav ekipi, danas sam uzeo S3 u "Teleta" pa čitam malo postove i nigdje da nađem točnu informaciju da li je na kraju Jelly Bean izašao za S3 ili ne.
Koliko sam shvatio prvo je bio izašao pa su ga maknuli. Ako je tako zanimaju me naravno najave kada možemo očekivati "ponovni" izlazak. :fala: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:25. |